Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Vcera jsem byla na KET a ted cekam.
@pavlina1976 me bude nyni v dubnu 40 a dceri bylo uz v prosinci 17😊.
@pipi39 Mě bude 40 teď 22.3. 🙂
Tak ja uz dve deti mam, tak mi to bude rychle utikat
@pavlina1976 dnes 8.den a test dr.max
Fakt jo me 2.4 hi hi
@bassetlady Když jsem potom o tom přemýšlela, tak jsem si říkala, že to tak bude - odpad je hrozné slovo. To, co už jiní nepotřebovali, je lepší 🙂
Aha,teď jsem dočetla všechny příspěvky a zjistila, že je to zase jinak 😃 Každopádně je super, že i tato šance je...
@cucito no v realu je to biologicky odpad. Zni to hrozne, ale clovek se nesmi tak dojimat. I to je zivot.
@lentylka7 Tak to je super 🙂
@cucito děkuji, že jsi to napsala, taky mě to hned praštilo do očí - odpad....Myslím, že takhle se může dcera bavit na zdrávce, ale sem tato slova nepatří 🙂 . Ten odpad někomu říká mami 😉 . A to si myslím, že nejsem žádná moc citlivka 😉
@pavlina1976 hlavne on to odpad neni a nebyl. Odpad je to, co se likviduje. Coz neni tento pripad 😉.
@misha83 No vidíš, to je taky pravda 🙂.
Ahoj holky, tak dnes 7. den a na testu stále bílo...Vím, že je brzy, ale říkala jsem si, že to zkusím...Už nemám tak depresivní náladu jako včera a ve středu. Budu testovat zase v neděli...Jestli se z tohoto čekání nezblázním, tak už asi nikdy 🙂
@lentylka7 držím pěsti
@cucito já jsem šestý, ale odvahu ještě nemám 🙂
@vvercatkoo To děláš asi dobře... Já jsem měla ve středu (5. den) takové šílené stavy, že jsem to zkusila. Teď už jsem šla do toho s tím, že je sice brzy, ale někdo už měl 5. den ducha. Budu testovat zase v neděli -tj. 9. den - to už by se něco objevit mohlo. Říkala jsem si, že jsem si neměla testy vůbec kupovat...
@cucito já mám doma jen jeden test od minulé a ten si šetřím 🙂
@vvercatkoo Dobře děláš. Já jsem si koupila 2 balení po 3 kusech. Včera jsem si dokonce říkala, že je dám manželovi, ať je odveze do práce 🙂 Nejraději bych testovala x krát denně. Vždy to úplně hypnotizuji, zda už tam něco bude... Asi opravdu nemá smysl testovat takto brzy - jak tady psaly holky. Teď už to vím...
Ja si myslim ze na testovani nenic spatnyho, jen testujte, taky budu, vsak kdyz to neudelame necitime se o moc lip nez kdyz testujeme, akorat to hold leze do penez 😉
Nakonec se tam ta carka urcite objevi
Už aby tam byla 🙂
@cucito Taky mám v plánu zase zítra to bude 9 den. No ,ale co si budeme povídat,už ted mám zase nutkáníííí 😀 😀 😀 😀 😀
@tehulka1167 To už by něco mohlo být! Já v neděli už budu asi chytat nervy, když bude sněhobílo! Ale nebudu myslet negativně, co tam má být, to tam bude. Teď už to stejně neovlivním...
@cucito No já už se s tím smiřuju. Cítím se netěhotně 😒
@tehulka1167 Já tak nějak také. Ale vzhledem k tomu, že jsem těhotná ještě nikdy nebyla, tak ani nevím, jak se cítit...Nebude se mi chtít do toho celého znovu - 8. narkóza, ach jo ☹

@lentylka7 Tak to je super, kolikátý den, že jsi? Já 10 den večer neměla nic, ale byl to jinej test než dr max 😉 .