icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
22. led 2017

holky,vy mate fakt nervy s tim testovanim👏 kam chodite do center? nechodi nekdo do natalartu v Plzni?

romik32
22. led 2017

@evina2310 Tak to ses dobra..ja mnela 15 oplodnenischopnych vajuch,oplodnilo se 9,do 4 dne,jedna casna blasta,jedna morulka,2 pomalejsi a na 5 den nam zustala jedna pekna blasticka,jenomze ostatni se zpomalili😨takze transfer jo,a zitra si mam zavolat,jestli naaahodou se neco nevzpamatovalo a nezamrazilo,ale doktor rikal,ze spis ne...jeste do toho ten transfer,nemoh se dostat pres cipek,pak mu tam zustalo..no co mam rict,vsechno spatne👧😀ono je holt asi vsechno,jak melo byt😉

hanyas
22. led 2017

@handous1 já právě cítím sem tam popíchnutí v podbřišku a občas mírný tlak jako při MS. Jsem ale teprve 25.DC, takže netuším z čeho to je. Možná Estrofem? Beru 1-1-1... nejradši bych ho vysadila, když je to stejně k ničemu...

lenejewel89
22. led 2017

Ja necitim nic holky, nic me neboli, nespinim, takze nevim...

handous1
22. led 2017

@romik32 ja chodim do pronatal Praha měla jsem 3 vajíčka všechny se oplodnila. Jedno se pátý den zastavilo ve vývoji šestý den jsem šla na transfer 2 blasticek. Jen si myslím že to opet nevyšlo ale pár dní je ještě čas....

georgina_
22. led 2017

@hanyas neboj, přeci jen máš ještě 4 dny, zkus se nějak zabavit, ať na to pořád nemyslíš 😉 Já byla včera, sliznice krásná, na každé straně 8 folíků, jen aby ještě povyrostly...

handous1
22. led 2017

@hanyas ach jo. Člověk se moc pozoruje a stresuje jen aby nic těžkého nezvednul a rychle nepohnul....
Když jsem na to jednou vůbec nevěřila a vlastě dělala všechno a vůbec se nepozorovala tak jsem otěhotněla i kdyz to pak nedopadlo. Někomu se to povede na poprvé a někomu na podesáté.
Tak budeme ještě doufat na zázrak 😉 stejně nic jineho než doufat nam nezbývá.

handous1
22. led 2017

@georgina_ super úroda😉 držím palce ať tam bude to pravé vajíčko !

lenejewel89
22. led 2017

Holky vzdycky pred menzesem me bolelo v krizi a ted me boli a mam mit menzes, ale doufam, ze neprijde, jsem 4ty den od KET...:(( ACHJOOO...

romik32
22. led 2017

@handous1 ale vyslo,uvidis😉stejne jako,co uz se ma chytnout,kdyz ne blastocysty😨si rikam,ze kdyz nic,tak to proste telo jeste nechce,jenomze cas mne tlaci,a rekli jsem si s manzelem,ze vic jak dve ivf nedame..jestli se nepovedou dve,tak proste nebudeme pokouset osud a koupime stene😀a samozrejme ma o mne obavu i ze zdravotniho hlediska..jsem na sebe zvedava,az si budu delat test😀

evina2310
22. led 2017

@romik32 presne,budou se tak drzet i u nas v maternici🙂)

evina2310
22. led 2017

@romik32 tj to si mela peknou urodu!Dnes jsem mluvila s embryolozkou a blastocysta neni uplne podle jejich predstav,tedy nic k zamrazeni.ja si tam mela dat obe embryjka ve st a byl klid,to jsem ted chytra🙂)Verim tomu,musi nam ty nasi rostaci vydrzet,nejlepe 9 mesiců🙂))

hanyas
22. led 2017

@georgina_
@handous1 no, holky, vtip je v tom, že já to tentokrát moc neřešila. Byla jsem doma 4 dny a hurá do práce. Jen jsem dávala pozor, abych nic nezvedala, jinak jsem fungovala normálně. A už jsem smířená. Nemyslím na to. Vím, že to nevyšlo... spíš mám divnej pocit z toho, že ani ten poslední mrazáček nebude OK. První zdegeneroval, tak ráno vytáhli další kousek, ten podle mě nepřežil víc než ten první no a poslední čeká u ledu. Ale ta kvalita bude beztak stejná... mizerná. Ale šanci mu dáme... A potom změna centra a hurá od začátku :-/

tetalucina
22. led 2017

@hanyas ahojky hanyas, jeste nic neni ztraceno;)porad mas par dni pred sebou...jak dlouho jste v centru stavajicim?jajsem mela jet v patek se domluvit na minimalce,ze zkusime, ale rozbilo se mi auto tak jsem se tam nedostala:(tak jedu az 1.2...jake kvality mrazacky jsou?

hanyas
22. led 2017

@tetalucina ahojky. Dali jsme tam jeden pokus, ale vic jim nedam. Od zacatku (srpen 2016) jsou porad nejaky komplikace, za ktery v 90% muzou doktori... mrazily se ctyrdenni morulky, pry krasny. Ale ve vysledku,...
1.je za par dni, to uz vydrzis😉 tesis se, az to zase vypukne? 🙂

andryst
22. led 2017

Ahojky...jsem druhý den po ket dvou pěkných blastocyst... ale už teď vím že to zas nevyšlo.. .pac nic necítím.. .kdyz jsem měl předtím pozitivní test..tak vždy až 10 den dřív ne. Jinak pichani v podbřišku vždy po transferu.. kdyz byl pak pozitivni test..tak to vidím opět bledě: ( a ještě k tomu nemůžu testovat pac mi pichli pregnil 5000 :( je to boj...kdyby ty ceny nebyli tak otřesné.. . Držím vám ostatním palce... některé testujete moc brzy... důležité je jestli vás něco picha.. to jsou pozitivní vysledky🙂

lenejewel89
22. led 2017

@andryst No me nikde nepicha ani nepichalo, jen 2 den po KET jsem citila takove bublani v brise no...jinak me nikde nepicha...:( Boli v krizi to ano.

hanyas
22. led 2017

@andryst ne vzdy... bohuzel...mne podbrisek picha a kde nic, tu nic...

andryst
22. led 2017

@hanyas
@lenejewel89 holky ja to tak vždy měla když se chytlo věděla jsem to hned par dni po transferu.. divné me tam pichalo.. a pak vždy byl 10 den test pozitivní.. . I když pak po potvrzení po odběru krve.. začala hodnota hcg klesat máme problém s vyvijenim... kdyz me nepichalo nikdy jsem test pozitivní neměla.. . ☹ a když si to tak čtu tak kazde které to vyjde tak ji opravdu picha v podbřišku.. není to tak že by vás pichli intenzivně pořád.. ale tak sem tam tam pichlpichlo ...
hamas.. a ty jsi kolikátý den ze si myslíš že to nevyslo

andryst
22. led 2017

@hanyas a ty jsi kolikátý den .. ne se to tvé jméno prepsalo na hamas 🙂

lenejewel89
22. led 2017

@andryst Me vzdycky bolelo tak v krizi pred menzes tak mam trosku strach:( Jenze beru Utrogestan a ten mi ji nerozjede.

hanyas
22. led 2017

@andryst hamas, hanyas, to mas fuk 😀 jsem 8.den po KETu, ale minule, kdyz se chytlo, tak 8.den byl na testu duch. A to bylo mimodelozni, takze nizke hCG. A ted nic. Kdyby se mimi chytilo, uz bych musela mit aspon naznak ducha...

andryst
22. led 2017

@hanyas .. jo ale minulé bylo minulé.. já myslim ze to bude ok.. pokud tě picha... pořád je to brzo na test.. mohli se chytnou později.. buď v klidu.. horší bude až nebude pozitivní 12..14den ...

andryst
22. led 2017

@lenejewel89 a ty jsi kolikátý den po ket..

lenejewel89
22. led 2017

@andryst 4.den, boli me v krizi, jinak nic.

andryst
22. led 2017

@lenejewel89 no vidíš.. to máš casu.. třeba máš takový příznak.. na test je brzy.. 🙂

hanyas
22. led 2017

@andryst jsi hodná, ale nechci si dělat zbytečné naděje 😉

georgina_
22. led 2017

@hanyas @lenejewel89 @andryst holky, fakt buďte v klidu...píchání nepíchání, bolení nebolení, duch neduch!!! 😀 Třeba já měla citlivý prsa, občasný tlaky v podbřišku, zvýšenou chuť k jídlu a nakonec z toho vůbec nic nebylo...jsme napraný hormonama, tak u toho každá máme hromadu projevů, které bychom třeba u přirozeného těhu nepozorovaly...a může to být i naprosto obráceně - těhu bez příznaků...jo a co se toho utrouše týče, mě se mrcha normálně rozjela, takže není úplně pravda, že ji zcela zablokuje...chci tím vším jenom říct, že každá jsme jiná a každá to snášíme jinak 🙂

andryst
22. led 2017

Držím ti palce.. za mne si myslim ze máš šanci.. .

lenejewel89
22. led 2017

Holky mam ciry vytok, co to znamena???

Strana