Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 tak prej zatim dobry, trosku se mi ulevilo 🙂 Ve stredu jsem mela hcg 55,9 a dneska 91,1. A vis co cekate? 🙂
@katka865 jeeee diky moc!!!! 🙂 ja byla dneska na krvi a ve stredu hcg 55,9 a dneska 91,1. Prej to roste krasne! Tak snad 🙂 diky moc za podporu 😘
@lussinka88 kluka 🙂
Ahoj Já jsem po ivf dvakrát a mam doma dvě lásky....
@maruska002 jeee tak to moc gratuluju!!! 🙂) ja chci taky holku terezku a kluka ondraska jako mas ty! 🙂
@tehulka1167 jeee, ty jsou stejne nejlepsi. Jsou proste maminky! Tak at ti to rychle utece a diky za podporu
@lussinka88 akorát dcerušku mam před 6lety a synáčka před dneska již 11mesicu
@fille to je krasny, hned v utery mu to nahlasim! :* muze toto nastat i u muze? Ten zas mel atop. exem :(.
@fille gratuluju <3, snad budeme mit brzy podobny obrazek
Já jdu na krev 10.11., ale mám pocit, že to nevyšlo ☹. Unavená,bolave bradavky, bolest hlavy, bricha, to mám určitě z té koňské dávky hormonů ☹. Už nemám žádná zamrazena embrya, nechávala jsem si vkládat embrya do ne úplně nejlepšího prostředí. Člověk je jako na trní a vůbec se na ten odběr a ten rozsudek netěšim ☹
@verunkadar musíš myslet pozitivne.. hodně to pomáhá věř mi vím to od sebe postupovali jsme dvakrát...i paní doktorka říkala že pozitivní přístup je důležitý. .proste přijít jako do krámu jina možnost není musí to vyjít ;) ;) ;)
@verunkadar já taky doufala ze to vyjde ale vnitřně sem věděla ze nevyšlo. 😔Ale dokud nedojde m/s nic nevzdávej
Ahoj holky, ja jsem myslela pozitivně ale dvakrát to nevyšlo a dvakrát to dopadlo ZT a teď jsem začala stimulovat na další ivf je těžké myslet opět pozitivně po takových zkušenostech. Všem snazilkam držím palce ať se brzy zadari a tehulkam přeji tehulkovani bez komplikacich .
@luciebx nikdy jsem to nedostala, když jsem brala ty hormony, vždy až po vynechání utrogestanu atd. Už jsem to měla dostat a nic.
@verunkadar já mám testovat v pondělí a taky cítím, že to nedopadlo a mražáčky taky nemáme
Holky, začněte myslet pozitivně a věřte tomu, ze to vyjde. Ze bude miminko, ze budete maminky. Hlavní je věřit. 🍀❤
@lussinka88 holky, na krev jdu v pondělí a testy mam pozitivní. Jsem zvědavá jak to probíhá pak? Chodí se nějak na krev pravidelně, aby se viděla jak to malé roste, pat ultrazvuk? Děkuji 🙂
@mandlicka25 já tě chápu, taky mě štve to čekání a jak se to celé oddaluje a posouvá ☹...říkáme si, že jsme se měli snažit dřív, jenže to jsem studovala, neměli jsme pořádný zázemí atd. Přirozený pokus tento měsíc na 90 % , ale to jsem s manželovým spermiogramem čekala, jen to člověka zamrzí, když se mu jeho špatná prognóza potvrdí ☹ ...klidně si k psychologovi dojdi, pokud myslíš, že ti to pomůže, vypovídáš se a třeba tě navede, jak jinak o všech těch věcech ne/přemýšlet...a s těmi vyšetřeními - nemáte naplánovanou ještě nějakou konzultaci, že by ses poptala, zda není potřeba ještě něco vyšetřit? Minimálně tu imunologii...jeee a jakto, že odběr byl šílený? Drž se!
@pidalka12 dík za optání...no první přirozený pokus po neúspešném ivf se nám tento měsíc nepovedl...manžel má horší spermiogram, tak jsem to sice čekala, ale člověk je tak trochu zklamaný...věřím a doufám pořád, ale asi to nestačí. Ještě máme jeden pokus a pokud se nepovede, tak v lednu další ivf. Mně nejvíc vadí, jak se nám to všechno oddaluje a posouvá ačlověk stárne...ať se vám pěkně daří! 🙂
@vvercatkoo neztrácej naději, držím pěsti 🙂
@lussinka88 to je dobrá zpráva, držím palce! 🙂
@georgina_ už jsem po první injekci - dlouhý protokol, v úterý jdu na kontolu, tak se na vše ještě vyptám. Nejvíc šílený mi přijde, že se ptám já a neptá se mě přímo ten doktor.
Odběr byl šíkený nejdříve v tom, že jsem tam byla asi o 4 hodiny déle než ostatní, protože jsem byla tak slabá, že jsem se nemohla ani posadit natož zvednot. Pak to přišlo cestou domů vše k sobě, měla jsem šílenou bolest pod žebry, jako kdyby mě tam bodalo X nožů. Bolest byla taková, že jsem se chvílemi nemohla ani nadechnost a strašně jsem brečela. Když jsem to na první kontrole po neuspesnem testu doktorovi říkala, žekl mi, že si je toho vědom, že tam nateklo dost krve. Trochu mě i mrzelo, že po té operaci za mnnou nedošel a třeba mě na to neupozornil. :(
@vvercatkoo boli mě hrozně záda a poboliva břicho, ale měla jsem to dostat. Tak to je asi tim. Já testovat sama nebudu, dojedu si na krev a uvidim ☹. A už jsem se objednala na cvičení podle Mojžíšové k jedné fyzioterapeutce. Tak uvidím.
@verunkadar tak ja mojzisovku zase zacnu cvičit až od pondělka, pokud to nedopadlo a objednam se na dornovou metodu. Ja měla termin ms ve čtvrtek a zatím žádný náznak. Sem tam mě bolí kříže. Ale břicho, které mě bolelo od začátku, už přestalo, sem tam nějaké příchutí. Ja na krev jezdit nebudu, pokud test neukaze. Moc tomu nevěřím už od začátku, že by se třídenní embrijko šestibuněčné uchytilo
@mandlicka25 uf, tak to sis užila ☹ ☹ Za mnou po odběru přišla jak doktorka tak embryolog a povídali jsme si cca 20 min o tom, jak to proběhlo a co bude následovat...jedna věc je stres z toho, jestli to vyjde, druhá věc je stres ze všech těch vyšetření a komplikací, viď? Držím ti moc palečky, aby to celé dopadlo dobře a nemusela ses tím vším už stresovat...
@vvercatkoo ahoj já jsem po et 4bunecnych dvou embryjek jsem těhotná 14.11. Jdu má první ultrazvuk
@vvercatkoo mně vkládali 2 pětidenní embrya, teda asi už šestidenní, rozmrazovali den před ET. A stejně poprvé nic a teď asi také ne. I kdybych byla v tom, člověk to na sobě často nepozná takhle brzo. Někdo má příznaky, někdo nemusí cítit nic. Dnes jsme s manželem zakoupili test, ale nějak nemám na to odvahu, spíše je to strach z neúspěchu. Uvidis, že to dopadne dobře.

@lussinka88 neboj se bude to dobre. Ted uz to musi vyjit. Ty testy taky nejsou uplne smerodatne. Porovnavala jsem carky jak blazen a porad jsem procitala nejake diskuze a pak jsem narazila na prispevek jedne pani ktera se uz nastvala vzala nekolik testu najednou a ponorila je do stejneho vzorku a kazda carka byla jina. V tu chvili jsem se na porovnavani vykaslala a bylo mi lip 🙂