Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Tak u mě dnešní kontrola v pořádku, něco se tam klube, 6 dc zatím kolem 7 větších folíku a další menší prý určitě dorostou. Další kontrola v pondělí, je možné, že punkce bude už ve středu 😉
@fonamor tak uz mas urco po et;)a odpocivas🙂drzim palecky👍
@itworks
@tetalucina
@jennyy12
@nita1984
Ahoj holky, jdu informovat hromadně, až teď jsme se vrátili, no.. Takže zavedena jedna krásná áčková blastocysta nejlepší kvality. Další dvě blastocysty třídy B1 se dnes zamrazily a tři nám zůstávájí ve hře do zítřka. Volat si máme až v pondělí, jak jinak🙂... Jinak mě po tomm ET občas dost hnusně píchne dole v bříšku, měly jste to taky tak, nebo jsem zase extrém?
@nita1984 vůbec jsem nečekala, že mě bude něco píchat a bolet teda a už hned po tom zákroku.. Bolesti před mestruací jako? a co prsa, nemáš je citlivé? proboha a co máš se žaludkem? To jsi mi ani neříkala. Beru spíše v potaz, že žaludek je z nervů, že to moc prožíváš, nebo?.... Víš, co na to pomáhá, masaž chodidel, ať manža hezky funguje🙂... ty musíš na sebe dávat pozor🙂
@fonamor mě to začalo ak nějak večer, ne okamžitě po. To mi nebylo vůbec nic.
Žaludek mi z nervů nepřipadá, bolel mě i včera a to jsem byla v práci a žádné extra nervy z toho neměla. To až dneska je mi tak nějak divně smutno.
No, břicho přešlo z píchání do bolesti jako na MS, ale to neřeším, popisují to tu holky často... takže není co řešit. Stejně to člověk neovlivní.
@fonamor Presne tak. Ja osobne si myslim, ze pokud se ma mimous uchytit, tak se proste chytne dej se co dej. My to neovlivnime, aji kdyby jsme se na hlavu stavely. Jasny pozitivni mysleni atd...., ja na to moc neverim. Pak bych se trapila, ze jsem pozitivne nemyslela a kvuli tomu se to nepovedlo😄. Nemyslim si, ze to nektera z nas da bez nervu 😄
Dobre rano. Tak ja dnes negativni 😞. Asi byl vcera nejakej vadnej test nebo nevim.

@fonamor super zpráva, držím palečky 🙂