Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas ahojky, jj verim, ze ta zmena prospeje🙂 zatim se nic nedeje, zadna stimulace, nebot jsem to doposud nedstala a leky jsou dobrala v po, dcl se na inj tesim🙂jen mam strach z tabletek,aby mi po nich nebylo blbe:(.....tobe drzim palce,ptz porad mas sanci;)
@tetalucina děkuji
@tehulka1167 krasnej drobecek
@tetalucina tak budto ti to kazdym dnem prijde, nebo uz treba tehu jsi, coooo? 🙂
@hanyas nnn nejsem, v noci to prislo tak zitra hura do stimulky🙂
Ahoj holky, držím všem pěsti. Já dnes 11 den a pořád se bojím testnout. Tak dlouho jsem to ještě nikdy nevydržela
@vvercatkoo Ono je to někdy lepší testovat později. Může vykoukne úterý později a pak je to akorát stresující. Ale obdivuji tě, já jsem nevydržela 😀 Držím palce, ať to dobře dopadne 👍
@vvercatkoo ty jo,seš držák🙂Držím pěsti 🙂 Kdy chceš testnout?
@tetalucina tak tfuj tfuj tfuj, at to jede jako po masle 🙂
@hanyas jejda, to mě moc mrzí, pořád jsem na tebe myslela, a říkala si, že se ještě objeví. Mě dneska odpumpovali 6 zdravých vajíček, takže zase a opět čekačka, jak to dopadne. Prostě to IVF je furt o nervech, nejdříve stimulka, zda budou vajíčka, pak zase kolik se jich oplodní a vydrží, pak ET, případně KET, pak dalsí nervy, zda se udrží, pak zase, zda se vyvýjí plod dobře atd... Holky, já už jsem z toho taky na prášky, naše třetí, vlastně 4 IFV, moc dobře to znám.

@vvercatkoo drzim palce🙂