Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas já se teď vrátila od apolinare takže po tamoxifenu 4tabl.5dni nezareagovala jsem skoro jedno na pravé straně pouze 17mm folikul a na druhé straně kolem 7mm takže mi tam pichli pregnyl.A zítra udělají IUI sice máme dost y spermiogram,ale manžel bral teď tři měsíce tamoxifen tak aby to nepřišlo na zmar.A když to nevyjde od příštího cyklu. Budu mít clostybed nebo jak se to jmenuje a k tomu nějaké injekce pripichavat.Ach jo jsem z toho už unavena
@hanyas jo jo to myslím.Nó my to máme už jako nehrazene IVF už jsme vypotrebovali pokusy takže toto je minimální stimulace má náš to vyjít na 17tis asi a pokud by ti šlo jen do odběru pokusí o vajicko a nic by se nekonalo propadlo by deset tisíc.Sama doktorka říkala,že stačí sice jedno vajíčko ,ale je to risk s jedním.Takže se divím,že IUi nikdy nám ho nenabidli kvůli spermiogramu.Ale manžel měl tři měsíce léky tak uvidíme zda se zlepšil .Vždy jsme měli metodu ICIS.Byl by to zázrak,že by to vyšlo z toho IUI.Ale aspoň. něco se děje
Takže teď jde o to ať to manželova spermijka zvládne a já budu mít snad kvalitní vajíčko nejsem už nejmladší.Je to skoro 6let už to snažení z toho rok byla pauza
Ahojky,ráda bych se k vám přidala. U mě je to třetí pokus ivf. Poprvé s ket. První dvě s mýma vajickama,špatný vývoj,nedošlo ani na transfer.a třetí s darovanym vajíčkem. 14.2.jsem podstoupila transfer a dnes 7.den slabá druhá čárka. Na krev až 28.2.tak snad čárka bude sílit a bude vše v pořádku.
Akorát to čekání je hrozné..Už nevím čím se zabavit...
@tyna87 ahojky,no parada,drzim palecky🙂... Rada bych se zeptala,protoze uz mam taky urcite ivf za sebou a posledne se nam nevyvinuly emvrya k et. Bylo to darovane vajicko nutnosti u vas? Mela jsi sve spatne? Proc jste se tak rozhodli? Me bylo receno,ze oplodnuji jen zdrava vajicka,tak si rikam,v cem byl u vas zakopanej pes... Dekuju moc a budu se tesit,az pisles dalnici🙂
Jo,presne tak. Tyden pred ms mi nasadil synarel a prisla jsem az po ms,udelal utz a hned jsem zasla gonalem pichat. Jsem z toho hyn,protoze normalne se stimuluje od cca druheho dne ms.
@fonamor já taky nedošla až k ET, 4.den se embryo zastavilo ve vývoji. Je mi 43let a k tomu, že oplodnuji pouze zdravá vajíčka, oplodnuji zralá vajíčka která splňují nějaké znaky. Ono i když vypadá vajíčko v pořádku, může už mít nějaké genetické chyby, což může mít i spermie. U nás prý to byla asi spermie, která se prý právě do toho dělení zapojuje po třetím dnu, ale také není vyloučené že prostě už v mem věku to vajíčko bylo slabé a dál už to neutahlo, on to nikdo nemůže na 100% říct proč.
@klokanka73 aha,dekuji za vysvetleni. Ach jo,proc je to vsechno tak slozite a pritom staci tak malo?!☹...nam se taky takhle rozpadla oplodna vajicka. Treti den vypadaly vsechny krasne,a paty den se nedovinulo ani jedno. U nas ma manzel uz leta spatny spermiogram,z nuly je dnes cca na polovine spermii zdraveho muze,ale taky uz pres dva roky tlaci dennodenne hormony. Proto jsme se i rozhodli pro anonymniho darce,oplodnit nechame pulku jeho,pulku anonyma. On ma navic i spatnou morfologii,takze asi tak.

Nekdo neco noveho, holky? Nejak mi to neutika...