icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
3. bře 2017

@fonamor super zpráva, držím palečky 🙂

itworks
3. bře 2017

Tak u mě dnešní kontrola v pořádku, něco se tam klube, 6 dc zatím kolem 7 větších folíku a další menší prý určitě dorostou. Další kontrola v pondělí, je možné, že punkce bude už ve středu 😉

nita1984
3. bře 2017

@itworks super, držím palce ať pěkně rostou 🙂

itworks
3. bře 2017

@nita1984 děkuji, snad jich bude aspoň 12 jak minule. Nevím teda, jestli je lepší víc než míň, ať to není na úkor kvality.

nita1984
3. bře 2017

@itworks jojo, tady se hraje spíš na kvalitu než kvantitu, ale co si budeme povídat, mít nějakou tu zásobu v mrazáku není od věci..... tak držím pěsti

itworks
3. bře 2017

@jennyy12 mohlo to být fakt brzo, zkus vydržet ještě 2 dny netestovat. Ještě není nic ztraceno. Držím palce, ať se // ukážou 🙂

jennyy12
3. bře 2017

@itworks Podivala jsem se na test asi za hodinu a byl tam pidimidi dusik. I kamoska ho videla 😄. Ale fakt hooodne malo viditelnej 😄. Nechci lovit duchy, kazdopadne zitra testuju znova, jsem jasna uz ted 😄😄😄. Jinak moc preji krasnou a hlavne kvalitni urodu ❤

tetalucina
3. bře 2017

@fonamor tak uz mas urco po et;)a odpocivas🙂drzim palecky👍

itworks
3. bře 2017

@jennyy12 no vidíš, s těma testama jsme všechny stejné, někdy jsem lovila duchy i když bylo bílo a snažila se něco vykoukat. Když máš ale i svědka, tak to vypadá nadějně 👍 to už je zcela jasné, že terpve teď začíná testovací maraton 😍

hanyas
3. bře 2017

@itworks sakra to je fofr, viď? 😀 už se těším, až v tom budu zase lítat 🙂

itworks
3. bře 2017

@hanyas jo no, přijde mi to fofr, když už jsem měla dneska folikul 14 mm.Taky se těším, až v tom budeš s náma 😘

fonamor
autor
3. bře 2017

@itworks
@tetalucina
@jennyy12
@nita1984
Ahoj holky, jdu informovat hromadně, až teď jsme se vrátili, no.. Takže zavedena jedna krásná áčková blastocysta nejlepší kvality. Další dvě blastocysty třídy B1 se dnes zamrazily a tři nám zůstávájí ve hře do zítřka. Volat si máme až v pondělí, jak jinak🙂... Jinak mě po tomm ET občas dost hnusně píchne dole v bříšku, měly jste to taky tak, nebo jsem zase extrém?

nita1984
3. bře 2017

@fonamor mě píchá pořád... spíš vpravo, dneska k večeru se přidávají bolesti jako na MS..a navíc mě šíleně bolí ten žaludek.... takže vlastně pohodaaaaaaa 😀
Jinak máte krásnou úrodu, i kdyby to ty další vzdaly, pořád máš jednoho šampiona v bříšku a dalśí bojovníčky v mrazáku 🙂

nita1984
3. bře 2017

@fonamor takže plán je jasný... testujeme spolu v sobotu 🙂

fonamor
autor
3. bře 2017

@nita1984 vůbec jsem nečekala, že mě bude něco píchat a bolet teda a už hned po tom zákroku.. Bolesti před mestruací jako? a co prsa, nemáš je citlivé? proboha a co máš se žaludkem? To jsi mi ani neříkala. Beru spíše v potaz, že žaludek je z nervů, že to moc prožíváš, nebo?.... Víš, co na to pomáhá, masaž chodidel, ať manža hezky funguje🙂... ty musíš na sebe dávat pozor🙂

fonamor
autor
3. bře 2017

@nita1984 blázne!!! ty testuješ ve středu, zapomněla jsi??🙂... nemysli si, já to vím🙂

nita1984
3. bře 2017

@fonamor mě to začalo ak nějak večer, ne okamžitě po. To mi nebylo vůbec nic.
Žaludek mi z nervů nepřipadá, bolel mě i včera a to jsem byla v práci a žádné extra nervy z toho neměla. To až dneska je mi tak nějak divně smutno.
No, břicho přešlo z píchání do bolesti jako na MS, ale to neřeším, popisují to tu holky často... takže není co řešit. Stejně to člověk neovlivní.

nita1984
3. bře 2017

@fonamor nemůžu ☹ Manžel chce být u toho a spolu budeme až v sobotu ráno.... ☹ Od úterka se vracím do druhé práce, tak jsem mu musela slíbit, že na něj počkám.

nita1984
3. bře 2017

@fonamor jinak prsa mě pobolívají taky, ale to už od stimulace, takže tomu nepřikládám žádný význam. Spíš si myslím, že si prostě konečně moje tělo uvědomilo, že se něco děje.

fonamor
autor
3. bře 2017

@nita1984 zlati, hlavně nepropadej náladám, stavu bezmoci atd... žádné úzkosti tu nechci slyšet, hezky malýmu domlouvej, povídej si sním, určitě to pomůže!!🙂...

nita1984
3. bře 2017

@fonamor rozkaz šéfe, dneska mě to prostě poprvé přepadlo. Do teď jsem byla celou dobu v pohodě. Ale máš pravdu, bdu domlouvat, promlouvat do bříška a modlit se.

fonamor
autor
3. bře 2017

@nita1984 tak tak, žádný chmury tady!!:...

sticker
jennyy12
3. bře 2017

@fonamor Tak to je nadhera, ja na tebe tak myslela, zes musela skytat 😄😄😄. Ja byla na transferu taky v patek (12:15 😄) a bricho me bolelo az v noci na nedeli. Preji hodne stesti a pevnou nervovou soustavu ❤

hanyas
3. bře 2017

@itworks až já začnu, tak ty už budeš zasloužilá těhule 😀

fonamor
autor
3. bře 2017

@jennyy12 tak asi každá to máme jinak, jinak to brát nejde.🙂.. nervy zatím žádné nemám, spíše úlevu po těch telefonátech a nic nevědění... ale neboj, ono to asi zase brzo začne. Spíše mám hřejivý pocit, že maňáček je ve mně a teď už je to na něm🙂

jennyy12
3. bře 2017

@fonamor Presne tak. Ja osobne si myslim, ze pokud se ma mimous uchytit, tak se proste chytne dej se co dej. My to neovlivnime, aji kdyby jsme se na hlavu stavely. Jasny pozitivni mysleni atd...., ja na to moc neverim. Pak bych se trapila, ze jsem pozitivne nemyslela a kvuli tomu se to nepovedlo😄. Nemyslim si, ze to nektera z nas da bez nervu 😄

jennyy12
4. bře 2017

Dobre rano. Tak ja dnes negativni 😞. Asi byl vcera nejakej vadnej test nebo nevim.

evelinah
4. bře 2017

@jennyy12 a není ještě brzo testovat. Kolikátý jsi den?

jennyy12
4. bře 2017

@evelinah 8. po KET.

evelinah
4. bře 2017

@jennyy12 počkej alespoň na 10.den. Já už taky začínám být nervózní a to jsem teprve 5.den. V noci jsem se vzbudila a už mi hlava šrotovala, je to opravdu mazec ☹

Strana