Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vvercatkoo
@verunkadar Holky díky moc. Já jsem hrozně znervoznila tím jak mě začlo bolet břicho - jako před menstruací, no a tím testem jsem se ještě dodělala
@princezna22 ahojky, no pristi tyden jedu do noveho caru a uvidime co bude🙂a pozadam je o testy na imunologii a genetiku.je mi hloupy absolvovat je v caru kam jsem chodila....co ty?
@tetalucina No já jdu v pondělá k MUDr. Langerové do Prague Fertility Centre ... je to má lékařka z Gennetu a přešla sem, tak přecházím za ní ... zná náš případ, takže asi tak ... jsem napnutá jak struna, protože vlastně doteď nevím zda jsem si jistá tím co dělám ... nebo chci dělat ... stále se to ve mně mele ...
Chci se Optat, otěhotněla některá z Vás po KET?
@verunkadar já 😉 ale jsem teprv 7. Den po KET ale mam to uz potvrzeny z krve
@mandlicka25 ty kortikoidy se maj brat cca 6tydnu pred transferem (alespon takhle mi to rekli na reprodukcni imunologii) aby se uklidnila imunita a prijala embryjko. Ja mela protilatky proti trofoblastu a spermiim a kdyz jsem je po pauze zacala brat tak za 14dni jsem sla na ET a byl neuspesny a ted jsem byla na KET (8tydnu uzivani medrolu) a vypada to ze se zadarilo. Tak snad to bude mit stastny konec. Drzim palecky!!!
@fille strašně moc děkuju, každá světlá naděje je skvělá! Jsi hodná :*
@fille Jé to je hezký, tak snad na tom budu stejně!
K čemu ty kortikoidy vlastně jsou? Já brala jen při stimulaci a po prednison, to jsem myslela, že to jsou taky kortikoidy nebo aspoň obsahují...
@georgina_ My jsme prošli jen základními vyšetřeními - krev, hormonální profil, spermiogram... vše naprosto ok, to mi na tom přijde právě nejhorší, že nevím tu příčinu. Na jednu stranu si říkám, že je lepší, když to nevyjde, než kdyby se tomu prdolkovi nedařilo potom, ale na druhou jsem nervozní, že jsem ještě nikdy nybyla těhotná :(. S těmi dalšími pokusy jsem to taky četla, ale kdo to má vydržet? :P Už první jsem nesla strašně a další neúspěch by byl ještě horší, ale teď se těším na další. Jen moje psychika nestojí za nic. Přemýšlela jsem, že bych si někam šla popovídat i psychologovi... Je dobře, že vím do čeho jdu. Jedinou nevýhodou je pro mě odběr vajíček, kterého jsem se nebála a nakonec to bylo šílený. Ale pro mimi cokoli, i když mi doktor říkal, že to taky nejde...
@lussinka88 jojo spravne se kortikoidy mají brát minimalne šest týdnů před transferem. Bohužel v mnoha Carech je nasazují až v den transferu. Já brala Medrol dva měsíce před Ketem.
@verunkadar jezis tady je holek po úspěšném Ketu i Já jsem tehotna po Ketu.
@verunkadar myslím, že víc holek než po et 🙂 já taky a už i vím, že to bude kluk
@mandlicka25 k čemu jsou dobry nevím.. ale dr mi říkala že když mám ten ekzém tak moje imunita pracuje víc než by měla a může vytvářet protilátky proti plodu, zárodku nebo co.. tak těma kortikoidama mi ju jaksi narušili a výsledek je 4 cm a vše vpořádku... 🙂
@panbaf přesně tak co si pisu tady s holkami tak většina je tehotna z Ketu. a koukám ,že tobě se taky zadařilo 🙂
@lussinka88 já to mám taky tak jak ty... 🙂 a zabralo, akorát 6 týdnů před ketem.. ted beru už jenom půlku ráno... 🙂 věřím, že díky jím je tam ten náš bobinek kterej má už 4 cm... 🙂 🙂
i dr mi říkal že po ketu je větší šance, pač prý embrijko když přežije zamražení a rozmražení tak už prý všechno, sice se zadařilo až po druhém ketu, ale je tam.. 🙂
@fille jeee ty se mas!! 🙂 a uz jsi videla srdicko? 🙂
na me padl strasny strach, fakt jsem takovyhle stres nezazila. Jsem dost racionalni a vsechno beru v pohode, ale ted je to jiny. Chce se mi furt brecet.... Nevim co to semnou je ☹
@lussinka88 bud v klidu, já měla slabý duch na testu kde je citlivost 10 to jsem si dělala jeden den hned jak tam byl duch tak jsem valila na krev v ten samý den a bylo hcq 65 takže testy pro mě naprd.. jinak jsem si pak dělala s postupem času další - no jsem trošku nenormální.. 🙂 a duch byl stejný.. a mimčo tam je mám to potvrzené.. takže vůbec se neboj a vůbec to neřeš... je tam je, tak si užívej a hlavně klid... 🙂
@lussinka88 poslední test je mokrej tudíž vypadá silnější. Vyfoť až budou všechny suchý a pak porovnej 🙂
@lussinka88 klasika, já taky pořád brečím.. to asi hormony... 🙂 brečím i když se dívám na psa jak spí... 🙂 🙂 asi magorek trochu, viděla včera srdíčko, a máme 4 cm.. 🙂 mám i fotku posílám...
@lussinka88 a neboj každému to jednou vyjde.. my taky čekali několik let.. prvnež že to řešit nebudeeme a asi po 3 letech jsem začala chodit do caru a za rok, vidíš fotku viz hore... 🙂 je to boj s psychikou znám to, už jsem to chtěla vzdát, ale za toho bobinka to opravdu stojí... 🙂
@fille
@tehulka1167 holky diky!! Byla jsem ve stredu na krvi a a hcg 55,9 a dneska mam dovalit znova a melo by byt kolem 100, tak to na me nejak padlo. ☹
Posledne jsem chodila do nemocnice na krev kazdy dva dny a musela jsem cekat na vysledek, ale pak ke konci uz jsem vedela ze je konec ikdyz vysledky jeste nebyly. Vzdy jsem spolehala na pocit (vlastne jsem vzdy vedela ze jsem tehu pred tim nez jsem si udelala test) a ted necitim nic a strasne me to mate...
Jinak vam gratuluju k miminkum! 🙂 at se vam dari!! 😘
@lussinka88 nezoufej. JÁ z prvního ivf mela biochemicke tehu hcg 47 a no obulela jsem to ,ale šla do dalších bojů a podivej za dva měsíce budu rodit 🙂 musíš vydržet.

@mandlicka25 já je měla 6 týdnů před 1x denně, a od transferu 1/2 po celý první trimestr... tak zatím beru a zítra jdu na první ultrazvuk, tak se těším že bobinka uvidím... 🙂