Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@marsi69 jj, dej si něco dobrého a buď v pohodě...někdy je lepší se nepídit po takových detailech, třeba já do dneška nevím, jakou jsem měla sliznici v den ET nebo jaká je teď a nijak mě to netankuje 😀 Prostě buď jsem ok a povede se to nebo tělo není připraveno...a kdybys byla nervozní, tak si tomu lékaři zavolej, určitě to s tebou rád zkonzultuje 😉
@marsi69 ty jo,ja asi 3den po et,jsem dostala v noci prujem,porad jsem mysela,ze pujdu zvracet,neskutecne blbe mi bylo..druhy den jsem nevstala z postele,neskutecna bolest beder,zvysena teplota,cely den jsem nemohla jist...a dalsi den vubec nic,jakoby se nic nestalo...kazdopadne muzes mit ohss,ne? I kdyz sliznice 6mm je docela nizka,a spis se pak zvysuje si myslim...drzim pesti,at je vsetko ok..👍
ahoj holky, jdu se zeptat, nezačínala některá z vás před stimulací Synarelem? pokud ano, jak to probíhalo, děkuji
@hanyas: jsem na 4 IVF, doposud vždy stimulace začínaly v prvních dnech MS. Nyní mi Dr nasadil synarel týden pře MS,taky si stříkám dvakrát denně, ale Gonal F jsem si začala píchat až první den po MS, tak mi to přijde celé obráceně. Jakou jsi měla stimulaci ty? a výsledek? doufám, že na první dobrou🙂
@fonamor ja mela strikat od 21.DC, takze dlouhy protokol. Potom Elonva 100 a potom Puregon. K tomu Ovitrelle. Ta stimulace byla propadak, ale neboj, nebylo to Synarelem. Dostala jsem Ovitrelle moc brzo a "uspalo" mi to vajecniky, takze vajucha nechtela dozrat. Nakonec jsem si vydupala punkci, ziskano 10 folikulu, 4 vajicka a 4.den jedno zavedeno (=mimodelozni). Zbytek zamrazen. 1. KET v lednu - 1. mrazacek umrel, 2. se nechytil. Ted jsem 3.den po poslednim KETu. Takze jestli to neklapne, ceka me to cely taky nanovo...
@hanyas jejda, koukám, že už toho máte taky dost za sebou. Teď už se to povede, uvidíš, jednou to prostě vyjít musí, hlavně bud v klidu a zkus na to nemyslet, moc držím palečky.
Děkuji za upřesnění, já se toto stimuláku trochu lekla, když je to všechno obráceně..
Od kdy jsi píchala Ovitrel?
@fonamor pichla jsem si ho myslim jen 1x, 6.den stimulace (to prave bylo brzy, protoze na kontrolu jsem mela jit az 7.den cyklu a krev na hormony mi brali az ten 7.den). Potom si nejsem moc jista. Mozna jsem ho pichala jeste jednou, ale mevim to kiste. Kazdopadne po punkci jsem dostala vcelku Agolutinu.
Tak to ti na klinice asi podelali.. Jenze ono je vsude neco,kazda klinika ma sve metody a postupy a my nezmuzem nic. Zase na druhou jsi z toho vytriskala aspon 4 zdrave vajicka a jsi po ketu,to je parada. Kam chodite na kliniku?
Treba uz nebude potreba🙂.. V heliosu v Brne jsme byli naposledy.
Jsme z Prahy,chtela jsem zmenu,proto Brno. Spokojena jsem tam byla,davaji si zalezet na stimulaci. Mam pocit,ze jsem pichala snad 13 dni. Oplidnenych jsme meli sedm vajicek,bohuzel se nevyvinzlo ani jedno,tudiz k nucemu nedoslo a dalsi pokus v prdeli☹(
Urcite pak pisnu i holkam,jak jsem dopadla. No,uz me to i unavuje,zase na druhou stranu uz to tolik neprozivam jak prvne. Ty se hlavne drz a za par dni budu cekat na krev ci pozitivni tehulak🙂). Mooc drzim palecky.

@hanyas nene, už netestuju, nemíním se tím stresovat 🙂 počkám si až na ten utz za tooooliiiik dní 😀