Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vvercatkoo Ještě včera jsem si říkala, jak dobře to zvládám a dnes přišla krize... Ale šla jsem se psem na procházku, venku svítilo sluníčko, tak už je lépe. Testnu buď v pátek nebo v sobotu...Díky za radu 😉
@cucito ja dnes taky nevydržela a na testu nic...
@tehulka1167 Kolikátý jsi den?
@cucito je to moc brzy ale na druhou stranu pokud citis neco muze to byt uhnizdovani blastocysticky coz je dobre 😊. Vydrz za par dni budes mit jasno. Ale nepotesim te i kdyz budes tehu coz je skvele tak te ceka dalsi silene cekani zda se vytvori srdicko a to je tale desny . Uz ty dny odpocitavam a neutikaji vubec desny proste.
@pipi39 Zaváděli mi 5denní embryo, takže - pokud se uhnízdilo, dělo se tak už první dva dny - dle toho, co jsem o tom všem na netu vyčetla...Ale je mi jasné, že to u každé může být jinak. Na pravé straně mě začalo bolet hned v pátek, kdy byl ET, někdy od večera... Já vím, že je to celé čekání. Manželovi jsem říkala, že bych celé IFV shrnula do 4 slov: peníze, hormony, plánování, čekání...Zatím mi to utíká, dělám věci do školy (v červnu mám státnice), ale dnes byla zvědavost silnější než rozum...Jinak moc gratuluji!
@cucito já jsem dnes šestý den po et.
@tehulka1167 Jé, tak to jsme od sebe jen jeden den... 😉
ahoj holky,
já jsem dnes 7. den po KET a odvahu testovat teda po předchozím neúspěchu nemám. Testnu desátý den. Jinak do 5. dne po KET mě pobolívalo břicho, šestý den už nic, dnes jen malinko tlak v podbřišku a spíš nic. Tak tomu moc nedávám, ale uvidíme. Držím palce všem testovatelkám!
@tehulka1167 a my jsme od sebe taky jeden den 🙂
@lentylka7 Ahoj, tak snad budeme v testování úspěšná trojka 🙂 I když - já mám 1. ET a co jsem četla, tak moc úspěšný nebývá 😒 A žádné mrazáčky nemám. Vyvinula se 2 embrya (1 ale bylo slabší), tak jsem chtěla nechat zavést obě dvě, ale doktor nám řekl, ať to neděláme. Jestli toto nevyjde, možná si to budu vyčítat...
@cucito úspěšná čtyřka 😉
@cucito kez by holky. Mam za sebou dve biochemický tehu. Tak jsem nemela chuť uz testovat. No, ale podlehla jsem dnes.
@cucito ja z prvního ET otěhotněla, ale pak to skončilo ☹. Máme v nejhorším ještě čtyři lednaky.
@tehulka1167 to je opravdu moc brzo. Nekomu se muze ukazat ale je to spis vyjimka...klid to bude dobre uvidis.....
@pipi39 Ahoj děvčata,7 den po ET a negativní. Cítím se i netěhotně. Spíš ,že to brzy dostanu. 😠 První ET jsem měla pozitivní 7 den .
@tehulka1167 s prvnim et nesrovnavej, ja to mela take pokazde jinak. Porad drzim pesti 😉
@misha83 Já vím,ale sama to znáš 😀 člověk tomu podlehne raz dva 😠
@tehulka1167 Ty jsi testovací blázínek....Já ještě 9tý den když jsem zkoušela odpoledne, tak jsem tam měla sněhobílo a ráno byla duch. Takže jsem si říkala, že to zase nebude sílit a podívej se 🙂 . 7.den bych tam stopro nic neměla! A první i když byl duch, tak to stejně nedopadlo....Tak věř!
@pavlina1976 Já vím 😀 😀 Ale já to tak nějak cítím. Vždycky jsem to poznala na sobě,tedy na prsách. Ted se nic neděje 😀 No zkusím v sobotu.
@tehulka1167 No je pravda , že teď naposledy mě začaly prsa bolet třetí den po KET, ale to bylo tím, že jsem byla na KETu a ne na ET, protože po ET mě bolely prsa už od začátku ještě před z těch hormonů.....Ale stejně se to podle toho nedá poznat 😉

@cucito to mě taky bolí, já byla v sobotu na et, ale já zas četla, když nemůžeš vydržet tak nejdřív sedmy den po ET