Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@absintka19 měla jsem dlouhý protokol a injekce jako ty ...150 jednotek po celou stimulaci🙂
@martaskvorova Tak ma krev negativni!...😢😢😢
@lenejewel89 to je mi lito... ale mas mrazacky, tak zatlac slzicky a zkousej dal. A tentokrat bez zbytecnych stresu...
@lenejewel89 to mi je lito :-/ alespon uz nejsou nervy jak to dopadlo a vis ze koukat dopredu. Vinko na to ! 🙂
@lenejewel89 tak to mne mrzí věř si na příští transfer
😔 To me moc moc mrzi ☹ Ale maze mrazacky, coz ke pozitivni! Ty hlavne musis pozitivne myslet... jinak to vzdycky to embryjko vzda... 😉
Ja budu zitra dopoledne vedet prvni hodnotu hcg, pak ve ctvrtek znovu. V kazdem pripade je to zatim 4+3 a na utz nic videt nebylo, jak jsem cekala...
@lenejewel89 tak to je mi líto.. vypadá to na biochem.teu..priste se to podaří..
@georgina_ týden mi to trvalo. Jinak nechytlo se žádné.. 8 transferu ..s toho 3x biochem.teu .. z tech 33vajicek jsme nechali oplodnit 20..paty den jich bylo 13..k mrazení (blast..)5 jich to ještě dohánělo...ale ty už me nezajímali. . 10 nechali zmrazit.. zbytek jsme nechtěli.. a vidíš tak kvalitní byli a stejně pořád nic..
@andryst týden to je docela dlouho, no jsem zvědavá, jak to bude se mnou...a je mi to hrozně líto, promiň mi, špatně jsem podala otázku (zajímalo mě právě, kolik z nich se hezky vyvíjelo)...chápu, že tě víc nezajímalo, je to i o financích...já si říkám, jen ať se mi udrží aspoň jedno, při 1. ivf nám krásně rostlo 6 mrňousů, ale 4.den se jich 5 najednou zastavilo...a jak jsi na tom vlastně teď ?
@georgina_ to máš pravdu...ale to že jsem byla uz tolikrát.. tak vždy jsem to měla stejně....uz jsem skoro mazak🙂 10 den mám vždy ducha který sílí...az do krve..pak začne klesat... a poznám to tak že mě pica v podbřišku a mám takové nemocné skleněné oči.. .podle těch ti poznám i bez testů.. což tento ket nemám vůbec nic... 🙂 to by opravdu musel být zázrak.. .
Tak holky, 13. den po ketu hodnota hcg jen 33 ☹
Jedeme dál holky, počkám na menstruaci a pak si asi dám ještě pauzu nějaký měsíc a pak se uvidí, chceme jet letos k moři poprvé s malým, tak uvidím, jestli si dám transfer ještě předtím nebo až potom. Nebudu na to spěchat. Teď se nám nepovedlo, snad to příště vyjde... Přeji všem krásný zasněžený den.🙂
@martaskvorova A to neni dobry? Je to malo?
@lenejewel89 Pry je to malo. V patek jdu na dalsi odber...
@martaskvorova je to dost malo... ja mela 13.den 80j. a taky to nestacilo. Ale testiky jsi mela krasny! 😵
@martaskvorova na druhou stranu, pokud budes mit za dva dny 66, je vse v poradku 🙂
@martaskvorova :( Tak uvidis v patek, treba to prdolka jeste dozene!
@hanyas
@lenejewel89
Kéž by to zvládnul a hodnoty byly dobrý ☹
@martaskvorova Preji ti to moc. Moje embryjko to bohuzel vzdalo a umrelo ve me, doktorka rikala, ze se rozpusti, ze je to tak malicka bunka, ze to neni ani citit no. Kdyz se neuchyti, tak se rozpusti. Takze bohuzel se nepovedlo, manzel je z toho hodne smutny a ja taky, ale co muzeme delat, bojovat dal. Uvidime, kdy to dostanu a tak a proste se uvidi, kdy pujdu na dalsi KET, mam 3 embryjka jeste, neni to moc no, ale ani malo a snad to vyjde!
@lenejewel89 Já po všech těch zkušenostech bych si už raději přála, kdyby na tom testu nic nebylo a raději se to nepovedlo :( Měli jsme šest embryjek, byli jsme vysmátí, tři z nich se chytly a nedopadlo to. A zbývá nám jen jedno...
@martaskvorova taky uz jsem v te fazi, kdy si rikam, at se radsi vubec nechyta, pokud by se chtelo/muselo pozdeji pustit...
@martaskvorova ja mela 13.den po ket 680. Holky moc vam preju aby se to povedlo. To cekani a nejistota je to nejhorsi. Myslime na vad.
@absintka19 *vas.

@panbaf mela jsem merional a dipherelin. V pulce stimulace snizili davku na polovic 🙂 take hezky se ti povedlo.
@andryst ja ted v 26tt nemam takove bricho jak po ohss 🙂