Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Nevyšlo to, krvácím a řvu jak želva...lítost střídají výčitky a nesmyslné přemýšlení nad tím, proč to nevyšlo...
Ahoj holky tak msm ET ta sebou. 28test.
Ahoj holky, tak u nás taky nic. 19. den po ET bolest břicha a pokles hcg na 52 - uzavřeno jako biochemický... No co dodat beznaděj a bezmoc opět obsadila náš dům. 😠
@itworks ahoj, preju aby ti uz bylo dobre
@georgina_mrzi me to:(nic si nevycitej, nemuzes za to, proste musime bojovat dal
@kukla.zizi holky jednou nam to musi vyjit;)
@luciebx hlavne klid a hodne stesti🙂
@kukla.zizi ☹
Ahoj holky tak nas et byl s velkou pravdepodobnosti neuspesny ☹ 8.den po et je test negativni a rozjizdi se ms ☹ mame jeste dva pokusy u ledu tak si dame mesic pauzu a v prosinci hura na ket
@katka865 jeee to je mi lito... mas to uplne stejne jak ja ☹ chtela jsem jit na KET uz ted, ale mam anovulak ☹ ale verim ze to priste vyjde! 🙂)
@lussinka88 achjo proc to musi byt tak komplikovane? Meli jsme zavedenou krasnou blostocystu. Embryolozka ji chvalila ze krasne dodrzovala harmonogram deleni a proste ze je super ale asi to nestacilo. A na ket musis mit ovulaci jo? Vubec s tim jeste nemam zkusenost ale uz to neni takova pecka pro telo jako stimulace ze?
Ahoj holky , mám menopur více balení zakoupené v německu které nepotřebuji kdo má zájem pište do zpráv.
Za nedlouho se k vám přidám potřebovala jsem čas se z těch dvou ZT se z toho psychicky dostat. Sice vás čtu jak bojujete a držím každé palečky protože je to velmi těžké jak fyzicky, psychicky tak i finančně.... Já budu snad už brzy rozjíždět 5 IVF. Po druhém ZT jsem si udělala s manželem nějaké to vyšetření genetiky a mutace tak čekáme na výsledky. Všem přeji nejen tu dálnici protože dobře vím že ty dve čárky nic neznamenají na konci hlavně donošeni zdravého mimiska.... tak holky držte se a bojujte dál !!!! A ty holky které už jste těhotné tak hlavně odstředivé a pohodove tehulkovani! ☺
@katka865 taky jsem mela krasnou blastocystu navic byla oplodnena IVF (prirozene ve zkumavce) tak jsem si rikala, ze to neni takovy obchazeni prirody, moc jsem ji verila a nic... kazdopadne vyckej minimalne do dvanactyho dne s lekama kdyby nahodou, osmy den jeste fakt brzo 🙂 fakt bych to jeste nezdavala ikdyz vim, ze je to tezky, ja uz to podvedome citila ten 8den.... jinak u KETu se ceka na ovulaci - pichne se pregnyl a po ovu se pocka do 4-5dne (musi byt dobra sliznice) aby se tam vratila blastocysticka ve spravny cas... 🙂
@handous1 jeeeezis to te naproste chapu. Ja jsem taky po dvou ZT a jednom mimodeloznim. Vsechny byli prirozene a ted 3roky nic, prvni ET taky nic... tak fakt nevim kde je problem. Kazdopadne bojujem dal, co nam jinyho zbyva 🙂 tobe preju pevne nervy, hlavne si ted poradne odpocin a pak hura do toho!! Jsmev tom vsichni spolu 🙂
@lussinka88 je to strasna veda. My jsme zase meli picsi tak jsem si myslela ze bude opravdu top. Manzel rikal ze neveri na ty super a dokonale 🙂 ten ket uz bude snad v pohode. Pro me byl nejhorsi ten odber vajicek. Tak budu drzet pesti at ovulace prijde jak ma. A neni tam pak "riziko" ze se povede prirozene i z ketu? To zase budeme mit pred ketem pust 🙂 my se totiz vyhybame dvojcatum obloukem. Jo a leky porad beru ale myslim ze uz je to stejne zbytecne
@katka865 no my se budem vyhybat trojcatum. 🙂)) Miminka uz nam pripravili a zamrazili po dvou 🙂) ale dvojcatka bychom brali, trojcatka uz neee. Byl to vzdycky muj sen mit dvojcatka 🙂)) kolik jsi mela vajicek? Ja spis ten odber snasela spatne psychicky na sale jsem su uvedomila, ze je to posledni moznost (ikdyz to byl nas prvni pokus a stihli bychom jeste 3), ale ten pocit, ze vycerpas vsechny moznosti a nemas uz nic krome adopce, darce a nahradni matky byl pro me strasne stresujici. Ted uz je to dobry. 🙂) ja mela 30vajicek a hrozil mi hyperstimulak, nastesti jsem ho rozpila. Dr mi rikala ze je u me vetsi sance z KETu ze telo bylo vycerpany z OPu a mozna proto to vzdalo a mimco se nechytlo. Tak snad 🙂 verim ze se na nas vsechny jednou usmeje to nejkrasnejsi stesti!
@lussinka88 neboj urcite se to podari. Me taky rikali ze maji u ket vyssi uspesnost protoze je to telo vic v pohode nez po te hromade hormonu ze stimulace. U me to mozna bylo taky tak. Sice jsem mela jenom 12 vajicek a z toho nam zbyli ti tri (ted uz jenom dva) bojovnici ale i tak jsem toho mela dost. Ja jsem byla na sale celkem v pohode protoze nez jsem se stihla rozkoukat tak jsem citila ze na me jde spani a pak uz nic 🙂 ty jsi frajerka ze jsi zvladla tolik vajicek ja jsem myslela ze prasknu pri tom svem poctu tolik bych jich nedala ani omylem.
@katka865 frajerka ani ne... kdyby me hned uspali tak dobry. Ale ja lezela na stole 10min a nejaky tri doktori se za moji hlavou o necem bavili.... vubec jsem jim nerozumnela. Bylo to neprijemny a najednou mi to vsechno doslo tak mi zacali tect slzy. No jsem fakt statecna. Pak uz to slo rychle. Jinak bys to zvladla, ja byla predtim na kontrole a odhad byl tak 15 a pak na sale 30 a fakt se jich odsalo 30 - mela jsem prej stesti na doktorku. No kazdopadne kdyz jsem pichala stimulaci tak jsem trosku bricho citila napr kdyz jsem sla do schodu. No a potom ovitrelle jsem ho totalne prestala citit. Myslela jsem si, ze mam uz po ovulaci. My mame jeste zamrazeno na sva KETy po dvou embryich (takze nam jich zbylo 5 a jeden se nechytl), ale prej jsou Béčkovy -2. kvality (kvuli tomu ze jsem jich mela hodne- takze kvantita neni podstatna). Ale prej to nevadi, pry se nekomu chytne to super extra embryo a nekomu zase horsi embryo a to TOP si ani neskrtne. Takze budem doufat!
@lussinka88 oni ti doktoři často nechápou, že jsme lidi a ne jenom další pokažený stroj... taky jsem zažila pár velmi nepříjemných situací a s tím nic nenaděláš no... Ona ta psychika je zrádná a nikdy nevíš, kdy se všechen ten nahromaděný stres rozhodne vyplout na povrch. Určitě je ale lepší to vypustit, než to v sobě dusit - s tím mám taky zkušenost 😀
já jsem měla pregnyl, to je myslím to, co ovitrelle a taky jsem stresovala, že už jsou vajíčka na cestě.
já ani nevím, jaké kvality máme ty dvě zamražené, ta embryoložka to chrlila tak rychle, že jsem se sotva dopočítala k tomu, kolik jich máme k dispozici. Říkala něco o tom, že jsou moc pěkné, máme i fotečky, ale že jsou trošičku menší, tak uvidíme. Švagrová měla zavedené tři (už je to 8 let) s tím, že nejsou nic moc a mají dvojčata - a to jí říkali ať s ničím nepočítá

Tak kontrola za mnou, zatím tam stále gestacni vacek je, pry se trochu začíná portit.Mam pichnuty agolutin, ten by měl více rozjet krvácení, kontrola v pondělí, uvidíme co bude,jinak ve středu revize. Revizi už beru jako vysvobození od každodenních bolesti.