icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

misula29
26. únor 2017

@hanyas taky je mě to moc líto😢🙄

hanyas
26. únor 2017

@fonamor šest je krásnej počet! Určitě se jim bude dařit! 😉

hanyas
26. únor 2017

Díky holky, snažím se to brát sportovně. Však ono to jednou snad vyjde, jen počkat na to pravé embryjko.... Teď měníme kliniku, počkáme na výsledky genetiky a rozjedeme tu velkou show zase znovu. Tak vám všem držím pěsti. Kdo má //, ať je hlavně vše v pořádku a těm, které čekáte, přeju pevný nervy a trochu toho štěstí 🙂 tfuj, tfuj, tfuj! :-*

tetalucina
26. únor 2017

@hanyas jjj vyjde to v novem caru;)tobe i mne👍

tetalucina
26. únor 2017

@fonamor sest je skvely🙂...mas naprostou pravdu jen nervy a cekani:(ale nesmime si to pripoustet🙂drzim palce😉

fonamor
autor
26. únor 2017

@tetalucina děkuji, budu informovat, ať tak nebo tak🙂... já už jsem tak dopředu, že kdyby to nevyšlo, jdeme v březnu na jinou kliniku zase, kde jsem se objednávala už před půl rokem🙂.. prostě , zkoušet, zkoušet, zkoušet, jednou se to podaří, nám všem!!

georgina_
26. únor 2017

@hanyas taky mi to je líto ☹ Ale je fajn, že jsi celkem pozitivně nalazená, asi se i těšíš na změnu, viď? ♥ Neboj, vyjde to, přeju ti hodně optimismu a moc držím pěsti! 🙂

georgina_
26. únor 2017

@fonamor 6 je fajn, taky jsem to teď ve 2 .ivf měla 🙂 Počet rozhodně není důležitý, jde o kvalitu...embryolog mi teď říkal, že těch 6-8 je takový "ideál" 😀 Držím pěsti!

fonamor
autor
26. únor 2017

@georgina_ děkuji, jj, my už na třetím IVF, takže uvidíme, co z toho bude nebude, samozřejmě si člověk přejem, ale pokud to nevyjde, jde se dál..

hanyas
27. únor 2017

@georgina_ tesim 😉 sice mam sileny stavy z injekci, ale uz prvni konzultace v novem centru me nakopla. Jiny pristup, doktor, ktery vi, co dela (nebo tak aspon pusobi) 😀 jak jsi na tom ty?

petapal
27. únor 2017

Takže dnes jsem 18dc ,ale 6den po iui od včera mně mírně bolí podbrisek a v krizi menstruaci mám mít až 10.3. To je hrozný jal se pozoruji holky

fonamor
autor
27. únor 2017

@petapal to je určitě uhnizďování, zavrtávání🙂

itworks
27. únor 2017

Ahojky, tak jsem znova tady, dnes 2 dc a stimulace na druhé IVF, doufám, že "úroda" bude aspoň tak dobrá, jak minule 😀

itworks
27. únor 2017

@petapal do MS daleko, ale na uhnizdovani třeba ideální čas 😉

fonamor
autor
27. únor 2017

@itworks držím palečky🙂

itworks
27. únor 2017

@fonamor děkuji, ty teď taky stimulujes nebo už mas po odběru?

itworks
27. únor 2017

@fonamor jo, už jsem to našla, měla jsi 6 😊 jak se jim daří? Tak už se pomalu pripravujes na et?

petapal
27. únor 2017

@fonamor
@itworks
Kéž by jste měli pravdu a už to konečně vyšlo a do zdarného konce já už nevím čím se zabavit.Marodím dí práce už se nevrátím bývalé

georgina_
27. únor 2017

@hanyas dík za optání, no čekám čekám ... 😀 V práci pruda, kolegové stojí za prd, nejradši bych byla doma, věnovala se svým koníčkům, jedla normální jídlo a odpočívala, když mi třeba není moc dobře :-/ No uvidíme příští týden, jsem nervozní, ale snažím se na to moc nemyslet 🙂 Neboj, budeš z toho tak nabuzená, že Ti i ty injekce nakonec přijdou v poho 😀 😉

fonamor
autor
27. únor 2017

@itworks já jsem na jednu stranu strašný optimista a pesimista, odběr jsem měla v neděli, volat si máme až zítra ráno. No a já už rovnou i špekuluju, že kdyby to nevyšlo, tak bez žádné pauzy půjdu do další stimulky hned🙂.. Ty sis dneska píchla prvně, viď?

hanyas
27. únor 2017

@itworks drzim palce i na nohach! 🙂

hanyas
27. únor 2017

@georgina_ nervozitu hod za hlavu. Vsechno bude tak, jak ma byt 😉

itworks
27. únor 2017

@fonamor jo, mám Elonvu, která působí postupně 6 dní, tak picham jen fraxiparin, po utz se uvidí, jestli bude stačit. Zítra budou určitě dobré zprávy 😉 na co kdyby zatím nemysli

jennyy12
28. únor 2017

Holky, jsem dnes 4. den po KET o od vcerejska me boli bricho jako na ms a vecer me zacaly bolet silene prsa, mam je jak balony 😄. Mela jste to nejaka podobne a vysly vam nakonec // ? Jsou to uplne stejny priznaky jak na ms. Nevim co si o tom myslet. Diky

itworks
28. únor 2017

@jennyy12 neboj, aspoň se "tam" něco děje, na MS je brzo, treba se už zabydluje.Priznaky tehotenstvi jsou hodně podobné jak na MS.

jennyy12
28. únor 2017

@itworks Taky si rikam, ze se tam aspon neco deje, to mas recht 😄. Ale ty bolavy prsa tak strasne brzo??

itworks
28. únor 2017

@jennyy12 může být, víš jak, buď je to lekama nebo embryjko začíná produkovat hCG.

jennyy12
28. únor 2017

@itworks Tak budu doufat 😄. Dneska jedu na vylet, tak si udelam peknej den 😄. To je nervak lepsi nez detektivka 😄😄😄. Diky

itworks
28. únor 2017

@jennyy12 tak si výlet pekne uzij. Mi je nějak všelijak,asi na mě začíná působit stimulace, jsem nějak pomotana, točí se mi hlava a unavená. Beru prvně i Prednison, tak je to možná i z toho.Mám ho jen preventivně, když mi 3 Et nevyšly.Predtim jsem ho nebrala a nic mi nebylo.

georgina_
28. únor 2017

@jennyy12 prostě hormony...držím pěsti, ať to vyjde!

Strana