Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@andryst Jo dneska jsem 5..asi od dvou jsem dnes byla vzhuru,nevim,co jsem snedla,ale dostala jsem hrozny prujem,bolesti bricha,nastesti jsem zvraceni potlacila..hrozny,uz jsem to jednou mnela,nejaky bacil asi😲chudinka,takhle to tam nevydrzi😀mam drobet teplotu dneska,tak jenom lezim,je mi fakt blbe..to ted fakt potrebuju..asi zitra zkusim testnout,minimalne budu vedet,jestli je tam jeste pregnyl,ale hormony ze mne vyprchavaji fakt rychle
No,je mozny,ze jsem slepa,ale ja vidim jenom jednu..promin😔
@lenejewel89 no já tam vidím dusíka🙂
@romik32 ja měla v sobě pregnyl ještě 7den... ze mě to vyprcha pomalu
Ahoj holky, tak krev negativni. Jak jsme cekali... Vysazuju prasky, dostala jsem rozpis leku na dalsi KET a stihli jsme se i objednat do noveho centra. Takze jsme toho zvladli fakt hodne. Tak snad nekdy priste 😉
@lenejewel89 já jsem na lovení duchů mistr... a vidím ho tam! 😀
@lenejewel89 ty jo koumam to tam koumam a nejsu si jista.. vyfot mi to jeste z jinyho uhlu.. kazdopadne urcite se tesim na kontrolni a to bejt tebou nedelam hned zitra ale pozitri a hned rano 🙂
@kurimka Zitra rano testnu a hodim ti sem fotecku...jsem z toho fakt v rozpacich...uvidime...🙂
@lenejewel89 něco málo vidím jukni ke mně testovala jsem od 4dne po ET a od 6dne byl vidět duch mikro
@lenejewel89 sice to nedopadlo,ale teď mne čeká nativ
@lenejewel89 jestli chces videt fakt rozdil vydrz jeste jeden den mezi pac ono kolikrat ty dny uplne po sobe dost zkresluji.. aspon tak mi to bylo receno ze proto se ma testovat ob den, aby clovek neplasil ze je to trebas videt min
@petapal Dekuji za tvoje album! Ja testnu zase zitra, treba se nam postestilo...🙂
@kurimka No ja jak se znam tak testnu i zitra a uvidime, pak v sobotu, treba se zazrak bude konat...
@lenejewel89 je tam 🙂 já ho taky vidím 🙂 a testovat zkus fakt vydržet do soboty jak píšou holky 😉
@lenejewel89 tak tak uvidis kdyz nevydrzis ale ted uz by se to melo zacit vic vybarvovat 🙂
Holky ale moc jste me potesily, ze to nevidim jen ja...Uvidime zitra...😵
❤
@lenejewel89 já si pamatuji jak jsem duchy hledala u okna a s lupou😂
@lenejewel89 ja myslim, ze je dulezity, ze tam vubec nejaky naznak je. Kdyby bylo uplne snehobilo, bylo by to horsi. Porad mas par dni na to, aby carka silila 😉
@lenejewel89 a vubec, co to mas za testy? Neni to citlivost 20? Ja pouzivam jedine od dr.maxe, takze konkurenci ani nepoznam 🙂 mamatest?
@hanyas Ano GS Mamatest, citlivost 10...ted po poradnem uschnuti to tam uz tak videt neni, moc tomu nedavam sanci...preci jen, uz jsem 9.den...:(
@lenejewel89 a jak jsi to mela predtim? Tusim, ze jsi psala, ze jednoho drobka uz doma mas, jinak nevim, co mas za sebou? Ja uz ted tak nejak predpokladam, ze kdyz se mi jednou podarilo otehotnet (i kdyz s blbym vysledkem) a mela jsem pritom naznak ducha 8.den, ze by ten 8.den (+/-) mohl byt pro me rozhodujici...
@hanyas To mas pravdu, to uz by jsi ducha mit mohla. Ja mam doma 4leteho chlapecka, ktereho jsme planovali a povedl se nam prirozene a hned...nikdy bych nerekla, ze mi druhe nepujde...on si tak moc preje miminko a ja mu to nemuzu doprat...:( a manzelovi take ne...Tak po roce snazeni jsme sli do IVF, a toto je muj druhy KET, ale prvni v novem centru, presla jsem, jenze mam nizkou sliznici a jeste v ni mam diry, tak by to byl asi opravdu zazrak...mam jeste 3.mrazacky no...
@lenejewel89 neztracej nadeji. Treba uz v tobe segra nebo braska roste 🙂 a i kdyby ne, porad mas doma jednoho raraska pro kteryho muzes zit. O to to my bezdetni mame horsi, kdyz se nedari.

@pajinacz tak to uz by na testu asi fakt neco byt melo... 😕 ale kdo vi, treba te ceka krasny prekvapeni 🙂