Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Jo já ale asi se nezadařilo,test po 13 dnech negativní ☹ No ještě doufám.Hodně mě bolí prsa a to už utrogestan neberu tak snad doufám a zítra z krve se ukáže pozitivum ale asi ne...jinak všem držím palce
7. den po KET a test bílý...je ještě šance? ...
Poslední test udělám v sobotu, to budu 10 den, to už bude jasno ...
@lenejewel89 jasne, ze je sance 😉
@lenejewel89 jasne ze je ja bych ho 7 den mela bilej jak snih na aljasce pac az 9.den tam byl pididusik kteryho jsem prvne ani nevidela az asi po 5 minutach jsem s tim dosla na lepsi svetlo.
@lenejewel89 šance je pořád.. . 7 den je brzo.... testuj az od 10dne dřív ne... zbytečně vyhazujes testy... a citis se jak?
@lenejewel89 jinak pises ze poslední test budeš dělat v sobotu.. od té soboty jsi teprv měla zacit🙂
@kurimka Tak budu ještě doufat...
@andryst Cítím se uplně normálně, nic mě nebolí, prsa necítím, záda necítím, nevolno mi není prostě normálně...a to mě štvě...:( Je to na prd, ale uvidím, ještě nějaká šance je...
@kurimka A kdyz jsi mela pidi fusika 9ty den od ET, citila si nejake priznaky na sobe? Ja prave nic...
@lenejewel89 když jsem měla pozitivní tak me vždy tak trochu pichli v podbřišku... to jsem věděla že se něco děje.. . Ale teď taky nic necítím.. ale jsem teprv 5den po transferu.. já testují vždy az 10 den.. pac když jsem byla poprvé tak jsem si ho dělala od 8dne..nemohla jsem vydrzet🙂..a vim ze se mi ukázal pidi duch az 10 den..ale někdo píše že ho má dřív a někdo ze az třeba 14den...
@andryst No prave, nekdo ma ducha uz od 6.teho dne a to me depta...ja jsem 7 a nic, ani me nikde nepicha sakra...:(
@andryst ja sem teda 4 den po ET,a taky se trochu pozoruju😀to bude tim,ze nemam co na praci😀 bricho mne boli furt jak na menzes,ale to uz od druhyho dne,jinak nic teda,prsa a bradavky mam citlivy,ale to bude jeste tou stimulaci a progesteronem..nastesti jsem nemela ohss,sice pri transferu vajecniky zvecseny a drobet volne tekutiny,ale problemy nemam,teda aspon zadny zasadny..doufam,ze ohss neni podminka zahnizdeni,jinak sem v pr.ke:grinning: kazdopadne,jsem si uz vybrala nove hodinky,jako bolestny,kdyz to nevyjde👍😀
@lenejewel89 ja si delala test pac jsem spinila a pak i docela dost zakrvacela, takze jsem volala do pronatalu co s tim, tam prikazali lezet, ascorutin, utrogestan 2-2-2 a uz nezavadet, ale polykat a ten 9ty den udelat test ale rikali, ze stejne je jistota az z krve ze kolikrat zensky nic na testu, nebo takhle krvaci a mysli si ze to dostaly a tak vysadi prasky a tim to akorat odpiskaji, takze stejne me pak cekala krev kde teprve se ukazalo. To mas to samy kdyz je nekdo nemocnej tak nekdo ma horecku, rymu, kasel a nekdo nic, jen ho boli celej clovek a musi lezet... takhle mi to rekla sestricka, ze proste kazdej je jinej hlavne to nevzdavat a odpocivat jestli to jde a nevysazovat prasky dokud oni nereknou
@lenejewel89 a mimo to kolik mych kamosek bylo tehotnych a zjistily to az v druhym mesici pac je taky nikde nic nepichalo a test byl snehobilej 🙂 moje svagrova zjistila az ji praskla cysta ze je tehotna takze uzivej toho, ze te nic neboli 🙂
@lenejewel89 no taky nemám ráda když nemám příznaky..a všichni dokola pisi ze mají.. sice jen drobné ale maji🙂
tak dneska ráno opět test a zase bílo.testovat jsem měla 23.1. Na krev jdu zítra dnes tam mudr není ale myslím si že to bude jen formalitka.V tuhle dobu už by test měl ukázat pozitivitu.Jak už jsem psala utrogestan už jsem vysadila ale nechápu proč mě pořád tak bolí prsa a poslední dobou trpím na migrény.Už to chci mít za sebou a vědět co a jak

@lenusaak vůbec jsem nevěděla že to můžeš podstoupit i u nich... já po 7ket jsem se naštvala a vydupala si laparoskopiji (zajímalo me jestli mám průchodné vůbec vejcovody.. a neměla oba ucpané srostle...jeden zpruchodnily a druhý je u mírnou latenci.. ale stejně mi to nepomohlo (postoupila jsem to u nás v nemocnici) myslim ze uz je to i vekem...a to doktor nezmění.. to by musel být bůh 😀