icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
20. bře 2017

@itworks at je léto nebo zima, u tebe je mu vždycky prima🙂
lepší horko než mít kosu🙂..
Držím palečky!!🙂

tetalucina
20. bře 2017

@itworks jjj tomu rozumim, taky trosicku zacinam mit strach, ze se pondeli blizi, zitra posledni pregnyl a pak az po...

hanyas
20. bře 2017

@tetalucina @itworks
Holky, máte můj obdiv, že se s testováním tak držíte 🙂 jsem jak na drátkách za vás 😀

fonamor
autor
20. bře 2017

@hanyas já taky🙂...

tetalucina
21. bře 2017

@hanyas dobre rano🙂tak u me testovat smysl nema, kdyz si dnes pichnu dalsi pregnyl....no a hlavne, nevim co bude, kdyz by to nevyslo, takze se snazim byt v poho a nemyslet, uvidi se v po.....u tebe neco noveho?

thea07
21. bře 2017

Dnes 14den po KET a jedu na krev obavy velké.....

itworks
21. bře 2017

@thea07 držím moc palce 🙏

hanyas
21. bře 2017

@thea07 taky drzim pesti 🙂

hanyas
21. bře 2017

@tetalucina to je fakt 🙂 ale stejne bych byla nervozni. U me nic. Jen uz se nam blizi konzultace vysledku (presne za tyden). Takze nervy trosku pracuji... vsak to znas 😀

fonamor
autor
21. bře 2017

@thea07 drzim palecky🙂

tetalucina
21. bře 2017

@thea07 moc moc drzim palecky🙂

tetalucina
21. bře 2017

@hanyas jj presne ty nervy:(pred chvili jsem si pichla posledni inj, bolela jak cert:(jeste se mi klepou ruce a jsem nesikovna jak lamu ty ampulky:((((vzdycky to dela manzel, ale dnes je pryc, takjsem musela sama.nastesti se podarilo🙂))....zase budete pristi tyden o krok dal;)neboj se😉

thea07
21. bře 2017

Tak hcg 96 a za týden opět na krev tak uvidíme jak to dopadne holky moc děkuji za podporu a držení palců 😇

fonamor
autor
21. bře 2017

@thea07 super, potichu, potichu gratuluji🙂

thea07
21. bře 2017

@fonamor děkuji ale moc to není snad ale poroste...

fonamor
autor
21. bře 2017

@thea07 to si piš, že poroste, o tom ani nepochybuj!🙂)

itworks
21. bře 2017

@thea07 neboj ono poroste, každy to má na začátku jinak, ty hodnoty jsou ve velkém rozmezi. Budu i nadále držet palce 👍

itworks
21. bře 2017

Holky mi je dneska nějak divně, začalo mě pobolivat břicho ☹ dnes 8 den a pusto bílo 😢 doufám, že je to brzo na závěry.Hned mi to samozřejmě zkazilo náladu. I když na druhou stranu mi i minule lezlo hCG nahoru až po vynechání MS, nikdy ne driv.

fonamor
autor
21. bře 2017

@itworks ahojky, 8 den je fakt dost brzo, kolikadenní embryjkko jsi měla, 5ti?... To břicho je normální, to vůbec neřeš, spíše by bylo divné, kdyby furt nebylo nic,, Roztahuje se děloha atd, to bych přikládala k tomu.. Vím, že to jsou nervy, ale zkus být, prosím v klidu, stejně to neovlivníme.. drž se, muck..

nita1984
21. bře 2017

@thea07 hele, me včera dr. říkal, ze pro prvním odběru bývá HCG kolem stovky, tak to krásně odpovídá. Ja měla 11 a to bylo zbytkové po potracenem embryu

itworks
21. bře 2017

@fonamor jo 5-tidenni blastu a morulku. Víš jak, kdybych netestovala, tak je mi líp, ani ducha jsem nevykoukala. Budu nesmírně ráda aspoň za jedno. Dekuji moc za podporu, hodím se do klidu a budu myslet pozitivně 🙂

hanyas
21. bře 2017

@tetalucina obdivuju ty, ktere si to pichnou samy. Ja bych to nedala. U nas je pres injekce manza 🙂

fonamor
autor
21. bře 2017

@itworks tak tak, hlavně pohodu a klidnou duši...

hanyas
21. bře 2017

@itworks pro tebe je 8.den brzy 🙂 neboj, za par dni tam bude! 🙂

itworks
21. bře 2017

@hanyas víš jak, doteď jsem byla klidná, ale už začínám panikařit, když nemáme nic zamrazeno.

hanyas
21. bře 2017

@itworks je mi to jasny... ale ted uz stejne nic nenadelas. Tak si uzivej, ze ted tehu jsi, at se deje, co se deje 😉

thea07
21. bře 2017

@itworks držím palce a myslím na tebe...Drž se a věř....

itworks
21. bře 2017

@thea07 jsi hodná, děkuji 😘

nevesta172
21. bře 2017

Ahoj holky, jsem po 1 et a 2 ket. Ted jsem 11 den po ket. Test jsem si delala 7 den po ket a byl negativni. Pak jsem zacla spinit. Krev zatim neni, jenom to spineni a ne moc. Myslite, ze se jeste muze zadarit? Ve ctvrtek jdu na krev, tak jsem zvedava.

gabcat
21. bře 2017

@nevesta172 Špinění nemusí znamenat, že se nezadařilo. Nezkusila jsi další test?

Strana