icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
22. led 2017

@evina2310 To je jasny,uz nas potrapili,tak at to za to stoji😀

kurimka
22. led 2017

Ženský jedny nedockavy vydrzte tak do 9tyho dne. Misto toho si dejte lazdy rano poradnou cokosku na nervy. Ono do te doby se preci jen ty carky schovavaji a vy pak smutnite. Radsi nez spatny myslenky tak tam tem prckum poslete nejakej uplatek at se tam zavrtavaji 🙂

andryst
22. led 2017

@kurimka moc pěkně napsané 👍

handous1
22. led 2017

@georgina_ hezky si to napsala. Souhlasím s stebou.

lenejewel89
23. led 2017

5.den po KET a ja se necitim nafoukla, nikde me nepicha, neboli, prsa necitim, neni mi nijak spatne...takze zadne priznaky...Achjooo, nejak na me pada pocit, ze to nevyslo, ze se embryjko neuhnizdilo...😢😔

hanyas
23. led 2017

@lenejewel89 na tenhle pocit mas casu dost 😉 porad te ceka jeste par dnu, nez se rozhodne 😉 me treba podbrisek poboliva, ale z niceho...

lenejewel89
23. led 2017

@hanyas To je hrozne...kazda mame neco...😔

hanyas
23. led 2017

@lenejewel89 ja uz jsem 9.den a nic. Ty mas jeste vsechno pred sebou. Tak hlavu vzhuru 😉

lenejewel89
23. led 2017

@hanyas No to je mozny, ale nic necitim, spise citim prazdno...Chci zkusit test, ale bojim se...ale zkusim ho no, a pak zitra a pozitri ... a uvidi se, co se ma stat, stane se, kdyz to nevyjde, tak nam neni prano no...😔 Je to zivot tezkej fakt...

hanyas
23. led 2017

@lenejewel89 nechystate se na dalsi pokus, kdyby to nevyslo?

lenejewel89
23. led 2017

@hanyas Toto je druhy pokus, minuly byl sice v jinem centru a od zacatku bylo jasne, ze to nevyslo, protoze jsem hrozne krvacela no, tento KET byl v Heliosu a mame jeste 3 mrazacky, ale nevim, zda bychom do toho sli hned. Preci jen 5.000,-Kc + cesty do Brna kazda nas vyjde na 200,-Kc no a leky, asi za pul roku az no...

lenejewel89
23. led 2017

@hanyas Boli me bricho na prave strane uplne dole, to tak mam vzdy, kdyz ma dojit menzes...vcera hrozne v krizi, to taky mam k menzesu, tak nevim fakt, mam to branene Utrogestanem mozna, fakt jsem z toho zmatena...Proc mi moje telo tohle dela...

salenas
23. led 2017

@lenejewel89 tobě nemá cenu nic psát... možná už vyhledej pomoc psychologa a ukaž mu své záznamy. Až si tělo očistíš od nervů,tak pak všechno půjde líp. Mě například nebolelo nic do 6 tt. Od začátku tomu transferu nevěříš

anetapegg
23. led 2017

Holky 12den po ket, ve stredu jdu k doktorovi na krev a utz.

hanyas
23. led 2017

@anetapegg teeeda, doufam, ze se takovych jednou taky dockam 🙂 potichoucku gratuluju! 🙂

kurimka
23. led 2017

@lenejewel89 v klidu 🙂 a hlavne v klidu. Je jeste vazne strasne brzo na nejaky zavery. Ono moc dobre vedi v tech centrech kdy rikaji ze mas testovat. Uzivej si pocitu ze ti dali do bricha prdouse a ze te nic neboli! Lepsi nez stresovat ze to nejspis kazdou chvili dostanes pac opravdu co telo to jinej stroj a jinej pocit.... takze nekkho nekde neco taha, nekdo spini a nekdo vubec nic... cili jen a pouze podle priznaku nemuzes vedet vubec nic... Vydrz s dalsim testem alespon do toho 9.dne ja spinila a pak i krvacela tak jsem si rikala jak nic a ejhle prdolka se chytnul. Ale ten pididusik 9.den byl sotva viditelnej takze par dni po transferu by tam jistojiste nebylo nic. Takze lehni, ruce na bricho a neco mu rikej at se hezky zavrtava a jak u tebe bude urcite krasne a jakej je to sikula ze si určitě vybral na zavrtani se krasny misto kde je sliznice az az. A od ted uz tam poroste vic a vic.... tohle mu porad opakuj... furt a furt dokola a sama sobe taky ! 🙂 prehod si to v hlave z negativniho do pozitivniho... hned ti bude lip. Proc bys mela mit nějaký priznaky na ms kdyz zadna ms neprijde. Bude prdola prece a basta! 😉

hanyas
23. led 2017

@lenejewel89 salenas ma pravdu. Zkus se hodit do klidu. Co se ma stat, stane se. Nervovanim ublizujes nejen sobe, ale i embryjku.

lenejewel89
23. led 2017

@kurimka Dekuji tvoje slovicka mi moc pomohlo...😘

kurimka
23. led 2017

@lenejewel89 tak to jsem moc rada 🙂 ono tech nervu sis uz uzila az az takze ted je na case si to užívat 🙂 a jsi doma nebo v praci? Jestli ti to alespon rychleji utika.

lenejewel89
23. led 2017

@kurimka Jsem doma do patku, potom jdu do prace, ale mam doma 4.lete ditko, ale i tak mi to neutika...😇

evina2310
23. led 2017

@anetapegg tak to je nadherka,jsem moc rada,ze ti to vyslo a me to dava enrgii verit🙂))

kurimka
23. led 2017

@lenejewel89 jo tak no tak leda na kazdy den neco predem vymyslet at se zabavite. Ja ted chytre kazdymu radim at neco dobryho upece pac s cukrovkou se ted musim drzet hodne zpatky takze furt jen vymejslim jak si pak neco dobryho upecu 😀 uz mam seznam mega dlouhej 😀 nejhorsi je ze jak je chut tak proste aspoň upecu neco bez cukru pac jinak bych furt necim tu hubu sidila a furt měla chute takhle po strudlu bez cukru to slo i jsem si posmakla. Do testa jsem nedala zadnej cukr a vnitrek osladily jablicka... mnamka neskutecna 😀

andryst
23. led 2017

@lenejewel89 zlato ja přešla ž Helios do Unicy.. a ket tam vyjde 7900,-.. tak ze zlatých 5000,-.. chtěli jsme zkusit štěstí jinde .. ale bohužel pořád stejně..

andryst
23. led 2017

@lenejewel89 a hlavně nestresuj.. jak říkám ja měla vždy pozitivní mini dusík az 10 po transferu.. zbytečně tak brzo testujes.. a pokud máš utrogestan.. tak se menzes rozjet nemůže..

romik32
23. led 2017

@andryst Myslis,ze po utrogestanu se nemuze rozject? mne v noci zacli silny menstruacni bolesti,doted trvaji,ale je to jenom 2 den po et blastocysticky,tak doufam,ze to tak brzo nedostanu😨

anetapegg
23. led 2017

@romik32 já měla menstruační bolesti, a menzes nedošla - pozitivní test 🙂

romik32
23. led 2017

@anetapegg kez by👍

silwin
23. led 2017

@romik32 po prvnim ivf kdy se nezadarilo se mi ms rozjela i pres utrogestan, uz 7.den po transferu...

andryst
23. led 2017

@silwin ahojky...jo me teda nikdy..spis slabé spineni...ake menzel se .. kolik si ho brala.. plnou dávku..

andryst
23. led 2017

@romik32 myslim ze je to blbost aby si to tak brzo dostala.. muze to byt uhnizdovani🙂

Strana