Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ženský jedny nedockavy vydrzte tak do 9tyho dne. Misto toho si dejte lazdy rano poradnou cokosku na nervy. Ono do te doby se preci jen ty carky schovavaji a vy pak smutnite. Radsi nez spatny myslenky tak tam tem prckum poslete nejakej uplatek at se tam zavrtavaji 🙂
5.den po KET a ja se necitim nafoukla, nikde me nepicha, neboli, prsa necitim, neni mi nijak spatne...takze zadne priznaky...Achjooo, nejak na me pada pocit, ze to nevyslo, ze se embryjko neuhnizdilo...😢😔
@lenejewel89 na tenhle pocit mas casu dost 😉 porad te ceka jeste par dnu, nez se rozhodne 😉 me treba podbrisek poboliva, ale z niceho...
@hanyas To je hrozne...kazda mame neco...😔
@lenejewel89 ja uz jsem 9.den a nic. Ty mas jeste vsechno pred sebou. Tak hlavu vzhuru 😉
@hanyas No to je mozny, ale nic necitim, spise citim prazdno...Chci zkusit test, ale bojim se...ale zkusim ho no, a pak zitra a pozitri ... a uvidi se, co se ma stat, stane se, kdyz to nevyjde, tak nam neni prano no...😔 Je to zivot tezkej fakt...
@lenejewel89 nechystate se na dalsi pokus, kdyby to nevyslo?
@hanyas Toto je druhy pokus, minuly byl sice v jinem centru a od zacatku bylo jasne, ze to nevyslo, protoze jsem hrozne krvacela no, tento KET byl v Heliosu a mame jeste 3 mrazacky, ale nevim, zda bychom do toho sli hned. Preci jen 5.000,-Kc + cesty do Brna kazda nas vyjde na 200,-Kc no a leky, asi za pul roku az no...
@hanyas Boli me bricho na prave strane uplne dole, to tak mam vzdy, kdyz ma dojit menzes...vcera hrozne v krizi, to taky mam k menzesu, tak nevim fakt, mam to branene Utrogestanem mozna, fakt jsem z toho zmatena...Proc mi moje telo tohle dela...
@lenejewel89 tobě nemá cenu nic psát... možná už vyhledej pomoc psychologa a ukaž mu své záznamy. Až si tělo očistíš od nervů,tak pak všechno půjde líp. Mě například nebolelo nic do 6 tt. Od začátku tomu transferu nevěříš
@lenejewel89 v klidu 🙂 a hlavne v klidu. Je jeste vazne strasne brzo na nejaky zavery. Ono moc dobre vedi v tech centrech kdy rikaji ze mas testovat. Uzivej si pocitu ze ti dali do bricha prdouse a ze te nic neboli! Lepsi nez stresovat ze to nejspis kazdou chvili dostanes pac opravdu co telo to jinej stroj a jinej pocit.... takze nekkho nekde neco taha, nekdo spini a nekdo vubec nic... cili jen a pouze podle priznaku nemuzes vedet vubec nic... Vydrz s dalsim testem alespon do toho 9.dne ja spinila a pak i krvacela tak jsem si rikala jak nic a ejhle prdolka se chytnul. Ale ten pididusik 9.den byl sotva viditelnej takze par dni po transferu by tam jistojiste nebylo nic. Takze lehni, ruce na bricho a neco mu rikej at se hezky zavrtava a jak u tebe bude urcite krasne a jakej je to sikula ze si určitě vybral na zavrtani se krasny misto kde je sliznice az az. A od ted uz tam poroste vic a vic.... tohle mu porad opakuj... furt a furt dokola a sama sobe taky ! 🙂 prehod si to v hlave z negativniho do pozitivniho... hned ti bude lip. Proc bys mela mit nějaký priznaky na ms kdyz zadna ms neprijde. Bude prdola prece a basta! 😉
@lenejewel89 salenas ma pravdu. Zkus se hodit do klidu. Co se ma stat, stane se. Nervovanim ublizujes nejen sobe, ale i embryjku.
@kurimka Dekuji tvoje slovicka mi moc pomohlo...😘
@lenejewel89 tak to jsem moc rada 🙂 ono tech nervu sis uz uzila az az takze ted je na case si to užívat 🙂 a jsi doma nebo v praci? Jestli ti to alespon rychleji utika.
@kurimka Jsem doma do patku, potom jdu do prace, ale mam doma 4.lete ditko, ale i tak mi to neutika...😇
@lenejewel89 jo tak no tak leda na kazdy den neco predem vymyslet at se zabavite. Ja ted chytre kazdymu radim at neco dobryho upece pac s cukrovkou se ted musim drzet hodne zpatky takze furt jen vymejslim jak si pak neco dobryho upecu 😀 uz mam seznam mega dlouhej 😀 nejhorsi je ze jak je chut tak proste aspoň upecu neco bez cukru pac jinak bych furt necim tu hubu sidila a furt měla chute takhle po strudlu bez cukru to slo i jsem si posmakla. Do testa jsem nedala zadnej cukr a vnitrek osladily jablicka... mnamka neskutecna 😀
@lenejewel89 zlato ja přešla ž Helios do Unicy.. a ket tam vyjde 7900,-.. tak ze zlatých 5000,-.. chtěli jsme zkusit štěstí jinde .. ale bohužel pořád stejně..
@lenejewel89 a hlavně nestresuj.. jak říkám ja měla vždy pozitivní mini dusík az 10 po transferu.. zbytečně tak brzo testujes.. a pokud máš utrogestan.. tak se menzes rozjet nemůže..

@evina2310 To je jasny,uz nas potrapili,tak at to za to stoji😀