Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor to my na tom nejsme o moc líp. Taky špatný spermiogram, malé množství a hodně morfologii a k tomu moje stará vejce, takže teď poslední pokus nativ a pak darované embryo ať si prý podle doktirky nevycitame jestli je to chyba vajíčka nebo spermie
Tak IUI za sebou spermuogtam se zlepšil o něco tak teď čekat když u Ivf nevychazeli pochybuji umí u tohoto
@hanyas ahoj hanyas,kolikaty den jsi dnes?ja jsem tady dlouho nebyla, byla jsem takova rozhozena, mela jsem dcl velkou cystu a porad nejaka nemocna:((ted sedime s manzelem v arlete a jdeme se domluvit co a jak, drzim palecky na //😉
@tetalucina ahojky, to jsem ráda, že tě tu "vidím" 🙂 jsem 7.den po KETu, takže mám relativně čas. Ale zítra už by tam něco být mělo. Aspoň pidi duch... Jinak tradá do Heliosu a vše nanovo. Včera už jsme tam byli na první konzultaci a vzali nám krev na genetiku, s tím, že všichni doufáme, že už se neuvidíme a že další pokus nebude potřeba 😉 ale víš jak...
A zmizela cysta sama? Já to moc dobře znám tyhle trable se zdravím... ☹
Holky, nevíte, za jak dlouho vyprchá 5000 pregnyl ? Píchala jsem ho minulý úterý.

@fonamor tak to mě mrzí. Taky toho máš už hodně za sebou. Ale musíš věřit že tentokrát to vyjde.😉😉