Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks i kdybys jim prerusila spani, tak nemaji pravo byt na tebe takovi. Jeste v takove emocionalni zalezitosti. Troska lidskosti by je nezabila. Hej to me tak stve! :-/ po novem roce se do toho vrhmeme spolu. A rok 2017 bude ten, ve kterym se nam to povede! Tobe, mne i vsem ostatnim! 🙂
@itworks jejda, to mě mrzí, cos musela prožít, doufám, že je už o něco lépe a věřím, že se Ti to vrátí - vše se obrátí v dobré 😉 Jinak manžel byl na kontrole a prášky zabírají, urolog je spokojený, má pokračovat v kúře a v prosinci kontrola. Je to Clostilbegyt - zajímavý, viď 😀 A promiň, že až teď, bylo moc práce :-/ Drž se!
Fajn, aspoň se zase budeme podporovat navzájem 😃 mi to moc pomáhá 😃
Ahoj holky, ve ctvrtek jdu na prvni injekci - dlouhy protokol, za jak dlouho po keji aplikaci jste byly na odberu vajicek. Uz jsem po neuspesnem kratkem a to byla celkem rychlovka, ale chtela bych mit predstavu. Doktor rikal, ze to stihneme do Vanoc, ale to je docela siroky pojem. Dekuju!
@itworks jooo, to je docela možný, pokud byl jen jeden horší a ostatní normální, tak je možné, že byl třeba manžel jen oslabený, myslím, že v tomhle to máte v poho 😉 A jak to teď s tebou bude? My byli na konzultaci a už se nemůžu dočkat ledna, kdy to zase prubnem, do té doby se doufám dáme oba do pohody...
@mandlicka25 ahoj.mela jsem dlouhý protokol a hned na poprvé 🙂 jsem 15tt,krátký mi ani nenabizeli.
@crocodilka tak snad budu tak uspesna jako ty! Byl by to ten nejkrasnejsi darek pod strimeckem nebo pak na zacatku ledna k 26 narozeninam... <3
Tak bohuzel, obe srdicka dotloukla, zitra me ceka revize :/ Do toho nam jeste behem vikendu umrel kocourek, necekane. Jsem uplne na dne :(
Preji vam vsem vice stesticka
@dzimi @ to je mi taky moc líto! Drž se 😘🍀
Holky, mám dotaz. Jaký máte názor - zkusenost, na stáří embrya? Myslím to tak, jestli je lepší - úspěšnější zavést embryo třeba 2 dny staré, nebo po 5 dnech prodloužené kultuvace? A ještě podpora např. asistovaným hatchingem a embryo gluem. Co myslíte? Co radite, s čím jste se setkaly? Děkuji a všem pevné nervy, hodně štěstí. Kohu potkalo nějaké trápení, tomu ze srdce přeji, aby se to brzy povedlo znova 🍀❤
Děkuji
@dzimi drz se, na tohle nejde nic rict. Brzy to vyjde znovu, aspon vis, ze to jde :*
@dzimi ach jo :'( teď jsem na tebe vzpomínala, jak se ti asi daří, že jsi dlouho nenapsala.Ale tohle jsem číst teda nechtěla :'( vždyť u tebe to byl zázrak,ze se mimi rozdělili.Moc mě to mrzí, už jsi byla docela daleko.Pro mě byla ted revize vysvobození od bolesti a je mi líp. Drz se holka, zanedlouho bude líp, musíme věřit v lepší zítřky.Preji mily personál v nemocnici 🙂
Ahoj holky, obcas se zde ukaze dobra zprava a bohuzel i ta spatna... delsi dobu zde jen po
Zde jen pokukuju. Ted pridavam i me travle. Pred tydnem jsem byla na 3 d ultrazvuku a objevila se na mozecku maleho cysta o velikosti 6 mm. Vcera kontrola u meho doktora a cysta 9 mm. Ve ctvrtek jdu na specializovany utz a tam mi reknou jestli je to zavazne nebo se to treba ztrati. No ani jedna to nemame jednoduche. Asi neni souzene spokojene tehu. Ale at me to treba potrapi, alr hlavne aby bylo vse ok. Tak se drzte... ja take bojuju

@hanyas děkuji zlato, jo to já si taky myslela, chvílemi jsem se bála, že mě pošlou domů, no jo narušila jsem jim nedělní oběd a to jsem si dovolila moc.Ted už bude snad jen dobře, nic jiného si nepreju 🙂