icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

nita1984
2. bře 2017

@evelinah kromě toho, že jsem unavená, cítím trochu břicho a záda, ale to je spíš ještě důsledek stimulace a punkce. Rozhodně na sobě 2. den od ET nechci hledat žádné příznaky. Jediné, co je divné, mám pořád šílenej hlad 😀 ale to bude bude těmi hormony

hanyas
2. bře 2017

@tetalucina na prvni konzultaci uz jsme byli minuly tyden. Ted pojedeme na krev na tom zacatku cyklu, na hormon.profil. Takze cekam na MS. A manzel na spermio. No a do IVF pujdeme hned jak budeme mit vysledky genetiky 😉

nita1984
2. bře 2017

Holky, přiznejte se... kolikátý DPT jste testovaly???? Já jsem nahlodana zkusit tak 8. den... Ale bojím, bojím

hanyas
2. bře 2017

@nita1984 já 8. den testovala taky 😉 někomu se druhá čárka ukáže třeba 7. den, někomu až 12... Tak nesmíš stresovat, kdyby tam ještě nic nebylo 🙂

petabb
2. bře 2017

@nita1984 já už sedmý den :D

gabcat
2. bře 2017

@nita1984 Taky jsem testovala 8.den 😉

nita1984
2. bře 2017

@hanyas
@petabb
@gabcat tak že 8. den.... noooo, takže příští středa.... že by?????

misula29
2. bře 2017

@nita1984 heh,já 5tý den😀

nita1984
2. bře 2017

@misula29 a bylo tam něco??? To bych se ještě bála, aby to nebyl Pregnyl....

misula29
2. bře 2017

@nita1984 to jsem věděla,že už není ten jsem měla pryč po týdnu,takže ještě dřív než došlo k transféru,to jsem zkoušela 🙂 byl tam dušík kupodivu 🙂

nita1984
2. bře 2017

@misula29 no, rqaději počkám na ten 8. den.. i tak to bude dřina 🙂

misula29
2. bře 2017

@nita1984 to je jasný, raději později a na jistotu 🙂 Když já jsem strašně netrpělivá😀

ellisabetha
2. bře 2017

@nita1984 Já jsem dnes 8.den po KET a bojím se testovat. Nějak vnitřně cítím, že to nevyšlo, pak zase že jo a nevím. ☹

nita1984
2. bře 2017

@misula29 já jsem na jednu stranu taky děsně netrpělivá,ale zas to lovení duchů a nervy, nevím, nevím....
@ellisabetha cítím se tak nějak stejně... chvíli si říkám, že vše probíhalo tak krásně a hlůadce, že to prostě musí vyjít a pak zas že to probíhalo púříliš hladce na to, aby to vyšlo.... takže asi tak

gabcat
2. bře 2017

@ellisabetha Neboj, bude to dobrý. Já když jsem testovala, byla jsem presvedčená, že to nevyšlo. Špinila jsem, bolelo mě břicho jako před MS, takže to bylo jen tak pro formu, protože už mě @adusku stáhla pozitivním testem 😀 no a nakonec tam byl. Každopádně 8.den nic mít ještě nemusíš. Klidně si ještě počkej. Já třeba pak 10.den zkoušela i ten digital. Takže bych možná doporučila ten. Nemusíš pak lovit, jestli tam duch je nebo ne. Máš jasnou odpověď hned 😉 Držím palce

adusku
2. bře 2017

@nita1984
Já jsem rebel, testovala jsem od 6tého dne.
A koukej, prdku bylo vidět, uklidnění že je přece moc nepomáhalo...

Takže za mě na jistotu 10tý den ☺

nita1984
2. bře 2017

@adusku já asi risknu ten 8. den... ještě nejsem rozhodnutá, uvidím, jak to celé bude utíkat 🙂 Zatím to tedy moc neutíká 😀

ellisabetha
2. bře 2017

@nita1984 Právě si taky říkám, KET proběhl úplně hladce, pan Dr. byl moc šikovný, pozorný, vše vysvětlil, měla jsem z toho moc dobrý pocit, ale teď poslední 2 dny jsme jako na houpačce. Každopádně pokud budu testovat, tak až 10. den, to je v sobotu. 🙂 Držím palce i tobě !

nita1984
2. bře 2017

@ellisabetha díky Tobě taky držím všechny palečky, ať je tam výsledek, který si všechny přejeme 🙂

ellisabetha
2. bře 2017

@gabcat Děkuji za povzbuzení. Testovat budu až o víkendu, to by už mohlo být něco vidět, pokud tam něco je. Břicho mě taky občas bolí jako na MS, nešpiním, ráno mně začala bolet prsa,ale v noci jsem se vzbudila ve 3 ráno a nějak vnitřně jsem cítila, že to nevyšlo, tak jsem si pobrečela. 🙂 Už mi hrabe, asi i ty hormony mají nějaký vliv.

gabcat
2. bře 2017

@ellisabetha Úplně tě chápu, měla jsem stejný pocity. O to větší radost z toho pak byla. Ořvala jsem to na tom záchodě 🙂 manžel chudák než že mě vytáhl, co se stalo, tak si myslel bůh ví co 😀

Hlavně se nestresuj, užívej si to, to nejhorší tě při // určitě teprve čeká 🙂

adusku
2. bře 2017

Holky bláznivý 🙂
Pozitivní myšlení je to nejdůležitější! Když budete mít chmury, těm prckům se tam líbit nebude.
Můj názor, protože jsem si tím sama prošla, je s testem vydržet co nejdýl... žádnej pátej den atd.... ty dny před tím desátým, když tam nic neuvidíte jsou strašně stresový... myslíte na nejhorší, neustále ten test kontrolujete, co kdyby náhodou tam po x minutách něco vylezlo.....
Vím o čem mluvím.... není nic hezčího než od toho oficiálního dne koukat na fakt viditelný čárky a sledovat jak obden sílí 🙂

jennyy12
2. bře 2017

@ellisabetha Mam uplne stejny pocity jako ty. Jak na houpacce: chvili se euferocky litam, ze to vyslo a za hodinu propadam depresi, ze je to v haju. Jsem 6. den po KET. Do vcerejska me bolely prsa strasne a pred tim i bricho a dnes vubec nic. Jak kdyz utne. Testovat budu poprve v sobotu. Je to fakt o nervy.

ellisabetha
2. bře 2017

@jennyy12 To máš pravdu, je to o nervy. Tak moc držím palce ať máme všechny testu jen // !!! 🙂

jennyy12
2. bře 2017

@ellisabetha Taky nam vsem drzim palce. Jednou to proste musi vyjit. A kolikaty mas KET?? Ja 1. IVF, 1. KET.

evelinah
2. bře 2017

Jo je to jako na houpačce, ale už mám za sebou pár transferů a pokaždé to stejně bylo jinak, takže vím, že se upínat na nějaké příznaky je hloupost.

ellisabetha
2. bře 2017

@jennyy12 Máme 1. IVF a 1 ET. 2. KET a ještě máme jednoho mrazáčka.

lilavatty
2. bře 2017

Tak devcata,nam prvni ET nevysel.... 😕😕

evelinah
2. bře 2017

@lilavatty to je mi lito😒, nevzdávej to, je to běh na delší trať. Příště to vyjde, odpočiň si a budeš chtít bojovat dál. Drž se 🙂

fonamor
autor
2. bře 2017

@lilavatty to je mi moc lito,ale nevzdavat to,ja jsem ted uz na tretim ivf a pokud nedopadne,tak znovu a znovu a znovu.. Mate nejake mrazacky?

Strana