icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

lenejewel89
29. led 2017

@petapal No a tech penez za to...😁

vvercatkoo
29. led 2017

@handous1 mě právě říkal, že na kvalitu nic není

petapal
29. led 2017

@lenejewel89 to Teda ty by nám měli dát zadarmo jako bolestné😅 my teď Budem na 100tis během těch 5let u apolinare a to nepočítám ty testy😂

romik32
29. led 2017

@vvercatkoo urcite se da zlepsit kvalita tech vajicek,stejne jak se da zlepsit kvalita spermii..samozrejmne,ze doktor ti nic nerekne,protoze nesmi protezovat nejake vitaminy..😉

lenejewel89
29. led 2017

@petapal Ja udelam test zase zitra a uvidim...

romik32
29. led 2017

Jo vlastne ted mne napadlo,delam nocni,takze na spani uzivam melatoninove tablety,jsou to vitaminy,kupuju je teda na slovensku,ale uz jsou volne prodejne i tady..je to na zlepseni kvality spanku a je znamo,ze melatonin prispiva i kvalite vajicek😉

andryst
29. led 2017

👍😂

andryst
29. led 2017

@lenejewel89 mne spíš případné ze jsi to dnes vyfotila blbe...nevo ti ta stini..ja být tebou zkusim jinou značku.. . Třeba si chytla blbou sarzí..

lenejewel89
29. led 2017

Boli me podbrisek na prave strane holky, snad neprijdd menstruace...:(

petapal
29. led 2017

@lenejewel89 sežeň si ten Dr.Max stojí dva asi 50kc a klidu ho udělej odpoledne

petapal
29. led 2017

@lenejewel89 já měla na mamatestech furt hovno vidět s prominutím

romik32
29. led 2017

@evina2310 tak co? Ja sem negativni a zacinam spinit,zitra mam termin ms,tak aspon se zda ze prijede nacas😉

evina2310
29. led 2017

@romik32 co ty a testik,ja to planuju na zitra 11den.

evina2310
29. led 2017

@romik32neni to uplne jisty ze nic!!!!Ja mam zvlastni pocity,jako ze nic nebude!!!!

romik32
29. led 2017

@evina2310 ja myslela,jako ze test mam negativni a zacinam drobet spinit😉 ale drzim palce,az tam mas minimalne dusika😉 ja kdyz uz nic ine,tak se tesim,jak di po mesici zase zasportuju a poradne se zapotim..uz mi to priserne chybi...

lenejewel89
29. led 2017

Holky, v utery si zajedu na krev, budu 13.den od KET a budu 100% vedet na cem jsem. Zitra uz testovat nebudu. Jak to ma byt tak to bude. Nekrvacim, nespinim, bricho obcas boli, ale to muze vse byt z Utrogestanu a Estrimaxu, ktere beru. Tak v utery Vam dam vedet, jak jsem dopadla...

tetalucina
29. led 2017

@romik32 ahojky, slysim prvne o melaton. tbl.mas s nimi zkusenosti ohledne kvality vajicek?ja beru pres dva mesice hormony z ameriky na zvyseni amh. U nas je problem na me strane prave s vajuchama:(

tetalucina
29. led 2017

@hanyas ahojky hanyas, mrzi me, ze ti to nevyslo a tak drzim pesti ma ket. Kdy zacinas?a jeste ve starem caru nebo i ket probehne v novem?

romik32
29. led 2017

@tetalucina No ja mam vajka jeste docela dobry,melatonin beru na spani a tim,ze je to spankovy hormon pozitivne vplyva na starnuti vseobecne a i na plodnost..aspon takhle jsem se o tom docetla😉

romik32
29. led 2017

@tetalucina konkretne tam je uvedeno starnuti vajicek..

tetalucina
29. led 2017

@romik32 napsala by si mi prosim presny nazev a znacku?zkusila bych si je sehnat😉dekuju

handous1
29. led 2017

@tetalucina jak se ty hormony jmenuji ? Mozna ze to jsou ty co jsem brala ja...

romik32
29. led 2017

@tetalucina je to melatonin snicek😉maji to normalne v lekarnach,nebo v eshopech..

flawi
29. led 2017

@tetalucina prosim prosim, co jsou to za vitaminy, co beres?

vvercatkoo
29. led 2017

@romik32 ano kvalita spermii se mění, protože se co tři měsíce vytváří nové, ale počet vajíček máš od narození, takže ani moc nevěřím tomu, že by se ahm mohlo zvýšit, když s přibývajícím věkem se snižuje. Četla jsem si celý článek o tom melatoninu a nepresvedcilo mě to. Jsem zdravá a se spánkem taky problémy nemám. A v recenzích, kromě spánku, jsem se nic nedozvěděla. A pokud jsem to dobře pochopila, tak zdravý člověk si ho vytváří sám

romik32
29. led 2017

@vvercatkoo ja nemyslela mnozstvi,ale kvalitu vajicek,ze starnu proste pomaleji😉jo,ja sem psala,ze delam nocni,tak ho beru,uz asi 10let a musim rict,treba to neni tim samozrejmne,ja beru hodne vitaminu,ze amh mam slusny porad i ve 36 a to asi od 15 kourim..i kdyz ted uz ne😉zazraky to ale neumi,samozrejmne kdyz mas kvalitni spanek,tak si v poho,ten ja nemam😁

hanyas
30. led 2017

@tetalucina ahojky, uz jsem zacala. Dnes 3 DC- lepim naplasti EstraHexal. Jestli ket probehne, tak jeste ve starem centru, ale moc uz tomu neverime. 21.2.uz mame vstupnu konzultaci v Heliosu a do toho vkladam velky nadeje. Tak snad...

absintka19
30. led 2017

@lenejewel89 drzime palce !

romik32
30. led 2017

Tak ja uz jsem to dostala,necim jestli to neni 9dni po transferu brzo,ale je to ze vsi paradou,priserne mne boli bricho a hlava..zavolam do centra,doufam,ze muzu vsechno vysadit😱

Strana