Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@lussinka88 to víš že budu, držím pěsti
ahoj holky tak mame jednoho mrazacka. No sem zvedava co muj ET testovat mam az 28myho. do ty doby se to potahne jak sopel
@luciebx me to treba docela uteklo... na lednici jsem mela odskrtavaci kalendar 🙂
@luciebx kazdopadne drzim palecky!!!
@lussinka88 jako vim ze do 28myho nevydrzim to budu 14 dni po et. Spis do 9 nebo10 vydrzim.
@katka865 diky... 🙂 tobe taky drzim palecky!!
@lussinka88 děkuji, tobě přeji také pevné nervy. 🙂 máš pravdu nic jineho nám nezbývá než bojovat dál a věřit že to vyjde.
@tetalucina tak snad nebudu potřebovat revizi, po vyvolávačce se to snad už rozjelo 🙂 pokud už příště neuvidím gestační váček, tak by to mělo být v pořádku.
@itworks mam radost🙂
@itworks kdy jdes na kontrolu
@tetalucina v pátek, pokud by to ještě moc krvacelo, tak v utery.Bricho bolí dost,dr mi napsala algifen, ibalgin mi už moc nezabírá.
@lussinka88 tak co kontrola?
@katka865 jdu az v 15:40 🙂 pak dam vedet 🙂
@katka865 tak dneska 17DC a je taaaaaam HRDINA!!! Ve ctvrtek pichnu pregnyl a pristi stredu KET!
@lussinka88 super to je teda rychlost 🙂 jezis to zas budou nervy co? Ale uz to urcite dobre dopadne
Holky prosim vas nekdo tady vzpomínal, ze je možné si udelat i ovulaci test, ze pokud jste těhotná ukaze to i ovulaci. Byli jsme minule pondeli na transferu. Schválně jsem si nakupovala nove testy. Ale nedalo mi to. Dneska jsem to mela dostat a vcera mne bolelo břicho jak pred menses, tak sem si spis říkala jestli si jit kupovat vložky. Pred IVF jsem dopouzivala a do zásoby jak vzdy nakupovala, ze uz nebudou potreba.
Nasla jsem ovulaci testy. Tož nevim 🙂
Nebo jestli to neni utrogestan treba??? ☹
@itworks Závidím, já 3 týdny po revizi a na MS stále čekám ☹ S takovou ten KET do konce roku nestihneme ☹
@esiii utrosem to nebude 😉 zkus tehu test 😉
@katka865 no budou co si budem povidat! Ale tak zkusit se to musi i s tim rizikem ze clovek bude treba zklamanej... 🙂 prosts je to bud a nebo...
@lussinka88 asi si pro ne zajedu. Tam je to blbě napsané. Ja je nekupovala schválně ty testy. Jako ze budu statečná ze vydržím az do odběru,ale ted se bojim, ze tehotensky test nebude // jak sem to viděla na tom OVU testu, tak jsem brecela jak zelva. Skoro po sedmi letech. Docela se bojím do te lékárny jit 😉
@ellisabetha no po revizi by měla MS přijít do 6 týdnů, mi předtím přišla jak měla a vše fungovalo pak normálně.Neboj, teď je ještě brzo, musí ti nejdřív nárůst zase sliznice, aby mohla přijít. Drzim palce, věřím, že se tentokrát na ni budeš těšit 🙂
@esiii neboj se... kdyz tam nic nebude, tak to nic nebude znamenat. Treba bude jeste brzo. Ale myslim, ze nemusis mit strach ze tam nic nebude. Kazdopadne drzim palecky a napis!!! 😊
@itworks No ani nevíš, jak se na ní těším !! 🙂
To by mě asi nikdy v životě nenapadlo 🙂 Až za 6 týdnů jo? Mi v nemocnici dr. říkal 4 - 5 týdnů. ☹ No tak budu čekat, stejně to nijak neuspěchám.
@ellisabetha já už si to tak přesně nepamatuji, spíš věř lékařům, ti mají na to diplom 🙂 já teď každý den trpim jak kůň, strašně mě bolí břicho, když nelezim. Doufám, že ta bolest bude k něčemu, jinak se budu bít do hlavy, že jsem nešla na revizi.
@lussinka88 tak jsem si ho teda udělala uz ted 🙂 je tam hodne slaboucky dušík :-* hodne slaboučký. Kdyz nepočítám den kdy mi andilka zaváděli, tak je to 8. den. Snad bude sílit a nakonec budou dálnice jak na tom ovu testu 😀 😎 rano udělám další(ch několik) 😀
Musi bojovat andílek at tam je dalnice :-*
@esiii jeeeeee skvely!!! 🙂)) budu ti gratulovat az budou dalnice 🙂 koukam ze rijen je dost plodnej, tak snad i me se postesti! Dej vedet jak zitra test(y) 🙂))
@lussinka88 Jj je do pisnu. Urcite se budeš taky radovat. 🙂 ja jeste taky nemam vyhráno, ale nevzdám se <3 a děkuju za podporu 🙂

@katka865 ja myslim, ze je to prave hodne individualni i to hodnoceni kvality 🙂 zitra jdu na kontrolu jestli nahodou se telo neumoudri a nebude ovu, tak na me mysli 🙂