Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@petapal No po uschnuti tam neni nic...vcera takove duchy a dnes ani pamatky...
@lenejewel89 ti rikam neplas ja mela ten 9.den sotva viditelnyho ducha a u tebe ho ted uz taky vidim 🙂 ale vazne den vynechej a pak az testuj. Ono je pak mnohem vic videt ten rozdil a neplasis ze je to slabsi 🙂 jen vydrzet to... ale je viiikend takze naplanuj nejakou akci a vyrazte nekam na vylet at te nesvrbi prsty si udelat test nebo se proste rano rychle vycurej a pak uz to nema cenu kdyz neni ta moc tolik koncentrovana no a v nedeli rano bude bozi prekvapko uvidis 🙂
@kurimka Kez by jsi mela pravdu, ale ted uz na tom testu neni nic, to bylo kdyz to schlo, tak se to tam udelalo tak na 10minut a pak to zmizelo...:( Takovy pekny dusik a ted nic...no udelam zase zitra tj.10ty den...nemas tvuj testik 10.den?
@lenejewel89 ne ze uz si.. 9den...ale teprve jsi 9den ... a tobě pichali před transferem přehnal? Pokud ne tak to vypadá nadějně...nestresuj se.. ublízis tomu ...uvidis ze zítra nebo za dva dny tam už bude lepší carka🙂
@andryst Nene, Pregnyl jsem nemela. Dnes jsem sla curat ve 4 rano a pak tento test je delan z druhe moci ve 4:45 tak je mozne, ze tam ta koncentrace neni takova ze? No zitra zase zkusim uplne z prvni moci a uvidime, dnes jdu na cely den do prace tak snad mi ten den utece.
No vidíš.. to by jsi duch ani neviděla.. . Prostě se tam teprv začíná zabydlovat😂
Ale holky nevidim to dobre... 😢 Zkusim test zase zitra uplne z 1. ranni moci a uvidi se, budu 10ty den od KET.
@lenejewel89 a bolí te něco.. nebo aspoň po ránu divné v ústech než se najíst.. jo a jeste to jde poznat ž oči...jsou takové nemocné..
@andryst Neboli me nic, obcas citim podbrisek, ale to muze byt z toho Utrogestanu, stejne tak i prsa, kdyz na ne sahnu jsou cilive...
@lenejewel89 já třeba mívám 10den teprve až takoveho dusíka jako ty.. teprve 13-14 je o něco silnější..
@lenejewel89 jestli to nebyla 1.ranni moc, tak ten test rovnou zahod 🙂 to je uplne zbytecny stres 🙂
Holky jestli to moc neprehanite a zbytecne se nestresujete..ja teda jsem taky stresovala,co se oplodni,pak co vydrzi do 5 dne,to jo,to jsem byla vyklepana,po et uz jsem ale v klidu,je to hrozna loterie,35-40%uspechu neni moc,staci mala chybicka a to telo to neprijme proste,takze mam snehobily test a jsem v klidu..proste to tak ma bejt..a mit doma 4 letyho broucka,o to by jsem na to myslela min😉 Ja jsem vdecna i za to,ze sme s manzelem zdravi,jesti to.ostatni ma prijit,tak prijde 👍
@romik32 já se nestresuji🙂ja jen uklidňují
@lenejewel89 aby se nestresovala.. že je na závěry brzy.. ona uz chce mít 9den dálnici.. že někdo píše že ma ducha 4den.. ale ty
@lenejewel89 ho máš az 9den a včera uz si měla taky náznak.. .
Zitra rano testnu a kdyz tam nic nebude tak se zazrak nekona...Musim pockat do zitra.
@lenejewel89 nemam ja mam 9 a 11 den jelikoz mi prave sestricka rikala ze dva dny po sobe nemam delat ze jak ta hladina kolisa uplne ze zacatku tak abych nemela nerva ze carka najednou fuc... takze taky doporucuju ten den vynechat abys vedela na cem jsi 🙂
@lenejewel89 vazne den pockej, uklidni se a pak delej a vzdycky delej z prvni ranni moci jinak to ty testy vubec nemuzes porovnavat kdyz je kazdej delanej jindy ty tele 🙂 ale klidek ty rikas uz 9. den a pritom normalne vemn kdybys nebyla po umelym tak to teprve mas nekdy ted dostat takze bys taky jeste prd vedela... a ono je to vazne videt az tak ten 13. den proto vsude a vzdycky odkazuji udelat test az 13. den. ja delala driv jen kvuli tomu, ze jsem krvacela. Takze opet neplasit, zaradit zpatecku a vubec nemyslet na to, ze to nevyslo.. at toho bobka nevyplasis!
Holky sazim na to, že lenejewel89 opět neposlechne rady s testováním a bude testovat hned ráno 😊 jinak ty testy stejně nenaznačují, že je vše v pořádku. Mela jsem krásné dálnice a mimi tam nebylo. Takže nějaké porovnávání testu kdo jaké měl // mi připadá úplně zbytečné.
@lenejewel89 kolikátý jsi den mně to po zhlédnutí též mizelo kouknu od kterého dne byly fakt vidět,ale to je kupovala už Dr.max
@petapal Ja jsem dnes 9.den po KET.
@lenejewel89 holky tu psali,že den vložení se nepočítá takže já měla pididucha viditelného více trošku ten 9den a mne zas víc ukazoval odpoledne než ráno .V noci totiž furt jsem běhala čůrat.Ukaž testům z dneška myslím,že to máš a jak ti píšou holky já sice také nevydržela a dělala klidně dva testy denně.Chce to obden ne-li až za 2dny
@lenejewel89 máš z dneška testik vyfoť
@petapal Vyfotim az zitrejsi, vyfotim i pred zaschnutim i po, ale zitra pekne z prvni ranni moci a uvidime...Achjooo, kez by se to podarilo...
@lenejewel89 mamatest fialoveodre Dr.Max a poslední fialový z rána z 9dne a modrý pod ním odpoledne ten den
@petapal To jsi mela krasne carky uz, to ja nemam...zitra jsem 10.den tak uvidime, mam koupene zase mamatesty...

@lenejewel89 Dr.Max mi ukazoval lépe než mamatest