Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj já byla včera na Valentýna ❤
@martaskvorova dekuju! ❤ co ty, jak se citis?
@hanyas Nic noveho. Vubec nic mi neni, dnes nejdu ani na UTZ ani na odbery. Proste jsem tu zbytecne ☹
@martaskvorova zkus si na tom najit neco pozitivniho 🙂 nejsi tam sama - jste TRI! 🙂 a zaslouzite si odpocinek. Tak toho vyuzij a valej se dokud to jde 🙂
@hanyas Ja se uz mesic valim doma, mame novy baracek, v patek nam konecne budou delat kuchyn, chtela bych byt u toho. Uvidime, co reknou doktori... 🙂
@martaskvorova je, tak to verim 🙂 to prijdes na jiny myslenky 🙂
@martaskvorova a co ty něco.nového prohlíželi tě dnes
@petapal Dnes vubev nic, ultrazvuk a odbery mam napsane na zitra pry 😉
@martaskvorova držím pěsti miminkum
@martaskvorova jeee, tk to si užívej baráček, aspoň nějaká radost 🙂 Co bych za to dala, kdybych se mohla doma válet 😀 Já už bych si nějakou zábavu našla. Dávej na sebe pozor a zítra přeju jen pozitivní zprávy!
Ahojky jsem tady nova. Chci se zeptat holky jsem po Ket zitra mam apsolvovat druhy ultrazvuk prvni byl 5+3tt byl videt jen plodove vejce. Zitra bych mela byt 6+3 , myslite ze uz neco uvidim. Jinam bylo to me 3 ivf a 6 transfer. Je mi 39 a jmenuji se marketa.
@makina1977 ahoj zítra už by mělo být vidět tak držím pěsti a gratuluji já jedu na ultrazvuk v pondělí desátý den cyklu postupují minimalku IVF už máme vyplemcane.Bude mi taky 39ted v březnu.Tak doufám,že to vyjde musí😇kolik ti zavadeli embryjek
@martaskvorova ahoj něco nového
@petapal Ahoj, cekam na doktora. Ale hcg stoplo jen min, mimo delohu nic neni, vacky jsou mini. Takze to vypada, ze budu vysazovat prasky a melo by to odejit samo... Ale domu pujdu na revers.
@martaskvorova jako ,že je to neprosperujici kolikátý máš být týden
@petapal 6+4. Nakonec se mnou pekne vyjebali, tak jsem v Benesove v nemocnici. A zacala jsem krvacet.

@hanyas Drzim moc pesti! ❤