Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Díky holky, snažím se to brát sportovně. Však ono to jednou snad vyjde, jen počkat na to pravé embryjko.... Teď měníme kliniku, počkáme na výsledky genetiky a rozjedeme tu velkou show zase znovu. Tak vám všem držím pěsti. Kdo má //, ať je hlavně vše v pořádku a těm, které čekáte, přeju pevný nervy a trochu toho štěstí 🙂 tfuj, tfuj, tfuj! :-*
@hanyas jjj vyjde to v novem caru;)tobe i mne👍
@fonamor sest je skvely🙂...mas naprostou pravdu jen nervy a cekani:(ale nesmime si to pripoustet🙂drzim palce😉
@tetalucina děkuji, budu informovat, ať tak nebo tak🙂... já už jsem tak dopředu, že kdyby to nevyšlo, jdeme v březnu na jinou kliniku zase, kde jsem se objednávala už před půl rokem🙂.. prostě , zkoušet, zkoušet, zkoušet, jednou se to podaří, nám všem!!
Takže dnes jsem 18dc ,ale 6den po iui od včera mně mírně bolí podbrisek a v krizi menstruaci mám mít až 10.3. To je hrozný jal se pozoruji holky
Ahojky, tak jsem znova tady, dnes 2 dc a stimulace na druhé IVF, doufám, že "úroda" bude aspoň tak dobrá, jak minule 😀
@hanyas dík za optání, no čekám čekám ... 😀 V práci pruda, kolegové stojí za prd, nejradši bych byla doma, věnovala se svým koníčkům, jedla normální jídlo a odpočívala, když mi třeba není moc dobře :-/ No uvidíme příští týden, jsem nervozní, ale snažím se na to moc nemyslet 🙂 Neboj, budeš z toho tak nabuzená, že Ti i ty injekce nakonec přijdou v poho 😀 😉
Holky, jsem dnes 4. den po KET o od vcerejska me boli bricho jako na ms a vecer me zacaly bolet silene prsa, mam je jak balony 😄. Mela jste to nejaka podobne a vysly vam nakonec // ? Jsou to uplne stejny priznaky jak na ms. Nevim co si o tom myslet. Diky

@hanyas taky je mě to moc líto😢🙄