icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
25. led 2017

@pajinacz tak to uz by na testu asi fakt neco byt melo... 😕 ale kdo vi, treba te ceka krasny prekvapeni 🙂

romik32
26. led 2017

@andryst Jo dneska jsem 5..asi od dvou jsem dnes byla vzhuru,nevim,co jsem snedla,ale dostala jsem hrozny prujem,bolesti bricha,nastesti jsem zvraceni potlacila..hrozny,uz jsem to jednou mnela,nejaky bacil asi😲chudinka,takhle to tam nevydrzi😀mam drobet teplotu dneska,tak jenom lezim,je mi fakt blbe..to ted fakt potrebuju..asi zitra zkusim testnout,minimalne budu vedet,jestli je tam jeste pregnyl,ale hormony ze mne vyprchavaji fakt rychle

lenejewel89
26. led 2017

Co myslíte?...

romik32
26. led 2017

No,je mozny,ze jsem slepa,ale ja vidim jenom jednu..promin😔

andryst
26. led 2017

@lenejewel89 no já tam vidím dusíka🙂
@romik32 ja měla v sobě pregnyl ještě 7den... ze mě to vyprcha pomalu

hanyas
26. led 2017

Ahoj holky, tak krev negativni. Jak jsme cekali... Vysazuju prasky, dostala jsem rozpis leku na dalsi KET a stihli jsme se i objednat do noveho centra. Takze jsme toho zvladli fakt hodne. Tak snad nekdy priste 😉

romik32
26. led 2017

@hanyas Tak priste neboj🍀ja myslim,ze mne asi taky nevyjde prvni ivf,pri ty bolesti bricha dnes a teplote to tam jiste nemohlo prezit🙈prosim ze pri ket se to rozmrazeni plati,i kdyz se nepovede?

hanyas
26. led 2017

@romik32 jestli máš nízkou teplotu tak by to embryo ohrozit nemělo. Horší jsou vysoký horečky 😉 My se na to dnes ptali a pokud rozmrazení nepřežije, nemělo by se nic platit. Což jsem dost ráda, protože vyhodit několik tisíc jen tak do vzduchu se mi fakt nechce.

hanyas
26. led 2017

@lenejewel89 já jsem na lovení duchů mistr... a vidím ho tam! 😀

romik32
26. led 2017

@hanyas No prave,to by bylo fakt nefer,to by mrazili cokoliv asi 👍

kurimka
26. led 2017

@lenejewel89 ty jo koumam to tam koumam a nejsu si jista.. vyfot mi to jeste z jinyho uhlu.. kazdopadne urcite se tesim na kontrolni a to bejt tebou nedelam hned zitra ale pozitri a hned rano 🙂

lenejewel89
26. led 2017

@kurimka Zitra rano testnu a hodim ti sem fotecku...jsem z toho fakt v rozpacich...uvidime...🙂

petapal
26. led 2017

@lenejewel89 něco málo vidím jukni ke mně testovala jsem od 4dne po ET a od 6dne byl vidět duch mikro

petapal
26. led 2017

@lenejewel89 sice to nedopadlo,ale teď mne čeká nativ

kurimka
26. led 2017

@lenejewel89 jestli chces videt fakt rozdil vydrz jeste jeden den mezi pac ono kolikrat ty dny uplne po sobe dost zkresluji.. aspon tak mi to bylo receno ze proto se ma testovat ob den, aby clovek neplasil ze je to trebas videt min

lenejewel89
26. led 2017

@petapal Dekuji za tvoje album! Ja testnu zase zitra, treba se nam postestilo...🙂

lenejewel89
26. led 2017

@kurimka No ja jak se znam tak testnu i zitra a uvidime, pak v sobotu, treba se zazrak bude konat...

panbaf
26. led 2017

@lenejewel89 je tam 🙂 já ho taky vidím 🙂 a testovat zkus fakt vydržet do soboty jak píšou holky 😉

kurimka
26. led 2017

@lenejewel89 tak tak uvidis kdyz nevydrzis ale ted uz by se to melo zacit vic vybarvovat 🙂

lenejewel89
26. led 2017

Holky ale moc jste me potesily, ze to nevidim jen ja...Uvidime zitra...😵

lenejewel89
26. led 2017

petapal
26. led 2017

@lenejewel89 já si pamatuji jak jsem duchy hledala u okna a s lupou😂

lenejewel89
27. led 2017

A ted mi radte...:( Falesni duchove? Nebo jeste me telo neprodukuje tak velke hCG aby se carka vybarvila? 9.den od KET dneska, carka je silnejsi jak vcera, ale je bila a naskocila po pul hodine.

lenejewel89
27. led 2017
hanyas
27. led 2017

@lenejewel89 ja myslim, ze je dulezity, ze tam vubec nejaky naznak je. Kdyby bylo uplne snehobilo, bylo by to horsi. Porad mas par dni na to, aby carka silila 😉

hanyas
27. led 2017

@lenejewel89 a vubec, co to mas za testy? Neni to citlivost 20? Ja pouzivam jedine od dr.maxe, takze konkurenci ani nepoznam 🙂 mamatest?

lenejewel89
27. led 2017

@hanyas Ano GS Mamatest, citlivost 10...ted po poradnem uschnuti to tam uz tak videt neni, moc tomu nedavam sanci...preci jen, uz jsem 9.den...:(

hanyas
27. led 2017

@lenejewel89 a jak jsi to mela predtim? Tusim, ze jsi psala, ze jednoho drobka uz doma mas, jinak nevim, co mas za sebou? Ja uz ted tak nejak predpokladam, ze kdyz se mi jednou podarilo otehotnet (i kdyz s blbym vysledkem) a mela jsem pritom naznak ducha 8.den, ze by ten 8.den (+/-) mohl byt pro me rozhodujici...

lenejewel89
27. led 2017

@hanyas To mas pravdu, to uz by jsi ducha mit mohla. Ja mam doma 4leteho chlapecka, ktereho jsme planovali a povedl se nam prirozene a hned...nikdy bych nerekla, ze mi druhe nepujde...on si tak moc preje miminko a ja mu to nemuzu doprat...:( a manzelovi take ne...Tak po roce snazeni jsme sli do IVF, a toto je muj druhy KET, ale prvni v novem centru, presla jsem, jenze mam nizkou sliznici a jeste v ni mam diry, tak by to byl asi opravdu zazrak...mam jeste 3.mrazacky no...

hanyas
27. led 2017

@lenejewel89 neztracej nadeji. Treba uz v tobe segra nebo braska roste 🙂 a i kdyby ne, porad mas doma jednoho raraska pro kteryho muzes zit. O to to my bezdetni mame horsi, kdyz se nedari.

Strana