Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@lenejewel89 bohužel to budeš muset vydržet do krve.. za to rozlouskne 🙂
@andryst No vidim to tak, ze to nevyslo, testy porad ukazuji jen stiny, krev me v tom jen utvrdi...
@lenejewel89 Zkus vymenit znacku testu,to bude nejlepsi a treba bud uvidis jasne nic,nevo jasnejsi carku😉
@lenejewel89 držím pěsti
@lenejewel89 to už by Teda mělo být víc vidět ,ale ještě šance je drž se
@lenejewel89 já souhlasím s romik32 udělat jinou značku
Také jsem ji to radila...ja dnes také testovala a nic... jsem 10den ....to už mívám ducha a dávno píchani... tak z toho zas nic nebude.. kdyby ty transfery nebyli tak drahe🙄
@lenejewel89 držím pěsti at ti vyjde aspoň tobě..ducha tam máš muze byt blbí test
@lenejewel89 Já tam pidi ducha vidím 😉 Ale měl by sílit. Mě se to takhle už stalo a bylo z toho biochemické... :( Držím všechny palce!
@martaskvorova No prave porad jen dusi, tak at z toho jestr neni to biochemicke nebo mimodelozni...:( Uvidim zitra...
@lenejewel89 Já se toho zatím obávám taky a pekně mě štve, že CAR nedělá krevní testy ☹ Duch sice trošku zesílil, ale přijde mi, že je to málo. Navíc ty bolesti břicha...
@martaskvorova No dousek to je pekny. Ja jdu na krev ke sve gynekolozce, tak si zajdi take na gynekologii. Treba to bude u tebe dobry...Me neboli nic...
@lenejewel89 Ještě mám tři testy. Na krev si kdyžtak dojedu ke konci týdne..
Držím moc palce!
@martaskvorova Ja to mam asi ztracene...😔 U Tebe to vypada nadejne. Zitra napisu...
@martaskvorova sila carky nema zadnou vypovidajici hodnotu. Drzim vam zde palce, je mi smutno ze se takto stresujete... :(
Urcite se vam to povede, at ted nebo jindy 🌷
@lenejewel89 drzte se ! Myslim na vas.
@absintka19 Já bych se strašně ráda nenervovala, ale to prostě nejde... Dvakrát jsem potratila, jedno biochemické, tak se bojím, že zas něco bude špatně... ☹
@martaskvorova ja tam dusik,super,kolikaty den jsi?
@evina2310 Dnes je to 12. den ;) Ale strašně mě bolí břichno na levé straně...
@lenejewel89 Zítra napiš! Myslím na tebe! 😉
@martaskvorova jak stary emryjko?
@evina2310 Právěže 5tidenní blastocysta...
@martaskvorova bude silit,uvidis!!!Ja mela rano podobnyho ducha,jsem 11.den po et 3.denniho embryjka,treba se postesti😀vcera mer zacala bolet prsa,a tlaky v podbrisku-asi prijde mrcha jedna!!!!
@evina2310 Anebo nepřijde a břicho bolí, protože se tam něco děje! 😉
Kéž by to vyšlo...

@romik32 no to máš nějak brzo..a to i přes medikace ..😕