Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, mohu se zeptat na pár otázek? Od kterého dne se píchají injekce? Který den se dělá odběr vajíček a po embryotransferu se doporučuje klidový režim nebo mohu do práce? Díky, moc informací zatím nemám...
@misaskul Ahoj, začátek stimulace záleží dle toho, jaký ti předepíšou protokol, odběr je dost individuální- hlídá se zrání těch vajíček a dle toho se plánuje odběr. Transfer je pak dle počtu dnů kultivace. Doporučuje se odběr, 5- 6 dnů kultivace embryí a transfer. Ale opět individuální 🙂 to jsem ti toho řekla, že? 😀
Co se týče práce... můžeš do práce, když budeš chtít. Já osobně jsem na nemocenské a jsem ráda, po odberu mě to i dost bolelo.
Moc dekuji☺ nastesti mame 5 zamrazenych zkumavek po 2 embryjkach... je u KETU uz vetsi sance nez u ET? Jako kdyz to bude druhy pokus... sance se zveda ze jo?
Holky, přidávám se k vám.. dneska jsem měla svůj první ET 😉
@misaskul pokud je krátký protokol začínáš stimulovat 2 den ms ,odběr se provádí podle toho jak reaguješ a jak rostou folíky,mě ho dělali 10 tý den. Po trasféru jsem šla normálně do práce, záleží co děláš,já sedím v kanclu.Jinak děláš co normálně ,jen se nemá namáhat břicho. Prostě na klídeček🙂
@misaskul take sem mela kratky protokol...pichala jsem snad od 3.dne cyklu Gonal,pak se pridalo Cetrotide. Odber vajicek podle UTZ( uz nevim kolikaty den jsem to mela presne)... 5 denni kultivace a pak transfer. A ja zustala doma uz po odberu vajicek,taky me hodne bolelo bricho a hrozil mi hyperstimulacni syndrom.
@misaskul já píchala od 2DC, punkce 14DC, po 2 dnech bylo po bolestech a šla jsem do práce, transfer 5denní blastoysty, po ET jsem zůstala 4 dny doma v klidu, v práci mám stres, bezohledné kolegy v kanclu a žádnou pohodu...4 ze 4 doktorů mi říkali, že první 3 dny jsou nejdůležitější 😉
@hanyas ahoj holka, dnes jdes na krev?dej vedet co a jak🙂
@itworks ahojky to jsem rada,ze te tu vidim🙂tak drzim palce do noveho kola😉
@tyna87 gratuluju👏
Holky, rozrostl se nám tady takovvý nešvar v posledních dnech- těhotenství🙂... všem, kterým se potvrdilo těhu, nebo čekají na krev, moc gratuluju a samozřejmě držím všem palečky, které v posledních dnech byly na ET a KET. Moc na vás všechny myslím , muck.
@gabcat děkuji moc. Za 13dni první ultrazvuk.😉
@tetalucina děkuji..😉
@lilavatty ahojky, nevěš hlavu ještě, ikdyž pokud zatím nic na tt není, asi bych se smířila s tím nejhorším, ikdyž znám případy, kdy holky neměly taky čárky a krev jim potvrdila těhotenství, proto říkám, že naděje umírá poslední. Lékař ti případně doporučí, ať s KET aspoň cyklus, dva počkáte. Je tu mraky holek, co nečekaly po ET a šly rovnou do KETU a hned jim to vyšlo, já bych taky nečekala, ani náhodou🙂
Holky, tak me skoro prestalo bolet bricho, akorat prsa mam jak Dolly Buster 😄😄😄. A boli jak blazen. Testnu asi poprvy v sobotu. Budu 8. den po KET. Snad rozsirim vase tehulkovske rady❤

Tak ja vcera 12.den a test porad bily... zitra jdu na krev,tak se uvidi...😢 chci se jeste zeptat, kdyz mi ted ET nevyjde, muzu hned ted zacit KET?