Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks jjj tomu rozumim, taky trosicku zacinam mit strach, ze se pondeli blizi, zitra posledni pregnyl a pak az po...
@tetalucina @itworks
Holky, máte můj obdiv, že se s testováním tak držíte 🙂 jsem jak na drátkách za vás 😀
@hanyas dobre rano🙂tak u me testovat smysl nema, kdyz si dnes pichnu dalsi pregnyl....no a hlavne, nevim co bude, kdyz by to nevyslo, takze se snazim byt v poho a nemyslet, uvidi se v po.....u tebe neco noveho?
Dnes 14den po KET a jedu na krev obavy velké.....
@tetalucina to je fakt 🙂 ale stejne bych byla nervozni. U me nic. Jen uz se nam blizi konzultace vysledku (presne za tyden). Takze nervy trosku pracuji... vsak to znas 😀
@thea07 moc moc drzim palecky🙂
@hanyas jj presne ty nervy:(pred chvili jsem si pichla posledni inj, bolela jak cert:(jeste se mi klepou ruce a jsem nesikovna jak lamu ty ampulky:((((vzdycky to dela manzel, ale dnes je pryc, takjsem musela sama.nastesti se podarilo🙂))....zase budete pristi tyden o krok dal;)neboj se😉
Tak hcg 96 a za týden opět na krev tak uvidíme jak to dopadne holky moc děkuji za podporu a držení palců 😇
Holky mi je dneska nějak divně, začalo mě pobolivat břicho ☹ dnes 8 den a pusto bílo 😢 doufám, že je to brzo na závěry.Hned mi to samozřejmě zkazilo náladu. I když na druhou stranu mi i minule lezlo hCG nahoru až po vynechání MS, nikdy ne driv.
@itworks ahojky, 8 den je fakt dost brzo, kolikadenní embryjkko jsi měla, 5ti?... To břicho je normální, to vůbec neřeš, spíše by bylo divné, kdyby furt nebylo nic,, Roztahuje se děloha atd, to bych přikládala k tomu.. Vím, že to jsou nervy, ale zkus být, prosím v klidu, stejně to neovlivníme.. drž se, muck..
@tetalucina obdivuju ty, ktere si to pichnou samy. Ja bych to nedala. U nas je pres injekce manza 🙂
Ahoj holky, jsem po 1 et a 2 ket. Ted jsem 11 den po ket. Test jsem si delala 7 den po ket a byl negativni. Pak jsem zacla spinit. Krev zatim neni, jenom to spineni a ne moc. Myslite, ze se jeste muze zadarit? Ve ctvrtek jdu na krev, tak jsem zvedava.
@nevesta172 Špinění nemusí znamenat, že se nezadařilo. Nezkusila jsi další test?

@itworks at je léto nebo zima, u tebe je mu vždycky prima🙂
lepší horko než mít kosu🙂..
Držím palečky!!🙂