icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
13. led 2017

lenejewel89 ahojky 🙂 já jdu na KET zítra. Teda jestli bude vše v pořádku a jestli embryjko zvládne rozmražení. Strašně se těším 🙂 třeba ti sliznička ještě povyskočí. Já měla v pondělí 6,3mm a dnes 8,3mm. Údajně stačí 6 mm 😉

itworks
13. led 2017

@hanyas ahojky, budu držet moc palce, ať ti to zítra vyjde a budeš mít embryjko u sebe 😃

hanyas
13. led 2017

@itworks dekuju kocko! 🙂 jak to vypada u tebe?

georgina_
13. led 2017

Ahoj kočky, tak mě dnes přišla mrcha, na kontrole před stimulací se zjistilo, že mám cystičku (nepraskl folikul), takže to snažení celý měsíc (při čekání na stimulaci) bylo zbytečné...jsem zvědavá, jestli už je cysta pryč, abych mohla začít stimulovat...a aby toho nebylo málo, tak to samo přišlo zase o víkendu, doufám, že na klinice zítra někdo bude...chjo, to je pořád něco 😀 🙄

georgina_
13. led 2017

@hanyas taky držím palce! 🙂

itworks
13. led 2017

@hanyas my si nechame udělat ještě reprodukční imunologii v Plzni, ať máme už všechny vyšetření před druhým ivf hotové. Takze počítám že půjdem asi březen- duben. Do te doby si budeme užívat kdy chceme 😀

hanyas
13. led 2017

itworks jo, to má taky něco do sebe, užívat si bez ohledu na cokoli 🙂 a reprodukční imunologie zahrnuje co? To není ta klasická imuno?

hanyas
13. led 2017

georgina_ to mi připomíná to moje "štěstí". Když jsme měli začít stimulovat, udělala se mi cysta, nemizela, musela jsem na punkci. Potom pořád nemoc a teď mám pro změnu pohlou krční páteř. To sice ničemu nevadí, ale bolí to jak čert :-/ je to otrava. Člověk se TAK těší, chystá a nakonec do toho něco vleze...

georgina_
13. led 2017

@hanyas teda, to si to taky užíváš a u doktora jsi s tou páteří byla?

hanyas
13. led 2017

@georgina_ jojo, prave jsem byla i na rentgenu. 14dni to bylo k nevydrzeni, ted posledni dva dny uz muzu hybat hlavou. Tak snad uz to bude jen lepsi 😀

silwin
14. led 2017

Tak holky, pozitivni zprava - vcera krev, pozitivni, v utery UZ🙂 jupi

itworks
14. led 2017

@hanyas je to nejaka podrobnejsi imunologie, zjišťuje se u obou partnerů, mi budou dělat stery v době ovulace a manželovi spermiogram a ještě to spojí, jak to na sebe reaguje, ještě budou brát krev, můžou tam třeba zjistit nejake protilátky proti spermiím nebo trofoblastu embrya.

hanyas
14. led 2017

@silwin gratuluji! 🙂

hanyas
14. led 2017

@itworks aha, to me rikali, ze na spermie alergicka nejsem, ale hranicni to mam se svymi vlastnimi vajicky. Tak nevim, jestli je to ono...
Jinak mrazacek uz je u me v brisku 🙂 ale az druhy kousek. Ten prvni to nezvladl, tak doufam, ze tohle embryjko nebude mit stejny osud... 😕

itworks
14. led 2017

@hanyas sama nevím, co tam zjišťují. Hlavne, že druhé embryjko to zvládlo, bylo určitě silnější 😉 tak ať se mu tam líbí a dávej na sebe pozor.Chodis do práce nebo jsi doma?

hanyas
14. led 2017

itworks do práce půjdu až ve čtvrtek, tak bude mít času na zavrtávání dost 😉 jen aby bylo ok...

georgina_
14. led 2017

@hanyas tak snad ti ten krk dá brzy pokoj!!! Já byla dnes na kontrole a jsem ok...Dávej na sebe pozor a embryjko ať krásně prospívá! 🙂

georgina_
14. led 2017

@silwin to je skvělá zpráva, dávej na sebe pozor a ať prďolka krásně roste! 🙂

hanyas
14. led 2017

@georgina_ dekujeme, budeme se snazit! 😉

tetalucina
14. led 2017

@hanyas Ahojky hanyas, preju moc moc stesti at se mrazacek pekne zahnizdi🙂ja jedu v pa do caru domluvit co budeme delat, bohuzel se nezadarilo prirozene:((dostala jsem to po 32 dnech a to to mam po 23 takze jsem si trosku nadeje delala:(tak pekne odpocivej🙂

hanyas
14. led 2017

@tetalucina tak budu drzet pesti, at je tohle ivfko posledni, ktery budes muset podstoupit. Budeme si drzet pesti 🙂

anela85
14. led 2017

Holky jsem po ket dnes 8den myslite ze zitra by bylo neco digitalnim testu?na krev jdu ve stredu.

hanyas
15. led 2017

@anela85 ahojky, kolikadenni embryjko ti davali?

anela85
15. led 2017

@hanyas ahojky petidenni blastocystu

hanyas
15. led 2017

@anela85 tak to uz by mozna mohlo byt neco videt 🙂 ale kdyby ne, neves hlavu. Kazda to muze mit jinak a zrovna tobe se tehu muze ukazat treba az 12.den 😉

anela85
15. led 2017

@hanyas ja stejne pockam na zitra stim digi,ja si delala vcera test a byl tam slaboulinky duch tak nevim.Zitra ho skusim hned z rana a uvidim zda na me neco vykoune ci ne

hanyas
15. led 2017

@anela85 tak jestli uz tam duch byl, tak je to hodne nadejny! Zitra na tebe vykoukne ta nej zprava! 🙂

animalgirl
15. led 2017

Ahoj holky,

jsem tu nová. Teprve třetí den po ET. A jak jste na tom vy?

hanyas
15. led 2017

@animalgirl ahojky, vitej 🙂 ja jsem TEPRVE 1. den po KET. Citis neco? 🙂

jinazena
16. led 2017

Animalgirl ja jsem 7 den po ET -KET dnes test negativni snad je tam jeste nadeje

Strana