icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
27. led 2017

@georgina_ 3 a co ta treti? Ja mnela gonal,od 5dne cetrotide a pak uz jen pregnyl..

lenejewel89
28. led 2017

10.den po KET, test negativní...😢😢😢 Už tomu přestávám věřit, udělám teste ještě zítra a v pondělí a v úterý pojedu na krev. Měla jsem ještě naději i díky Vám tady...ale nevyšlo to...

lenejewel89
28. led 2017

Tak fotky🙂 Poslední test je dnešní, ještě je tma, tak je to foceno pod světlem doma...Tak co myslíte? Že by ještě hCG nebylo vysoké?

lenejewel89
28. led 2017
hanyas
28. led 2017

@georgina_ to jsi dobra, jestli si pichas sama. Mne musel manzel a i tak jsem mela tendence mu utect jen co vzal injekci do ruky 😀

hanyas
28. led 2017

@romik32 prave, prave... a ja ty injekce do bricha blbe snasim. Jsem hubenour a vsechno me strasne boli. Nevim jestli je to tim, ze to nepichnou do sadla, ale fakt do kuze...treba Pregnyl, to bylo sileny... jinak jsem stimulovala Elonvou (ideal - jedna vcelka na tyden) a Puregonem...

hanyas
28. led 2017

@lenejewel89 no, ja nevim... Nechci ti brat nadeji, ale myslim si, ze mezi ctvrtkem a sobotou uz by mel byt videt trosku rozdil... a ja ho tam nevidim...

lenejewel89
28. led 2017

@hanyas Asi máš pravdu...

hanyas
28. led 2017

@lenejewel89 ale uvidis po krvi. Neco se tam delo/deje. To je jasny 😉

andryst
28. led 2017

@lenejewel89 promiň že ti to píšu ale prostě musím.. . Chodím jsem na fórum už dlouho ale takoveho nedočkavce jsem ještě nezažila.. já tam vidím na tím posledním pořád ducha..ale tím tvoji předčasným testováním jsi to prostě uspechala... vůbec bublině malé nedávas šanci.. . Nechci si představovat kdyby jsi dobře neměla co by to s tebou dělalo...jinak pokud ti to tento měsíc nevyjde dej si měsíc pauzu.... jinak do krve máš vždy šanci.. já jsem testovala včera a to jsem byla 7den... ale spíš jsem testovala jestli je ve mě ještě ten přehnal.. a ještě trochu je... taky nic necítím.. vím že to asi neklaplo.. ale určí neblaznim z testama.. když tam bude tak tam bude kdyz ne tak ne...bohuzel.. mám za sebou 8ketu..

lenejewel89
28. led 2017

@andryst Myslim, ze pokud se to nepovede urcite to neni tim, ze testuji kazdy den...Citim, ze to nevyslo, ale v utery jedu na krev a ta rozhodne 100%. Porad mam jeste 3 mrazacky...

andryst
28. led 2017

To je blbě psaní.. .pořád se to přepisuje místo dobře měli být dítě a místo přehnal měli být pregnil 🙂

andryst
28. led 2017

@lenejewel89 takhle to nemyslím.. myslím tím ze se tím stresujes a to je to špatne ....vim ze jo to těžké na to nemyslet ...sama vim co to je ale příště testuj nejdřív tak 10 den...

handous1
28. led 2017

@lenejewel89 no vidis máš ještě mrazacky což je super. Já nikdy mrazacky neměla tak vždy celé ivf od začátku. Teď mám nepovedene 6 ivf za sebou neříkám že je to lehké a někdy mi je opravdu z toho všeho na nic. Tiše si poplacu a po nějakém čase planuji co dál..... Bohužel život je nespravedlivý a člověk se s tím nakonec musí nějakým způsobem vyrovnat jestli jsou to neúspěchy ivf nebo nedej bože nějaká nemoc....
Přeji ti hodně sil do dalšího boje. 💗

handous1
28. led 2017

@lenejewel89 ja píšu do dalšího boje jelikož si myslim že 10 den už by na testiku bylo něco videt a ja tam opravdu nic nic nevidím....

lenejewel89
28. led 2017

Fakt je konec jo? Achjooo...

romik32
28. led 2017

@handous1boze, 6 ivf? To mi je e lito,fakt😘my sme domluveni jen na dve max,jinak uz se bojim o zdravi..kdyz se to nepovede,holt budeme bez deti,ale zase spolu😉nechci,aby nas to semlelo🙂

romik32
28. led 2017

@lenejewel89 mas 6 mrazaku? A blasty? Vis kolik mas jeste moznosti,ci by jsme za to nektere dali😲ja se klepala,abych mela aspon jedneho,a ani sem s tim nepocitala..tak bud spis stastna,ze mas dalsi pokusy a nemusis ten hormonalni narez absolvovat znovu👍

petabb
28. led 2017

Holky, mám dotaz 🙂 Který den cyklu se chodí na KET (zhruba)? 11. den jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, co mě čeká... Mám 8 5denních mrazáčků. Syn se povedl hned při prvním IVF z normálního ET.

vvercatkoo
28. led 2017

@handous1 jsme na tom podobně, jdu do osmého boje. Nikdy žádný mrazacek a ten posledni nebyl ani transfer. Co ja bych za to dala mít aspoň jednoho mrazacka. Ale jak píšeš, popláčusi a jede se dal. My to dítě mit budeme🙂

romik32
28. led 2017

@petabb No to asi uvidi podle ovulky asi..8 5 ti dennich? Nechces mi jedno dat?😂 To je velkej uspech,gratuluju,a hodne velka sance na zdarny vysledek👍to musi byt hodne kvalitni centrum..

romik32
28. led 2017

@vvercatkoo holky a to mate klasicky ivf? To spis asi minimalky ne?

petabb
28. led 2017

@romik32 😀
Chodíme do Plzně (IVF Zech centrum). U nás byl problém se spermiema, vybírali je metodou IMSI a řekla bych, že díky tomu byla embrya kvalitní a vydržela těch pět dní. Vajíček jsme měli teda taky hodně naštěstí, asi 24 se oplodnilo. Beru teď estrofem a ještě vyfásnu agolutin, na to se těšim hodně 😀

vvercatkoo
28. led 2017

@romik32 3x ivf a 4x ivf s minimalni stimulaci

absintka19
28. led 2017

@petabb a kolik vam zustalo blastocyst?

absintka19
28. led 2017

@handous1 nam rikali testovat az 12ty den po.

absintka19
28. led 2017

@andryst jojo, jak rikas zbytecne se stresuje a je prokazano ze stres neprospiva a prvni trimestr je nejdulezitejsi. Mamina ma byt v pohode a klidu. Vse stejne dopadne tak jak ma. Casem se dockate maminy ! Verim v to ! Verte taky prckum !

petabb
28. led 2017

@absintka19 Posledně mi řikala, že kvalitativně jsou na tom všechny stejně, takže předpokládam, že osm 🙂

absintka19
28. led 2017

@petabb krasa 🙂 my meli 7 🙂 a jedno ted kope v brise 🙂 6 sourozencu ceka v mrazacku 💞

romik32
28. led 2017

@petabb tam se chystam na 2 ivf,ted chodime v Plzni do Natalartu,ale jsme z Plzne,takze nemusime dojizdet..

Strana