icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
22. únor 2017

@adusku vsak to uz mas za par 😉

hanyas
22. únor 2017

@salenas asi to moc srovnavam s tim predeslym pokusem 🙂

salenas
22. únor 2017

@hanyas to nedělej.. já po druhém ketu nevěřila sestře,že jsem těhotná a dělala si pak ještě testy asi dvacátý den po ketu... nepoznala jsem to na sobě,až když jsem začala zvracet. Hlavu vzhůru,dobré myšlení a nevzdávat to!

misula29
22. únor 2017

@hanyas kam chodíš do caru?

hanyas
22. únor 2017

@misula29 do Brna na Obilnak, ale jednim krokem uz jsme v Heliosu. Kdyby to ted nevyslo...

hanyas
22. únor 2017

@salenas ja prave mam trochu bolavy prsa a obcas citim podbrisek. Ale podbrisek me pobolival i minuly KET a nevyslo to. Nechci si delat nadeje, aby me to potom moc nesemlelo...

hanyas
23. únor 2017

Opet snehobilo...

adusku
23. únor 2017

@hanyas
Pořád má bobek čas se předvést 🙂

hanyas
23. únor 2017

@adusku kdyz ja nevim... V CARu mi bylo receno, ze 12.den uz by mela byt dalnice. To by to embryjko muselo byt superman, aby se stihlo vybarvit...

petabb
23. únor 2017

@hanyas dvanáctý den je brzo! U nás radí testovat až 14. den (po pětidenní kultivaci). Kamarádka měla náznak čárky až ten 14. den. Dřív ne.

petabb
23. únor 2017

U mě dneska takhle. 8. den po KETu a 9. od pregnylu. Horní je ze včera, spodní z dneška. Pořád počítam s tim, že je to ten pregnyl :/

hanyas
23. únor 2017

@petabb tak by to dle myho melo vypadat. 8.den aspon neco malililinko. Tohle uz neni Pregnyl, devce 🙂 ten by nesilillll! 🙂

misula29
23. únor 2017

@hanyas do heliosu se druhou nohou už určitě nedostanete 🙂

misula29
23. únor 2017

@petabb kolik ti píchali jednotek toho pregnylu?

adusku
23. únor 2017

@petabb
Tohle nevypada na Pregnyl 😉☺☺

hanyas
23. únor 2017

@misula29 myslim, ze dostaneme... ale tam uz to urcite vyjde! 🙂

adusku
23. únor 2017

@hanyas
Testovat 14-17tý den 🙂
A 12tý den dálnice? Tak to mám spíš silnici druhý třídy 😂

misula29
23. únor 2017

@hanyas nepředbíhej😉

hanyas
23. únor 2017

@adusku co ja bych dala klidne i za "polnacku" plnou vymolu 😀 pamatuju, jak jsem hrde nesla do CARu test z 12.dne rano. Carka slabsi nez kontrolni, zadna dalnice, ale ani duch to nebyl. A jak me rychle presel smich, kdyz nad tim sestry zacaly neurcite vrtet hlavama.... a taky z toho ve finale nic nebylo.... takze ja radsi pocitam s tou horsi variantou...

hanyas
23. únor 2017

Nechci vyznit jako nejaka panikarka a pesimistka 🙂 , ale radsi budu mile prekvapena, nez abych doufala zbytecne a potom me to semlelo.

adusku
23. únor 2017

@hanyas
To samozrejme chapu 🙂
Taky nejancim 🙂

hanyas
23. únor 2017

@adusku tak v tomto pripade ja bych klidne jancila. Sili ti to krasne! 🙂

petabb
23. únor 2017

@hanyas @adusku No uvidíme 🙂 Oba jsou teda po zaschnutí, ale ona i ta kontrolní čárka je trošku tmavší než ta ze včera řekla bych, tak to může být i jinak barvený.. Ale jo, už tu čárku nehledam lupou 😀 Jinak teda špinila jsem od třetího dne do včerejška 😕
@misula29 píchala jsem si 5000j. Do Caru nemam odvahu volat a ptát se na to, tam by mi dali, že testuju tak brzo 😀

adusku
23. únor 2017

@petabb
Já měla 10tis jednotek a 5tý den už nebyl... takže tohle fakt není Pregnylem ☺
Za 2 dny bude zase silnější ☺

misula29
23. únor 2017

@petabb tak to už bude fuč, nevolej ,to je zbytečný stejně ti nic neřeknou 🙂 obecně se tvrdí že se ztrácí 1000 jednotek denně , tak to jsi byla extrémně rychlej likvidátor
@adusku 😀

fonamor
autor
23. únor 2017

@hanyas vubec nezoufej,je brzo,zkus za tri dny zase.. Urcite se objevi🙂..🍀

petabb
23. únor 2017

@hanyas Ještě má hodně času. Kolik dní bylo kultivovaný?

fonamor
autor
23. únor 2017

@petabb to jsou teda krasne carky,dovolim si uz gratulovat,mamko🙂..

petabb
23. únor 2017

@fonamor děkuju, ještě se moc neraduju 🙂 Ale mamka už jsem rok a půl 😀

salenas
23. únor 2017

@hanyas proč to nenecháš aspon na 11 den? Ted si máš užívat pocitu,že máš bojovníčka u sebe a ne si dělat nervy předem :( . Já ani 11 den neměla dálnici jak hrom...

Strana