icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
22. únor 2017

@fonamor to jako u mě? 😀 to fakt ne, já mám na MS ještě čas, jsem teprve 26.DC.

fonamor
autor
22. únor 2017

Holky,chci tu slyset jen pozitivni zpravy'-)...

hanyas
22. únor 2017

@fonamor to chceme všechny 🙂 ale na nás to až tak moc nezáleží...

fonamor
autor
22. únor 2017

@hanyas brala jsem to podle sebe,ja vzdy po ET do pateho dne menstruovala🙂.. Tak tedy drzim dale palecky. A obdivuju te,ja jsem cvok,ja bych testovala uz dvakrat denne🙂.. Takze zitra,?

hanyas
22. únor 2017

@fonamor aaano, zítřek rozhodne 😉

lilavatty
22. únor 2017

Ahoj holky, pridavam se k vam...ja mela ET minulou stredu, dnes jsem tedy 7.den a zatim bilo...😕 vim ze je jeste brzy... poboliva ne podbrisek a prsa. Doufam ze se // ukazou... 😕😕 jak to mate s priznaky vy?

fonamor
autor
22. únor 2017

@lilavatty ahojky,hlavne bud v klidu,to muzou byt vse hormony,uhnizdovani atd.. Vubec se nestresuj,ze mas bilo,co jsem tu cetla,tak nektere holky mely slabou carku az 12 den po ET. Kazda to mame jinak. Kam chodis na kliniku? Mrazacky mate?

lilavatty
22. únor 2017

Chodime do Kolina do Pronatalu. Jj, mame jeste 10 mrazacku..☺ ale porad doufam ze tohle vyjde. Mela jsem ktasnou 5ti denni blastocystu, uz ji dokonce napraskaval obal,takze uplne super. Ted jen aby se chytlo a udrzelo...

fonamor
autor
22. únor 2017

Waw,jeste deset mrazacku,to je pecka. To mate prinejhorsim vystarano na cely rok🙂... Krasna uroda. Pockej tri dny a zkus znovu. My chodime do pronatalu v Praze. Zitra jdu na utz a kdyz to bude dobry,tak v sobotu opu.
Nase treti ivf.

adusku
22. únor 2017

@lilavatty
7mý den po ET jsem měla taky bílo a včera 10tý den už se něco málo rýsovalo 🙂
Dej tomu čas 😊

hanyas
22. únor 2017

@lilavatty jsme stejne 🙂 taky hlasim 7.den a taky snehobilo😕

hanyas
22. únor 2017

@adusku jeee a kolikadenni embryjko ti davali? 🙂

adusku
22. únor 2017

@hanyas
5ti denní blasťu 😊
Někomu se dušík ukáže 6tý den, někomu 10tý, někomu 13tý 🙂

hanyas
22. únor 2017

@adusku prave ze u me, kdyz se loni na chvili uchytilo, mela jsem ducha 8.den. Takze zitrek beru za rozhodujici...

adusku
22. únor 2017

@hanyas
Neblázni 🙂
Vždyť to tentokrát může být úplně jinak 🙂
Rozhodující je prý 14-17tý den 🙂

Předtím to nevyšlo? :(

hanyas
22. únor 2017

@adusku skoncilo to mimodeloznim 😢 Myslis, ze u kazdyho embryjka je to jinak? Ja myslim, ze by to melo byt stejny, ne? To, kdy zacne vylucovat hCG. Kdyz pri mimodeloznim byl duch 8.den, tak u "zdraveho" tehotenstvi uz by test mel neco ukazat, ne?

adusku
22. únor 2017

@hanyas
To mě mrzí :(
Doufám že s neprůchozíma vejcovodama mi to nehrozí :(

Určitě to může být u každého embryjka jiné 🙂
Kamarádka měla u jednoho et už pátý den piducha, fakt sotva vidielnýho a u druhýho až 11tý den 🙂
Takže pokud zítra nic neuvidíš tak kočko fakt nezoufej 😊

hanyas
22. únor 2017

@adusku tak budu doufat i dal 🙂 jen potom nechci byt zklamana... myslim, ze i pres nepruchozi vejcovody se to muze stat. Ono se to embryjko muze uhnizdit tusim i v rohu delohy a to muze byt taky spatne. Ale neboj. To je jen 1% pripadu, mimodelozni... takze klid! 🙂

adusku
22. únor 2017

@hanyas
To víš že jo, netlač na toho bobánka 🙂
Vyhrabala jsem papíry z prvního CARu a doporučují fakt ten 14-17tý den testovat 🙂

tetalucina
22. únor 2017

@hanyas no dostala jsem na tu cystu norethisteron 3x1tbl.takze to vypada dobre🙂cekam az to dostanu a zacnu zobat pilule femara a pichat menopur na minimalku;)takze dej se vule bozi🙂tobe drzim palecky na krev a vsem ostatnim na //.....jo jinak zaznamenavam jine postupy v novem centru tak verim, ze se nam topodari😉

petabb
22. únor 2017

@hanyas už jsi testovala dneska? 🙂

misula29
22. únor 2017

@hanyas já prodělala dvě mimoděložní po sobě a u každého to bylo jiné, takže, co těhotenství to originál 😉

hanyas
22. únor 2017

@tetalucina určitě podaří! Změna centra často přináší ovoce 🙂

hanyas
22. únor 2017

@adusku já jdu na krev 1.3., tj. 14 den po KET, ale do té doby už to bude jasný. Poznám to na sobě ;)

hanyas
22. únor 2017

@petabb jojo, ale spíš jen z hecu 🙂 do tuhýho půjde až ty další dny. Jsem netrpělivá 🙂

hanyas
22. únor 2017

@misula29 díky za povzbuzení! 🙂

adusku
22. únor 2017

@hanyas
Ja jdu 28.2., 18cty den.... do ty doby prijdu o nervy 😂

salenas
22. únor 2017

@hanyas naplácat na zadek 🙂 sedmý den brzy, každá to má fakt jinak, osmý den může být dušík a 14 den dálnice až do prahy 🙂

misula29
22. únor 2017

@hanyas teď nevím jestli to nevyznělo blbě 😔 Myslela jsem tím,že prostě každé těhu nemusí mít stejný průběh a žekdyž ted ještě nemáš pozitivní test neznamená ,že to neklaplo 😉

hanyas
22. únor 2017

@misula29 vyznelo to dobre 😉 diky tvoji zkusenosti budu klidnejsi, kdyz zitra na testu jeste nic nevykoukne 🙂

Strana