icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
23. říj 2016

@hanyas děkuji zlato, jo to já si taky myslela, chvílemi jsem se bála, že mě pošlou domů, no jo narušila jsem jim nedělní oběd a to jsem si dovolila moc.Ted už bude snad jen dobře, nic jiného si nepreju 🙂

esiii
23. říj 2016

@itworks myslela jsem na tebe chuďato. Drž se a ať je to co nejdřív za tebou a ať te brzo pustí domu. Bude líp uvidíš <3 budu na tebe myslet 🙂

hanyas
23. říj 2016

@itworks i kdybys jim prerusila spani, tak nemaji pravo byt na tebe takovi. Jeste v takove emocionalni zalezitosti. Troska lidskosti by je nezabila. Hej to me tak stve! :-/ po novem roce se do toho vrhmeme spolu. A rok 2017 bude ten, ve kterym se nam to povede! Tobe, mne i vsem ostatnim! 🙂

georgina_
23. říj 2016

@itworks jejda, to mě mrzí, cos musela prožít, doufám, že je už o něco lépe a věřím, že se Ti to vrátí - vše se obrátí v dobré 😉 Jinak manžel byl na kontrole a prášky zabírají, urolog je spokojený, má pokračovat v kúře a v prosinci kontrola. Je to Clostilbegyt - zajímavý, viď 😀 A promiň, že až teď, bylo moc práce :-/ Drž se!

itworks
24. říj 2016

@georgina_ děkuji, snad už to bude jen lepší. To je dobře, že prášky zabraly 🙂 manžel u urologa nebyl, nikdo ho tam zatím neposlal, ale je možné, že když měl předtím normospermie, tak ten jeden spg vyšel jen v tu chvíli hůř.

tara585
24. říj 2016

@hanyas jdu do toho s vámi po tom letošním Ježíšku 🙂

itworks
24. říj 2016

Fajn, aspoň se zase budeme podporovat navzájem 😃 mi to moc pomáhá 😃

mandlicka25
24. říj 2016

Ahoj holky, ve ctvrtek jdu na prvni injekci - dlouhy protokol, za jak dlouho po keji aplikaci jste byly na odberu vajicek. Uz jsem po neuspesnem kratkem a to byla celkem rychlovka, ale chtela bych mit predstavu. Doktor rikal, ze to stihneme do Vanoc, ale to je docela siroky pojem. Dekuju!

hanyas
24. říj 2016

@tara585 super. Čím víc nás bude, tím líp! 🙂

georgina_
24. říj 2016

@itworks jooo, to je docela možný, pokud byl jen jeden horší a ostatní normální, tak je možné, že byl třeba manžel jen oslabený, myslím, že v tomhle to máte v poho 😉 A jak to teď s tebou bude? My byli na konzultaci a už se nemůžu dočkat ledna, kdy to zase prubnem, do té doby se doufám dáme oba do pohody...

crocodilka
24. říj 2016

@mandlicka25 ahoj.mela jsem dlouhý protokol a hned na poprvé 🙂 jsem 15tt,krátký mi ani nenabizeli.

mandlicka25
25. říj 2016

@crocodilka tak snad budu tak uspesna jako ty! Byl by to ten nejkrasnejsi darek pod strimeckem nebo pak na zacatku ledna k 26 narozeninam... <3

dzimi
25. říj 2016

Tak bohuzel, obe srdicka dotloukla, zitra me ceka revize :/ Do toho nam jeste behem vikendu umrel kocourek, necekane. Jsem uplne na dne :(
Preji vam vsem vice stesticka

panbaf
25. říj 2016

@dzimi panebože to je hrozný ☹ je mi to moc líto ☹ v kolikatem jsi byla tt? Drž se..myslím na tebe

pidalka12
25. říj 2016

@dzimi @ to je mi taky moc líto! Drž se 😘🍀

Holky, mám dotaz. Jaký máte názor - zkusenost, na stáří embrya? Myslím to tak, jestli je lepší - úspěšnější zavést embryo třeba 2 dny staré, nebo po 5 dnech prodloužené kultuvace? A ještě podpora např. asistovaným hatchingem a embryo gluem. Co myslíte? Co radite, s čím jste se setkaly? Děkuji a všem pevné nervy, hodně štěstí. Kohu potkalo nějaké trápení, tomu ze srdce přeji, aby se to brzy povedlo znova 🍀❤
Děkuji

dzimi
25. říj 2016

@panbaf podle odberu desaty, ale fazolky byly porad vic nez tyden ve skluzu :( diky za ucast...snad to preboli :(

dzimi
25. říj 2016

@pidalka12 dekuji moc

luciebx
25. říj 2016

@dzimi to je mi líto

mandlicka25
25. říj 2016

@dzimi drz se, na tohle nejde nic rict. Brzy to vyjde znovu, aspon vis, ze to jde :*

itworks
25. říj 2016

@georgina_ no asi druhé ivf až tak za 3 měsíce, tak spíš pocitam v únoru, na kontrolu do car jdu v pondělí, tak uvidim, jak se domluvime. Už mi je dobře, se mi hodně ulevilo, že už to je za mnou 😉 tentokrát se budu těšit na MS, to bude důkaz, že je vše v pořádku.

itworks
25. říj 2016

@dzimi ach jo :'( teď jsem na tebe vzpomínala, jak se ti asi daří, že jsi dlouho nenapsala.Ale tohle jsem číst teda nechtěla :'( vždyť u tebe to byl zázrak,ze se mimi rozdělili.Moc mě to mrzí, už jsi byla docela daleko.Pro mě byla ted revize vysvobození od bolesti a je mi líp. Drz se holka, zanedlouho bude líp, musíme věřit v lepší zítřky.Preji mily personál v nemocnici 🙂

katka865
25. říj 2016

@dzimi je mi to moc lito ☹ neboj se vsechno preboli jen to chce cas ☹

evikuuu
25. říj 2016

Ahoj holky, obcas se zde ukaze dobra zprava a bohuzel i ta spatna... delsi dobu zde jen po

evikuuu
25. říj 2016

Zde jen pokukuju. Ted pridavam i me travle. Pred tydnem jsem byla na 3 d ultrazvuku a objevila se na mozecku maleho cysta o velikosti 6 mm. Vcera kontrola u meho doktora a cysta 9 mm. Ve ctvrtek jdu na specializovany utz a tam mi reknou jestli je to zavazne nebo se to treba ztrati. No ani jedna to nemame jednoduche. Asi neni souzene spokojene tehu. Ale at me to treba potrapi, alr hlavne aby bylo vse ok. Tak se drzte... ja take bojuju

hanyas
25. říj 2016

@dzimi to snad není pravda ☹ když jsi sem dávala fotku z utz, úplně mi to vehnalo slzy do očí a naději do žil. I manžel měl na krajíčku, když jsem mu to ukázala. Je mi to upřímně líto... ☹ drž se :-*

hanyas
25. říj 2016

@evikuuu fíha... :-/ tak to vám budu moc moc držet pěsti, aby to všechno dobře dopadlo. Hlavně pevný nervy. Já bych to asi nedala.

itworks
25. říj 2016

@evikuuu budu moc moc držet ve čtvrtek palecky, ať se to ztratí a bude už vše v pořádku. Zasloužíš si to. Jsem si naivně myslela, že po 12 tt už nejsou takové komplikace.

kolbena
25. říj 2016

@dzimi Tak to mě moc mrzí, vůbec nevím, co na to napsat ☹ moc jsem doufala,že to u tebe bude vše v pořádku ☹ přeju hodně sil a ať to co nejdříve přebolí ☹

georgina_
25. říj 2016

@dzimi ☹ na to se nedá nic napsat...přeju ti hodně síly, drž se! ♥

georgina_
25. říj 2016

@evikuuu bojuj a nevzdávej to...držím pěsti!!! ♥

Strana