icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

lucikdan
4. led 2017

Holky, prosím. Je tu někdo, kdo měl 11 ty den po ket bily test a nakonec to vyšlo. Zavadeli mi 2 třídenní embryjka. .. Díky moc za odpovědi

1987katka
4. led 2017

@silwin nechci nic zakřiknout, ale kde co vidíte? Já teda nic, ale ještě je brzo na závěry 😔

absintka19
4. led 2017

@1987katka ja taky nic nevidim :(

silwin
4. led 2017

Mamatest dnes🙂

silwin
4. led 2017
1987katka
4. led 2017

@silwin ano ted už tam něco maličko je 👍

lucikdan
4. led 2017

@flawi Ahojky, četla jsem tvoje komentáře a jsem na tom stejne 11 den a test bílý.Jak jdi nakonec dopadla?

absintka19
4. led 2017

@silwin to uz vypada lepe 🙂

silwin
4. led 2017

Tak jen aby vydrzela...🙂

mandlicka25
4. led 2017

Ahoj holky, dlouho jsem tu byla, potřebovala jsem se nějak srovnat. Doufám, že ty, které tu byly v létě už jsou těhulky! První IVF se nepodařilo a při druhém po prvním dnu, nezbylo ani jedno vajíčko - všechna byla nezralá, bohužel si myslím, že to byla vina lékařů, byla to strašná rána, ale už je to lepší. Tím, že jsme oba zdraví se upínám na možnost, že to vyjde normálně. Já po vysazení antikoncepce jsem měla problém s ovulací, ale doktor mi řekl, že teď poo dlouhém protokolu hormony působí ještě tři měsíce, takže by mělo být vše jak má. Nemáte s tím zkušenost? Ted jsem první cyklus po IVF 34 den cyklu a doufám. Myslím, že jsem cítila ovulku - testy už si nedělám, akorát se z nich nervuju, protože nebyl snad nikdy presne pozitivní, i když jsem ovu měla potvrzenou od lékaře. Snažíme se dva roky a ještě nikdy jsem neotěhotněla. Jak čtu v různých diskuzí, že vichni chtějí testovat, já mám z testu už panickou hrůzu a bojím se dalšího zklamání. Dost se pozoruju, pobolívá mě v podbřišku, mám vodnatý až bělavý výtok, cítím se slabě... ale to nemusí nic znamenat, protože to může být vsugerované nebo já už nevím. V každém případě držím palce všem v novém roce, ať nám to vyjde! :*

flawi
5. led 2017

@lucikdan ahoj, opet nic, uz po treti....nemame zadny problem, nemam vejcovody, proto ivf....uz mam posledni embryo, tak jsme si dali chvilku oddych a v pondeli jdeme resit co dal....zminili se mi o tradicni cinske medicine, zd by jsme to mohli zkusit, tak uvidime.

lucikdan
5. led 2017

@flawi Ahoj, tak to jsme na tom stejne. Já taky nemám vejcovody, jinak vse ok

flawi
6. led 2017

@lucikdan a jak jste na tom?

lucikdan
6. led 2017

@flawi Máme za sebou et a dneškem i ket v nativu a nic. Ted me asi bude čekat další ket, ale jsem jak zakleta. Přitom min.rok jsem v pohodě otěhotněla, jen to bylo bohužel mimoděložní 2x.... A co vy?

georgina_
6. led 2017

@mandlicka25 ahojky, mám to s těmi testy podobně...ovu testy mi nikdy nic neukázaly, přitom mě vždy pobolíval bok...takže teď se při čekání na další ivf snažíme přirozeně a spoléhám sama na sebe a na své pocity...pokud to nevyjde, tak budu stimulovat a uvidíme. Neztrácej naději, já taky stále doufám...určitě to vyjde, až přijde ten správný čas 😉 ♥

georgina_
6. led 2017

@flawi @lucikdan holky posílám alespoň přes tuhle zprávu povzbuzující srdíčko, držte se, i když je to těžké...dávejte na sebe pozor a nevzdávejte to! 🙂 ♥

panbaf
7. led 2017

@silwin ahoj, tak co čárka? Sílí sílí? 🙏😉

flawi
7. led 2017

@lucikdan napsala jsem do zpravy!

silwin
7. led 2017

@panbaf stredecni test... takze zatim je viditelnejsi a silnejsi🙂
A uvidime co pristi tyden, v patek jdu na krev tak uvidim

silwin
7. led 2017

@panbaf streda byl mamatest comfort...
Dalsi foto - vrchni ctvrtek - pepino
Spodni dnes - dr. Max

panbaf
8. led 2017

@silwin držím moc palce! Dávej průběžně info jak to s tebou vypadá - pozitivní zprávy jsou tu moc důležitý 😉

absintka19
8. led 2017

@lucikdan u 3denn.embryek je sanca pomerne mala, protoze embryjka 3.den jsou jen ve vejcovodu. Zkuste radeji blastocysty a verim ze by to mohlo dopadnout dobre, nam to vyslo napoprve. Do ket/et bez blastocysty bych nesla, coz muj lekar ani nedela. Budu drzet palecky !

flawi
8. led 2017

@georgina_ dekuji! 🙂

silwin
9. led 2017

Dnesni🙂

Mam takovou radost.
Akorat porad nechapu, jakto ze to bylo videt uz po 4rech dnech...

silwin
9. led 2017

Den po dni pro zajimavost

georgina_
9. led 2017

@silwin jen tak dál, hlavně ať dobře dopadne krev 😉

jinazena
12. led 2017

ahojte v zaři 2016 po prvnim ivf nevyšlo to a ted 9.1 2017 po ET 1 mrazaček snad to vyjde jsem na nemocenske tak odpocivam jak jen to jde 23.1 jdu na krev sdna to vyjde.!!! jsme v eurofertilu ostrava

hanyas
12. led 2017

Ahojky 🙂 to jsme na tom podobne. Zari 2016 GEU, ted se chystam na KET. Drzim pesti 😉

lenejewel89
13. led 2017

Holky, ve středu 18.01. jdu na svůj druhý KET, první nevyšel, byl v narkóze a hned po něm jsem hrozně krvácela, takže nevím, jak mi tam to embryjko narvali, ale změnila jsem centrum a teď mě tam čeká KET, bez narkózy pod ultrazvukem...Budu 22DC a zítra začínám zavádět Utrogestan...Tak snad se konečně dočkáme...i když moc šancí mi nedávají, mám hrozně nízkou sliznici...5mm v nejvyšší části...

vvercatkoo
13. led 2017

@lenejewel89 zkoušela jsi grepy? Ja byla v utery na utz a měla jsem sliznici 6,6 a ve ctvrtek už to bylo 8,8mm. Od 1DC jim grepy a myslím, že i díky ním mi tak vyrostla. Ja ji v den OPU měla vždy 8mm a teď mám OPU v pondělí, tak jsem zvědavá, jak to vše dopadne a jak bude veliká

Strana