Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky, tak mi vcera v caru nabidli testy a imunologii genetiku obema a mne jeste laparo, kdyz nam nevysly dva transfery...pristi tyden jsem ale objednana do jineho caru, chci slyset jineho dr;)
@tetalucina ja bych do toho urcite sla ... V jinem car ti urco reknou to same ... Aspon se diky tomu posunes dal co se tyce zjisteni kde by mohla byt chyba a kde ne
@tetalucina imunologie je základ všeho ! Mech si ji udělat
@tehulka1167
@vercanika holky dekuju🙂
@itworks Ahoj, nějakou dobu jsem tady nebyla, teď to dočítám . Je mi líto,že jsi měla takové problémy v nemocnici, ale teď už je to určitě v pořádku. Já jsem dnes 5. týden po revizi a pořád čekám na MS.☹ Chtěli jsme do konce roku stihnout KET, ale asi do toho půjdeme po novém roce jako ty a ostatní holky tady.
Tak odpočívej a hodně sil přeji.
@mandlicka25 nikdy není nic zbytečné... já jsem byla na genetice až po neúspěšných 2 IUI a 2x transferu, vše ok, ale nasazeny kortikoidy a vyšlo... 🙂
nehledej chybu proč a jak, ale zaměř se na to co je, já jsem jim pořád říkala že mám atopický ekzém, co beru a tak, a až na 3 pokus mi daly ty kortikoidy, a vyšlo to... 🙂
ellisabetha ahoj, jsi hodná, že jsis na mě vzpomněla 😉 jo měla jsem pech na husy v ambulanci a ještě mě dali na pokoj s 80 letou babičkou, která tak nahlas chrapala, fakt hrozná noc. Nicméně teď už je dobře, piju kontryhel 2x denně a hodně odpočívam. Neboj, ona ta mrska dorazí, ještě mas na ni jeden týden, jinak bys asi šla na injekci. Taky se drž a ať se ti daří 🙂
@fille Já mám na sobě pár flíčků - opravdu málo, lupenky. Většinou mi vyskáčou tak 4 na hrodníku - břiše, když má víc stresu nebo se mění počasí. Doktorovi jsem to neříkala, to může mít na něco vliv?
Ja mam nejake antifosfolipidove protilatky (zjistili na reprodukcni imunologii) a zacinam je brat 2 dny pred trasnferem a pak az do testu. Dal jsem se nikdy nedostala, takze nevim jak dlouho se berou...
@pidalka12 ahojky, tak jak se cítíš? Už jsi testovala?
@vvercatkoo ahoj. Děkuji za optani. Stále mne bolí břicho. Nejvíc vždy večer.Lituji, ze jsem šla do práce. Ale vzhledem k naší situaci v tom přítele nemohu nechat...Ale to je jina. Dnes jsem jedenáctý den po et. a ve tři ráno jsem se vzbudila a zkusila test. Při pohledu na test jsem brecela a do rána nespala. Teď jsemúplně hotová... 🙂 ❤🍀 ale šťastná
@lenejewel89 ahoj, tak jak si včera dopadla? Narostla sliznice?
@pidalka12 juuuu, gratuluji a držím pěsti. Ja jsem dnes 9-tý den po ET, ale odvahu testovat ještě nemám
@vvercatkoo ještě počkej. Taky jsem nemela odvahu a radši pockala. Dej vědět jak jsi dopadla! 🙂 Hodně štěstí 🍀
@hanyas Děkuji. Je před námi ještě dlouhá cesta, ale snad s růžovým koncem 🙂
@petapal Pořát tomu nemůžu uvěřit. Asi uverim, az mi to potvresi doktorka 🙂
Ahoj holky, promiňte, že se vám takhle vtírám do komunikace,ale potřebuju se asi někam vypsat. Jsem 7 den po et už jsem si udělala test. Samozřejmě je negativní a do toho mě ještě bolí v podbřišku fakt úplně stejně jak kdybych to měla dostat... Asi je to ztracený. Jinak jsem doslala 5denní embryjko...
@panbaf Nenarostla, 3.8mm 12DC a jeste mi tam nasla nejakou tekutinku, takze KET odpiskan a cekam na dalsi cyklus a uvidi se...nevyrostla ani po Estrofemu ani po injekcich Merionalu...asi se nedockam...
@tetalucina Ahoj ... jak jsi na tom ?
@lucikdan já jsem dnes též sedmý den po ET. Test jsem raději ani nedělala, ale říkají, když testovat, tak až déle, cca 11.den.
@lucikdan nestresuj, na testování máš čas. Zbytečně se budeš deptat. Já jsem devátý den a ještě jsem to nezkoušela
@mandlicka25 určo mu to řekni.. semnou už nevěděli co dělat, vše bylo ok, embrijka nejvyšší kvality a nic nezabralo, pak mi nasadili kortikoidy a ejhle hned další transfer se povedl... 🙂 věřím že mi opravdu pomohly, a možná taky to, že jsem si řekla no zas to nevyjde, nebudu to řešit... nevím, ale řekni mu to ... třeba ti to pomůže.... 🙂 a přeji pěkný den a mnoho úspěchů....

@mandlicka25 no a vy oba jste si taky na začátku prošli vším, jako my? Taky nás to ze začátku dost zarazilo, že to nijak nezkoumají a více méně za to podle 2 doktorů ze 3 může horší spermiogram...ale jak jsem tady psala, nám to mohlo ovlivnit i spousta jiných faktorů, tak jsem to radši hodila za hlavu a netrápím se tím...začnu to víc řešit, pokud nedopadne druhý pokus. Taky se tím netrap. Urolog dokonce řekl manželovi, že napoprvé to je pro tělo taková "prda" a stres, že není výjimka, pokud to nevyjde a prý se to daří více na druhý a třetí pokus 🙂 A věřila bych tomu, já byla ze všeho nervozní - nevěděla jsem, jak si zvládnu píchat injekce, jak probíhá OPU, co narkóza (nikdy jsem nebyla), jak probíhá transfer, jaké budou bolesti atd. Teď už vím co a jak a že je to všechno v poho, že to zvládnu s větším klidem. Hlavu vzhůru! 😉