icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

evina2310
3. únor 2017

ted jsem si delala vecer a byla tam slaba carka,asi to nedopadne...Ten dalsi ket vyjde!!

georgina_
3. únor 2017

@evina2310 nestresuj se tím, večer to je zkreslené "naředěnou" močí. Pozitivní je, že tam je aspoň slabá čárka, do pondělka ještě času dost 😉 Zatím se uvolni a užij si víkend 🙂

romik32
4. únor 2017

@evina2310 Neboj,ja vim,ze to vyjde🍀👍

petapal
4. únor 2017

@evina2310 gratulují

evina2310
5. únor 2017

@romik32 zitra uvidime na krvi😨

romik32
5. únor 2017

@evina2310 Drzim 👍

evina2310
7. únor 2017

takze vcera krev HCG12,8 🙂)tedy biochem,skvely!!

evina2310
7. únor 2017

@martaskvorova jak jsi dopadla?doufam ze lip nez ja☹

hanyas
7. únor 2017

Ty jo holky, nejak se nam tu nedari. Nemate nektera nejakou dobrou zpravu?
@evina2310 to je mi lito, devce 😞

martaskvorova
7. únor 2017

@evina2310 Kolikaty den to je? Jdes jeste na odber?
Ja mela vcera hodnotu 230, takze to krasne vyroslo. V patek dalsi odber a ultrazvuk...

hanyas
7. únor 2017

@martaskvorova no ne?! Tak to je nadhera! 🙂 gratuluju!

martaskvorova
7. únor 2017

@hanyas Dekuju, ale porad jsem pri zemi. Jeste nemame vyhrano 😉
Cely vikend jsem mela hrozne krece a spinila jsem. V Caru mi pichli dve injekce agolutinu a srovnalo se to, tak snad v patek hodnota bude kolem 1000 a bude to ok...

hanyas
7. únor 2017

@martaskvorova budu na vas myslet. Mas v brisku bojovnicka a myslim, ze tim, co dokazal, vyhral tu nejtezsi bitvu. Musim se priznat, ze jsem tomu moc neverila. O to vetsi radost z toho ted mam 🙂

martaskvorova
7. únor 2017

@hanyas Myslim, ze tomu neverilo vic lidi 😉 Porad to ale beru tak, ze to neni jisty. Poprve jsem potratila v 5+1, podruhe v 6+6, tak az budu mit za sebou 8tt, budu trochu klidnejsi. Doufam, ze to bude bojovnicek, i kdyz trochu pomalejsi po manzovi 😀 A dekuju ❤

evina2310
7. únor 2017

@martaskvorova supeee!r,tak to rada slysim!!Nevim proc me doktorka nechala do pristiho po,musim znovu na krev.tak bojujte!!!!

martaskvorova
7. únor 2017

@evina2310 A kolikaty den to byl?

evina2310
7. únor 2017

@martaskvorova po et to byl 18den,3denni embryjko

martaskvorova
7. únor 2017

@evina2310 Tak to uz je dlouho ☹ Vyjde dalsi KET! ❤

evina2310
7. únor 2017

@martaskvorova a ty jsi to mela kolikaty den po et tech 30hcg?

hanyas
7. únor 2017

...vyjde nám to všem, nebojte! Jen mít tu sílu, trpělivost a finance, abychom mohli zkoušet zas a znova 😉

evina2310
7. únor 2017

@martaskvorova nemame mrazacka,to byla moje prvni minimalka,z toho 3foliky,2 byla k oplodneni a krasne se delila,3den morulka a to druh dojeleo do blasty ,nelibila se ji,tedy bez mrazaka

evina2310
7. únor 2017

@hanyas no prave!!!

hanyas
7. únor 2017

@evina2310 taky do toho budeme muset znova. Teď se teda chystáme na posledního mrazáčka, ale to je spíš papírová formalita. S největší pravděpodobností nedojde ani k transferu... Takže celý IVF znovu... už teď se děsím těch injekcí... radost z toho fakt nemám, ale touha po miminku je větší 🙂 takže nevěšme hlavy 😉

petapal
7. únor 2017

Taky čekám teď na ms do týdne dojde a pak nativ poslední manžel už nechce tak věřím,že teď už to klapne

martaskvorova
7. únor 2017

@evina2310 13. den to byl a doktorum se to nezdalo.... My meli sest krasnych kvalitnich blastocyst a tohle je predposledni.

hanyas
7. únor 2017

@petapal já jsem zítra 12.DC a jdu na ultrazvuk. Tak už se to brzy rozsekne. My za sebou máme 1. IVF (1x ET, 1x KET), tak sílu ještě máme... Věřím s tebou ! A kdo ví, kdyby náhodou, třeba by si manžel dal říct...s odstupem času 😉

petapal
7. únor 2017

@hanyas tak držím palečky taky už se těším až budu jako ty a pojedu má ultrazvuk.Teď jde na ně nějaká chřipka tak se snažím to vyležet ať jsem hned fit.já měla
1IVF 2embryjka vložena nevyšlo
2IVF 2embryjka vložena nic
KET 2embryjka vložena nic
3IVF 2 embryjka vložena // 8+6 zamlkly těhotenství
Teď nativ a věř ,že už i porodim🤒👶

hanyas
7. únor 2017

@petapal a beztak že jo! 🙂 Já jsem se z chřipky právě dostala. Týden jsem byla doma a poctivě se léčila, tak doufám, že sliznice poroste jak má i přes to 🙂 uvidím zítra, co se dozvím. A ty neboj. Den za dnem uteče jako voda a budeme za chvíli zase obě čekat na výsledky testů 🙂

petapal
7. únor 2017

@hanyas už se tesim drž se

romik32
8. únor 2017

@evina2310 Tak to mne fakt mrzi👍mnela jsi minimalku,vid? Tak aspon sa telo nemusi vzpamatovavat s ty hormonalni smrsti a muzes na to vlitnout znovu😉 aspon se ti uchytilo,ta moja v uvozovkach supr krasna blasta si ani neskrtla😨

Strana