icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
16. bře 2016

@cucito to mě taky bolí, já byla v sobotu na et, ale já zas četla, když nemůžeš vydržet tak nejdřív sedmy den po ET

misha83
16. bře 2016

@cucito ja mela u syna ducha uz 5. den, nyni sedmy, nekdo ma az desaty 😉. Bolest briska nemusi nic spatneho znamenat neboj 🙂.

cucito
16. bře 2016

@vvercatkoo Ještě včera jsem si říkala, jak dobře to zvládám a dnes přišla krize... Ale šla jsem se psem na procházku, venku svítilo sluníčko, tak už je lépe. Testnu buď v pátek nebo v sobotu...Díky za radu 😉

cucito
16. bře 2016

@misha83 Myslím, že právě díky Tvému příspěvku jsem si říkala, že bych to mohla zkusit pátý den 🙂 Já vím, že každá to máme jinak, ale zvědavost byla silnější...Uklidnily jste mě, že je to brzo, tak už neplaším 😉

tehulka1167
16. bře 2016

@cucito ja dnes taky nevydržela a na testu nic...

cucito
16. bře 2016

@tehulka1167 Kolikátý jsi den?

pipi39
16. bře 2016

@cucito je to moc brzy ale na druhou stranu pokud citis neco muze to byt uhnizdovani blastocysticky coz je dobre 😊. Vydrz za par dni budes mit jasno. Ale nepotesim te i kdyz budes tehu coz je skvele tak te ceka dalsi silene cekani zda se vytvori srdicko a to je tale desny . Uz ty dny odpocitavam a neutikaji vubec desny proste.

pipi39
16. bře 2016

@cucito ja testovala az 9ty den a mela jsem jen pididusika a i 11ty den byl dusik az pozdeji pomaloucku zacal silit.

cucito
16. bře 2016

@pipi39 Zaváděli mi 5denní embryo, takže - pokud se uhnízdilo, dělo se tak už první dva dny - dle toho, co jsem o tom všem na netu vyčetla...Ale je mi jasné, že to u každé může být jinak. Na pravé straně mě začalo bolet hned v pátek, kdy byl ET, někdy od večera... Já vím, že je to celé čekání. Manželovi jsem říkala, že bych celé IFV shrnula do 4 slov: peníze, hormony, plánování, čekání...Zatím mi to utíká, dělám věci do školy (v červnu mám státnice), ale dnes byla zvědavost silnější než rozum...Jinak moc gratuluji!

cucito
16. bře 2016

@pipi39 Zkusím to v sobotu - to bude 8. den, tak třeba něco uvidím... 😉

pipi39
16. bře 2016

@cucito pokud t nic nebude tak nebud zklamana.... muze to byt i pozdeji byli tu taci co meli az 15den tak bud v naprostem klidu 😊

cucito
16. bře 2016

@pipi39 Já vím. Ale to čekání ☹ Na krev jdu 13. den, protože pak jsou Velikonoce...Teď jsem si pročítala toto fórum, taky jsi neměla zrovna úplně jistý začátek, viď? A taky to vyšlo - tak já budu věřit...

tehulka1167
16. bře 2016

@cucito já jsem dnes šestý den po et.

cucito
16. bře 2016

@pipi39 A budu zkoušet ob dva dny, každý den to asi nemá význam - takto ze začátku...

cucito
16. bře 2016

@tehulka1167 Jé, tak to jsme od sebe jen jeden den... 😉

lentylka7
16. bře 2016

ahoj holky,
já jsem dnes 7. den po KET a odvahu testovat teda po předchozím neúspěchu nemám. Testnu desátý den. Jinak do 5. dne po KET mě pobolívalo břicho, šestý den už nic, dnes jen malinko tlak v podbřišku a spíš nic. Tak tomu moc nedávám, ale uvidíme. Držím palce všem testovatelkám!

lentylka7
16. bře 2016

@tehulka1167 a my jsme od sebe taky jeden den 🙂

cucito
16. bře 2016

@lentylka7 Ahoj, tak snad budeme v testování úspěšná trojka 🙂 I když - já mám 1. ET a co jsem četla, tak moc úspěšný nebývá 😒 A žádné mrazáčky nemám. Vyvinula se 2 embrya (1 ale bylo slabší), tak jsem chtěla nechat zavést obě dvě, ale doktor nám řekl, ať to neděláme. Jestli toto nevyjde, možná si to budu vyčítat...

vvercatkoo
16. bře 2016

@cucito úspěšná čtyřka 😉

tehulka1167
16. bře 2016

@cucito kez by holky. Mam za sebou dve biochemický tehu. Tak jsem nemela chuť uz testovat. No, ale podlehla jsem dnes.

tehulka1167
16. bře 2016

@cucito ja z prvního ET otěhotněla, ale pak to skončilo ☹. Máme v nejhorším ještě čtyři lednaky.

pipi39
16. bře 2016

@cucito jj ob den je nej ....

pipi39
16. bře 2016

@lentylka7 no se zahnizdovalo a nyni uz je to o.k. 😊...ja myslim ze to tam je. Druhy pokus je procentuelne uspesnejsi nez prvni 😊

pipi39
16. bře 2016

@tehulka1167 to je opravdu moc brzo. Nekomu se muze ukazat ale je to spis vyjimka...klid to bude dobre uvidis.....

tehulka1167
17. bře 2016

@pipi39 Ahoj děvčata,7 den po ET a negativní. Cítím se i netěhotně. Spíš ,že to brzy dostanu. 😠 První ET jsem měla pozitivní 7 den .

misha83
17. bře 2016

@tehulka1167 s prvnim et nesrovnavej, ja to mela take pokazde jinak. Porad drzim pesti 😉

tehulka1167
17. bře 2016

@misha83 Já vím,ale sama to znáš 😀 člověk tomu podlehne raz dva 😠

pavlina1976
17. bře 2016

@tehulka1167 Ty jsi testovací blázínek....Já ještě 9tý den když jsem zkoušela odpoledne, tak jsem tam měla sněhobílo a ráno byla duch. Takže jsem si říkala, že to zase nebude sílit a podívej se 🙂 . 7.den bych tam stopro nic neměla! A první i když byl duch, tak to stejně nedopadlo....Tak věř!

tehulka1167
17. bře 2016

@pavlina1976 Já vím 😀 😀 Ale já to tak nějak cítím. Vždycky jsem to poznala na sobě,tedy na prsách. Ted se nic neděje 😀 No zkusím v sobotu.

pavlina1976
17. bře 2016

@tehulka1167 No je pravda , že teď naposledy mě začaly prsa bolet třetí den po KET, ale to bylo tím, že jsem byla na KETu a ne na ET, protože po ET mě bolely prsa už od začátku ještě před z těch hormonů.....Ale stejně se to podle toho nedá poznat 😉

Strana