Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj kočky, tak mě dnes přišla mrcha, na kontrole před stimulací se zjistilo, že mám cystičku (nepraskl folikul), takže to snažení celý měsíc (při čekání na stimulaci) bylo zbytečné...jsem zvědavá, jestli už je cysta pryč, abych mohla začít stimulovat...a aby toho nebylo málo, tak to samo přišlo zase o víkendu, doufám, že na klinice zítra někdo bude...chjo, to je pořád něco 😀 🙄
itworks jo, to má taky něco do sebe, užívat si bez ohledu na cokoli 🙂 a reprodukční imunologie zahrnuje co? To není ta klasická imuno?
georgina_ to mi připomíná to moje "štěstí". Když jsme měli začít stimulovat, udělala se mi cysta, nemizela, musela jsem na punkci. Potom pořád nemoc a teď mám pro změnu pohlou krční páteř. To sice ničemu nevadí, ale bolí to jak čert :-/ je to otrava. Člověk se TAK těší, chystá a nakonec do toho něco vleze...
Tak holky, pozitivni zprava - vcera krev, pozitivni, v utery UZ🙂 jupi
@hanyas je to nejaka podrobnejsi imunologie, zjišťuje se u obou partnerů, mi budou dělat stery v době ovulace a manželovi spermiogram a ještě to spojí, jak to na sebe reaguje, ještě budou brát krev, můžou tam třeba zjistit nejake protilátky proti spermiím nebo trofoblastu embrya.
itworks do práce půjdu až ve čtvrtek, tak bude mít času na zavrtávání dost 😉 jen aby bylo ok...
@hanyas Ahojky hanyas, preju moc moc stesti at se mrazacek pekne zahnizdi🙂ja jedu v pa do caru domluvit co budeme delat, bohuzel se nezadarilo prirozene:((dostala jsem to po 32 dnech a to to mam po 23 takze jsem si trosku nadeje delala:(tak pekne odpocivej🙂
@tetalucina tak budu drzet pesti, at je tohle ivfko posledni, ktery budes muset podstoupit. Budeme si drzet pesti 🙂
Holky jsem po ket dnes 8den myslite ze zitra by bylo neco digitalnim testu?na krev jdu ve stredu.
Ahoj holky,
jsem tu nová. Teprve třetí den po ET. A jak jste na tom vy?
@animalgirl ahojky, vitej 🙂 ja jsem TEPRVE 1. den po KET. Citis neco? 🙂
Animalgirl ja jsem 7 den po ET -KET dnes test negativni snad je tam jeste nadeje

lenejewel89 ahojky 🙂 já jdu na KET zítra. Teda jestli bude vše v pořádku a jestli embryjko zvládne rozmražení. Strašně se těším 🙂 třeba ti sliznička ještě povyskočí. Já měla v pondělí 6,3mm a dnes 8,3mm. Údajně stačí 6 mm 😉