Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@handous1 mě právě říkal, že na kvalitu nic není
@lenejewel89 to Teda ty by nám měli dát zadarmo jako bolestné😅 my teď Budem na 100tis během těch 5let u apolinare a to nepočítám ty testy😂
@vvercatkoo urcite se da zlepsit kvalita tech vajicek,stejne jak se da zlepsit kvalita spermii..samozrejmne,ze doktor ti nic nerekne,protoze nesmi protezovat nejake vitaminy..😉
@petapal Ja udelam test zase zitra a uvidim...
Jo vlastne ted mne napadlo,delam nocni,takze na spani uzivam melatoninove tablety,jsou to vitaminy,kupuju je teda na slovensku,ale uz jsou volne prodejne i tady..je to na zlepseni kvality spanku a je znamo,ze melatonin prispiva i kvalite vajicek😉
👍😂
@lenejewel89 mne spíš případné ze jsi to dnes vyfotila blbe...nevo ti ta stini..ja být tebou zkusim jinou značku.. . Třeba si chytla blbou sarzí..
Boli me podbrisek na prave strane holky, snad neprijdd menstruace...:(
@lenejewel89 sežeň si ten Dr.Max stojí dva asi 50kc a klidu ho udělej odpoledne
@lenejewel89 já měla na mamatestech furt hovno vidět s prominutím
@romik32neni to uplne jisty ze nic!!!!Ja mam zvlastni pocity,jako ze nic nebude!!!!
Holky, v utery si zajedu na krev, budu 13.den od KET a budu 100% vedet na cem jsem. Zitra uz testovat nebudu. Jak to ma byt tak to bude. Nekrvacim, nespinim, bricho obcas boli, ale to muze vse byt z Utrogestanu a Estrimaxu, ktere beru. Tak v utery Vam dam vedet, jak jsem dopadla...
@romik32 ahojky, slysim prvne o melaton. tbl.mas s nimi zkusenosti ohledne kvality vajicek?ja beru pres dva mesice hormony z ameriky na zvyseni amh. U nas je problem na me strane prave s vajuchama:(
@hanyas ahojky hanyas, mrzi me, ze ti to nevyslo a tak drzim pesti ma ket. Kdy zacinas?a jeste ve starem caru nebo i ket probehne v novem?
@tetalucina No ja mam vajka jeste docela dobry,melatonin beru na spani a tim,ze je to spankovy hormon pozitivne vplyva na starnuti vseobecne a i na plodnost..aspon takhle jsem se o tom docetla😉
@tetalucina konkretne tam je uvedeno starnuti vajicek..
@romik32 napsala by si mi prosim presny nazev a znacku?zkusila bych si je sehnat😉dekuju
@tetalucina jak se ty hormony jmenuji ? Mozna ze to jsou ty co jsem brala ja...
@tetalucina je to melatonin snicek😉maji to normalne v lekarnach,nebo v eshopech..
@tetalucina prosim prosim, co jsou to za vitaminy, co beres?
@romik32 ano kvalita spermii se mění, protože se co tři měsíce vytváří nové, ale počet vajíček máš od narození, takže ani moc nevěřím tomu, že by se ahm mohlo zvýšit, když s přibývajícím věkem se snižuje. Četla jsem si celý článek o tom melatoninu a nepresvedcilo mě to. Jsem zdravá a se spánkem taky problémy nemám. A v recenzích, kromě spánku, jsem se nic nedozvěděla. A pokud jsem to dobře pochopila, tak zdravý člověk si ho vytváří sám
@vvercatkoo ja nemyslela mnozstvi,ale kvalitu vajicek,ze starnu proste pomaleji😉jo,ja sem psala,ze delam nocni,tak ho beru,uz asi 10let a musim rict,treba to neni tim samozrejmne,ja beru hodne vitaminu,ze amh mam slusny porad i ve 36 a to asi od 15 kourim..i kdyz ted uz ne😉zazraky to ale neumi,samozrejmne kdyz mas kvalitni spanek,tak si v poho,ten ja nemam😁
@tetalucina ahojky, uz jsem zacala. Dnes 3 DC- lepim naplasti EstraHexal. Jestli ket probehne, tak jeste ve starem centru, ale moc uz tomu neverime. 21.2.uz mame vstupnu konzultaci v Heliosu a do toho vkladam velky nadeje. Tak snad...
@lenejewel89 drzime palce !
Tak ja uz jsem to dostala,necim jestli to neni 9dni po transferu brzo,ale je to ze vsi paradou,priserne mne boli bricho a hlava..zavolam do centra,doufam,ze muzu vsechno vysadit😱

@petapal No a tech penez za to...😁