icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
18. bře 2016

@cucito Tak jsem nevydržela. Negativní. 8 den. Je to v háji 😠

cucito
18. bře 2016

@tehulka1167 To je ještě brzo!!! Hele, dáme si test v neděli ráno, jo? Ty budeš 10. den, já 9. Co jsem pročítala snad tisíce příspěvků a různých diskusí - každá to má jinak! A logicky - kdyby se to ukázalo dříve, CARy by nás poslaly na kontrolu už třeba na 8. den, ne až na 14.! Takže do neděle v klidu a případné bílo v neděli taky ještě nic neznamená!

tehulka1167
18. bře 2016

@cucito Jávím,že je čas. Ale stejně to vím,pocit . Abřicho bolí už na menses. 😠

cucito
18. bře 2016

@tehulka1167 To mě bolí už od ET! Každopádně, i kdyby to náhodou nevyšlo (ale nepředbíhejme), máš ještě mrazáčky - a ti vyjdou určitě 🙂

kristiin
18. bře 2016

Ahoj holky, bolení břicha jako na menzes může být přestože můžete být těhotně. Zvětšuje se totiž děloha😉 jsem také po umělém oplodnění a nyní na začátku devátého týdne. Už máme srdíčko🙂

tehulka1167
18. bře 2016

@kristiin Vím,ale zrovna tak na 99 % vím,že to nevyšlo. Byla jsem těhu několikrát a vždycky jsem to vnitřně věděla a hlavně a to předevšim podle prsou.... neříkám,že se nemůžu splýst,ale prostě to nevyšlo. 😠

pipi39
18. bře 2016

@kristiin gratuluji kradny moc. Take cekam netrpelive na srdicko...😊

kristiin
18. bře 2016

@pipi39 děkuji! a přeju Ti také srdíčko, ať to dobře dopadne! 🙂

tehulka1167
18. bře 2016

@kristiin kolikátý transfer ti vyšel

?

kristiin
18. bře 2016

@tehulka1167 vyšlo to napoprvé, ale ty útrapy před tím! s přítelem jsem se i s asistencí gynekoložky a sexuologa snažili 3 roky. Před rokem jsem řekla dost! a šla nás zaregistrovat do IVF kliniky. Několik neúspěšných plánovaných styků podpořených hormony, neúspěšné IUI, mám neprůchozí vejcovod, druhý špatně. Kolem mě 3 těhotné kamarádky + obě švagrové. Byla jsem na tom psychicky čím dál hůř. Takže jsem si řekla kašlu na to, jdu do IVF. Po hormonálních injekcích se mi urodila jen 4 vajíčka, z toho jen 3 se podařily oplodnit. 2 mám ještě zmražené. Dr. mi řekla, že ani nečekali, že otěhotním napoprvé. A já taky ne. Jsem v tomhle pesimista. Dokonce ani teď, když už máme srdíčko tak se nedokážu těšit, žiju ve strachu, co řekne další prohlídka. Jak dopadne rozbor krve, jak screening. Řekla bych, že jsem ještě ve větším stresu než před těhotenstvím. A nechápu holky, co si na FB dávají na zeď UZ třeba ze 7. týdne a nechávají si už gratulovat, taková pošetilost. Já bych nejraději o těhotenství všem řekla, až by bylo mimi na světě a v pořádku. Jsem divná? 😒

misha83
18. bře 2016

@kristiin gratuluji. A nenapadlo te, ze ty holky si to chteji treba uzit, proste ten pocit? Co si budem nalhavat, kdyz to nevyjde, precvakne se zase do rezimu "snazim se". Taky uz mas evidentne zadane datum porodu 😉. Chapu obavy, ale snaz si to uzivat. Zatimco zakriknout to fakt nejde, miminko tve pocity skutecne vnima.

kristiin
18. bře 2016

@misha83 do 13tt dojde k nejvíce potratům. Podle mě je tedy lepší se s radostnou zprávou podělit až po tomto termínu. Ano, zadala jsem si termín porodu ale jen kvůli tomu, že je to zde 1. anonymní a za 2. abych se zařadila do nějaké skupiny. Těžko si budu vyměnovat dojmy s maminkou v 29tt a nebo naopak s 3tt. .. 😉 Děkuji za gratulaci, snažím se to učit přijímat, ale pořád jsem z toho nějaká rozpačitá.. Taky Ti blahopřeju a závidím, že už jednoho prcka máš!

misha83
18. bře 2016

@kristiin jj, ja s tebou uplne souhlasim. Za sebou ranny potrat mam, prcek je 8. pokus a ted doufam, ze nas 10. pokus mu prinese sourozence. Takze ver mi, nejsem ani posetila a ani hloupa, ale jsem optimistka, i po tom vsem. A verim, ze spousta holek to tak vnima, jako ty. A na druhou stranu, pokud nekdo otehotni po prvnim sexu, je logicke, ze si nic nepripousti. Takova bezstarostnost je krasna a ja ji tem maminkam preji.

cucito
18. bře 2016

@kristiin Jsem ráda, že je tu někdo, komu se zadařil 1. pokus. Já totiž v 1. taky moc nevěřím... A naprosto souhlasím s Tebou - pokud se zadaří (příští čtvrtek jdu na krev), dokud to bude možné, budu to tajit!!! A gratuluji 😉

misha83
18. bře 2016

@cucito ver 🙂, je spousta paru, co jim prvni pokus vyjde 🙂. Drzim pesti.

tehulka1167
18. bře 2016

@cucito mě se taky při 1 IVF chytil,ale pak jsme o něj přišli, ted mám zase pocit nevím proč,že výjde Ket 🙂 jáá se nevzdám ženy 😀

cucito
19. bře 2016

@misha83 Kéž bys měla pravdu! Díky!

cucito
19. bře 2016

@tehulka1167 Já si právě myslím, že vychází více KET, ale já na KET nic nemám.. Tudíž celé IVF znovu..

tehulka1167
19. bře 2016

@cucito no když to tady sleduju tak drtivá většina je těhu z ketu.

misha83
19. bře 2016

@tehulka1167 @cucito ja KET tedy mela z 10 pokusu jen 1x, ale nevysel. 😉 Zatimco z cerstvych jsem tehotna potreti. Jsou to vlny a take zalezi na koho narazite na diskuzich. Nic nemusi byt pravidlo.

tehulka1167
19. bře 2016

@misha83 To je jasný. Ale s těma holkama co si píšu i jen čtu některé diskuze tak je to většinou Ket. Ale je to prostě individuální.

lusinda77
19. bře 2016

Ja jdu poprve a mam ket, protoze jsem mela pgd. Doufam ze to vyjde. U me jednoznacny priznaky v tehotenstvi jsou unava a casty chození na zachod. To mam uz ted takze se musim smat jak si to to telo vsugeruje. Jsem teprve 3 dny po ket. Jo a mrazacka taky nemam. Takze pokud to nevyjde cely kolecko znova.

tehulka1167
19. bře 2016

@lusinda77 to já mám taky ,ale po Utrogestanu 😠

lusinda77
19. bře 2016

@tehulka1167 myslis ze je to po utrogestanu?

tehulka1167
19. bře 2016

@lusinda77 muže být i nemusí 🙂

tehulka1167
19. bře 2016

Tak holky,zkoušela některá z vás dnes testík?? Já tedy ne 😒

pipi39
19. bře 2016

@tehulka1167 nevzdavej a ver....kaudy se docka,jen kazdy ma tu vestu jinak dlouhou😊

tehulka1167
19. bře 2016

@pipi39 po kolikáty ti to vyšlo? Já vím,ale už,aby to bylo ☹

pipi39
19. bře 2016

@lusinda77 ale na uplnem zacatku tehu muses mit caste moceni protoze embryo pri uhnizdovani neco vylucuje a to podporuje mocopudnost ☺

sisul_ka
19. bře 2016

@pipi39 ahoj, davno sm tu nebola, no z casu na cas sem mrknem, aby som vedela, ako sa vam dari 🙂
To ti kto povedal, ze to caste moceni 😉 je koli uhniezdovaniu? To som este nepocula, no dobre vediet, aj ked u mna to caste chodenie na wc je koli pravidelnemu pitnemu rezimu. Niekedy si myslim, ze to moj mechur uz prehana :D

Strana