Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Po testech se ztratilo mělo být a bohužel špatně to dopadlo
@petapal Ja prave nekrvacim ani nespinim...jenze embryjko muze umrit i v deloze, proste ho rozpusti bile krvinky no, je tak malinke...
@lenejewel89 třeba ti to Dr.Max ukázal taky jinak nemáš možnost ho někde sehnat v Kauflandu v lékárně
@petapal To je mi lito, ze ti to tak dopadlo...snad ti to vyjde ted...
@lenejewel89 dokud jsi ti nedostala je šance jsem napnutá za tebe a zvědavá na zítřejší testik ,ale neházej flintu do žita.Pokud ho vidíš na testiku je to jasný a zvýrazňovač se může až později já měla krásnou druhou carku až ten 18den
@petapal Jenze menstruaci mi muze branit Utrogestan vis...vzdy me ji branil.
@lenejewel89 koukej na Dr.Max vylezl 10den mamatesty jsem měla slabé a ten s krásným carkama byl až 18den
@lenejewel89ne utrogestan nikdy nedržel uvidíš jsem napnutá za tebe
Samozřejmě já je viděla už od 6dne,ale jen než zaschli a pod lupou😂
@lenejewel89 držím pěsti❤
tak to sme stejne,ja jsem 6 ale blasta,5 ti denni😀tak zase zitra testujeme,ne?😉
Držím pěsti holky všem a doufám,že se brzo přidám opět s //
@romik32mam zasobu,chci to vydrzet,ale pokud testnu tak pisnu.Jsme fakt pipiny.to me nastartoval chat,jsem cetla ze borka mela ducha 7den po et mladyho embryjka.No cekam mens ut.,uz me to cekani pekne sere😈
@evina2310 vam davali tridenni embryjko? Blastocystu jste nemeli? Muj dr by 3denni nikdy nezavadel. Drzim palce i kdyz sance s nim klesa protoze za norm.okolnosti by se nachazelo ve vejcovodu ne v deloze.
@absintka19 měla jsem dvoudenní ctyrbunecne a chytlo se plánovalo nám to icis bohužel nedopadlo to pak dobře a byla jsem na revizi prý je jim líp v bříšku
@petapal to je ono, i kdyz se chytne tak je 'slabe' a nemusi se udrzet. Ale nic neni stracene, pro mimi clovek udela vse.
Zitra rano udelam test a dam vedet...me zavadeli blastocystu...
Ono je to hrozne tezky rict co se chytne..ja mnela blastu,krasnu,deloha pripravena,na ivf jsme byli kvuli manzelovi,ja bez problemu i kdyz 36asi bude drobet problem a stejne to mozna nevyjde..a cetla jsem o spouste holek,co mnely ackove blasty a nic..i kdyz vseobecne je zname,ze pri delsi kultivaci vidi ty silna embrya,a jestli lekar tvrdi,ze jim bude lip v deloze,tak neumi kultivovat..3den jsou ve vejcovodu,v deloze nemaji co delat..nekdo ma ale stesti a chytne se..proste je to o stesti😉
holky za normalnich okolnosti,by se nekultivovalo na sklicku ale ve vejcovodech🙂)))takze mi prijde ze mluvit o tom kde kdy ma byt ,je upne fuk!!Myslim ze u blasty je vetsi prevdepodobnost z pohledu lekaru,protoze vidi jak se vyvijí min 5dni.a daji tam tu nej
@absintka19 jj meli jsme 3denni morulku,krasnou a moje prvni minimalka,3foliky z toho 2 k oplodneni,obe se chytli,druhe kultivovali doslo do blasty,nelibila se ji na zmrazeni.Nic neni ztraceno,zadnypriznaky ms nemam ,jen hrozny chute,zajidam stres🙂)))

@lenejewel89 počkej na 11den já bych řekla,že ti tam je uvidím co pošleš zítra jů.Jinak já to vždy 9den dostala teď až 11den zakrvacela růžové trochu jeden den to možná odešlo to jedno.A po testech se ztratilo,jenže jsem nakonec skončila 8+6 na revizi,ale od 6tydne bylo malé neodpovidalo velikosti a nerostlo.teď mně čeká nativ tak se moc modlím ať to vyjde už