icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

georgina_
18. únor 2017

@hanyas nene, už netestuju, nemíním se tím stresovat 🙂 počkám si až na ten utz za tooooliiiik dní 😀

georgina_
18. únor 2017

@evina2310 @andryst holky moc vám děkuju! ♥ Co u vás, něco nového? 🙂

georgina_
18. únor 2017

@marsi69 tak jestli doktor řekl, že jsi ok, tak bych mu to i věřila...pokud máš pochybnosti, tak si zajdi ke svému ošetřujícímu lékaři, ať máš klid na duši...moc se tím nestresuj a pěkně odpočívej 🙂

andryst
18. únor 2017

@georgina_ u mě nic.. .dala jsem si měsíc pauzu...zkusim to v březnu.. to mam narozeniny🙂

marsi69
18. únor 2017

@georgina_ Jo ale mě nejde do hlavy ta sliznice :/ jsem v caru ne u svého doktora :/

georgina_
18. únor 2017

@marsi69 samo jsem myslela tvého ošetřujícího doktora z caru, jestli k někomu chodíš...ale pokud tě prohídl přímo někdo z kliniky, tak by to mělo být ok, to by ti snad řekl, kdyby se něco dělo...a moc jsem to nepochopila, oni si tě tam nechali?

marsi69
18. únor 2017

@georgina_ ne naky doktor na pohotovosti na gynekologii ...jako nijak se nevyjádřil tak prave nevím :/ no asi nebudu plašit a budu v klidu

georgina_
18. únor 2017

@marsi69 jj, dej si něco dobrého a buď v pohodě...někdy je lepší se nepídit po takových detailech, třeba já do dneška nevím, jakou jsem měla sliznici v den ET nebo jaká je teď a nijak mě to netankuje 😀 Prostě buď jsem ok a povede se to nebo tělo není připraveno...a kdybys byla nervozní, tak si tomu lékaři zavolej, určitě to s tebou rád zkonzultuje 😉

marsi69
18. únor 2017

@georgina_ ja prave měla v den transferu 8 mm a beru každý den nake léky aby se zvětšila a ona se místo toho zmenšuje tak Nvm :/

georgina_
18. únor 2017

@marsi69 zajdi si tam v pondělí a uvidíš, co ti řeknou...ale teď se tím fakt nenervuj, bude to dobrý!!!! 😘

hanyas
18. únor 2017

@marsi69 ahojky, mne doktorka rikala, ze sliznice muze poklesnout, tak si me zvala pred KET vicekrat na kontrolu. Ale co to znamena, kdyz po transferu spadne, to nevim. Kazdopadne 6 mm je dobra sliznice na transfer, tak snad to bobkovi bude stacit i "po" 🙂

romik32
18. únor 2017

@hanyas 6mm?ja mnela 7mmpred Ket a doporucil mi pockat na dalsi mesic a brat i estrofem,z ceho mi je teda blbe,ake co se da delat

romik32
18. únor 2017

@marsi69 ty jo,ja asi 3den po et,jsem dostala v noci prujem,porad jsem mysela,ze pujdu zvracet,neskutecne blbe mi bylo..druhy den jsem nevstala z postele,neskutecna bolest beder,zvysena teplota,cely den jsem nemohla jist...a dalsi den vubec nic,jakoby se nic nestalo...kazdopadne muzes mit ohss,ne? I kdyz sliznice 6mm je docela nizka,a spis se pak zvysuje si myslim...drzim pesti,at je vsetko ok..👍

hanyas
18. únor 2017

@romik32 ja co vim, tak staci 6mm, nekde v centrech i 5mm. Ja ted mela 7mm, predtim 8mm. Kazdopadne Estrofem mam za sebou taky 3x denne 2mg. Jestli ti nedela dobre, zkus se zeptat na naplasti. Ted mam Estrahexal a zadny vedlejsi ucinky nepozoruju 😉

marsi69
18. únor 2017

@hanyas na transfer byla 8 mm prave

hanyas
18. únor 2017

@marsi69 tak to nech byt...stejne s tim nic moc nenadelas, tak se tim nestresuj 😉

fonamor
autor
18. únor 2017

ahoj holky, jdu se zeptat, nezačínala některá z vás před stimulací Synarelem? pokud ano, jak to probíhalo, děkuji

hanyas
18. únor 2017

@fonamor ahojky, ja Synarel mela. Co konkretne te zajima? Strikala jsem si ho 2x denne.

fonamor
autor
18. únor 2017

@hanyas: jsem na 4 IVF, doposud vždy stimulace začínaly v prvních dnech MS. Nyní mi Dr nasadil synarel týden pře MS,taky si stříkám dvakrát denně, ale Gonal F jsem si začala píchat až první den po MS, tak mi to přijde celé obráceně. Jakou jsi měla stimulaci ty? a výsledek? doufám, že na první dobrou🙂

hanyas
18. únor 2017

@fonamor ja mela strikat od 21.DC, takze dlouhy protokol. Potom Elonva 100 a potom Puregon. K tomu Ovitrelle. Ta stimulace byla propadak, ale neboj, nebylo to Synarelem. Dostala jsem Ovitrelle moc brzo a "uspalo" mi to vajecniky, takze vajucha nechtela dozrat. Nakonec jsem si vydupala punkci, ziskano 10 folikulu, 4 vajicka a 4.den jedno zavedeno (=mimodelozni). Zbytek zamrazen. 1. KET v lednu - 1. mrazacek umrel, 2. se nechytil. Ted jsem 3.den po poslednim KETu. Takze jestli to neklapne, ceka me to cely taky nanovo...

fonamor
autor
18. únor 2017

@hanyas jejda, koukám, že už toho máte taky dost za sebou. Teď už se to povede, uvidíš, jednou to prostě vyjít musí, hlavně bud v klidu a zkus na to nemyslet, moc držím palečky.
Děkuji za upřesnění, já se toto stimuláku trochu lekla, když je to všechno obráceně..
Od kdy jsi píchala Ovitrel?

hanyas
19. únor 2017

@fonamor pichla jsem si ho myslim jen 1x, 6.den stimulace (to prave bylo brzy, protoze na kontrolu jsem mela jit az 7.den cyklu a krev na hormony mi brali az ten 7.den). Potom si nejsem moc jista. Mozna jsem ho pichala jeste jednou, ale mevim to kiste. Kazdopadne po punkci jsem dostala vcelku Agolutinu.

fonamor
autor
19. únor 2017

Tak to ti na klinice asi podelali.. Jenze ono je vsude neco,kazda klinika ma sve metody a postupy a my nezmuzem nic. Zase na druhou jsi z toho vytriskala aspon 4 zdrave vajicka a jsi po ketu,to je parada. Kam chodite na kliniku?

hanyas
19. únor 2017

@fonamor tolik kritizovany Obilnak v Brne. Ale chystame se do Heliosu, tak doufam, ze tam si to vsechno ohlidaji 🙂

fonamor
autor
19. únor 2017

Treba uz nebude potreba🙂.. V heliosu v Brne jsme byli naposledy.

hanyas
19. únor 2017

@fonamor a nespokojenost? Nebo proc jste odesli? Jooo, kez by nebylo treba 🙂

fonamor
autor
19. únor 2017

Jsme z Prahy,chtela jsem zmenu,proto Brno. Spokojena jsem tam byla,davaji si zalezet na stimulaci. Mam pocit,ze jsem pichala snad 13 dni. Oplidnenych jsme meli sedm vajicek,bohuzel se nevyvinzlo ani jedno,tudiz k nucemu nedoslo a dalsi pokus v prdeli☹(

hanyas
19. únor 2017

@fonamor chjo, to je mi lito ☹ ted uz to musi vyjit! Tolik casu, energie, penez,...

fonamor
autor
19. únor 2017

Urcite pak pisnu i holkam,jak jsem dopadla. No,uz me to i unavuje,zase na druhou stranu uz to tolik neprozivam jak prvne. Ty se hlavne drz a za par dni budu cekat na krev ci pozitivni tehulak🙂). Mooc drzim palecky.

hanyas
19. únor 2017

@fonamor i ja tobe. Tfuj, tfuj, tfuj!🙂

Strana