icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

nevesta172
21. bře 2017

@gabcat nezkusila. V nedeli jsem to obrecela a hodila uplne za hlavu. Dneska to ce me zacalo zase hlodat, tak zitra skocim do lekarny pro test a zkusim. Pokud se zadari, zacinam verit na zazraky 🙂

gabcat
21. bře 2017

@nevesta172 Já jsem si byla jistá, že je konec 7.den po ET, kdy jsem začala taky špinit 😉 brečela jsem až 8. den, kdy jsem našla // 😀 ach ty hormony no...

tetalucina
21. bře 2017

@thea07 bezvadny🙂neboj poroste;)

tetalucina
21. bře 2017

@itworks zlato hlavne v klidu, je jeste brzy!jsi doma nebo chodis do prace?zkus zamestnat hlavicku necim jinym a nestresuj se🙂....utesuju tebe a sebe zaroven, neboj, sice testovat nemuzu, ale zacinam se zkoumat, se strachem jdu treba na zachod,abych to nedostala atd....a na druhou stranu nahlas mluvim na pupek, ze tam mam Majdalenku🙂....no pekne blaznim🙂)

tetalucina
21. bře 2017

@hanyas nebylo zbyti, manza je do zitra pryc:(injekce a vsechno zdravotnicky nesnasim, ale kousnu se pro mímo🙂)a jak jsem psala odpolko jsem tele, ptz mi ty ampulky vzdycky blbe prasknou:(

itworks
21. bře 2017

@tetalucina ahoj, snad jo. Víš jak, jsem trubka hledala na konikovi... Už mi je líp 🙂 tady se vždycky dokážeme podpořit. S tím lítáním na WC to máme stejně, díky utrogestanu si případam mokra pořád. A s mluvením na pupek to máme taky stejně, už od et mimo přesvědčuji, aby tam zůstalo, že mu tam bude dobře. Jsem doma a odpočívám, pořád něco tvořím, ne že bych se nudila, ale víš jak, někdy ty myšlenky jsou. Držím nám palce oběma, musíme být trpělivé 🙏

georgina_
21. bře 2017

@tetalucina jeejda a co to máš za ampulky? Kolik jich ještě musíš dát? Zvládni to! 😉

georgina_
21. bře 2017

@tetalucina @itworks holky, nejste samy, taky si s ním povídám, někdy i jen tak v duchu 🙂)

hanyas
22. bře 2017

@tetalucina ale tak hlavně, že z nich dostaneš co máš 😉 Jsi dobrá 🙂 až si budu mít píchnout já, zajedu si za tebou 😀

tetalucina
22. bře 2017

@georgina_ pichala jsem si pregnyl a jedna ampulka je prasek a druha tekutina, stejny jako menopur, jenze me se to nedariodlomit, vzfycky tu spicku rozdrtim:(

tetalucina
22. bře 2017

@hanyas jj nastesti dostanu🙂 a diky za duveru😉

georgina_
22. bře 2017

@tetalucina kurňa 21.století, to ty farmaceutické firmy nemůžou vymyslet něco blbuvzdorného? Já teda měla všechny injekce v poho, buď už namíchané přímo v injekci nebo to byly plastové ampulky, které šly krásně "odšroubovat"...ještě to vydrž, ono se to zúročí 😀 😉

evelinah
22. bře 2017

@tetalucina taky se mi to stalo, že se mi ten konec rozdrtil. Příště jsem si raději nevhala napsat Ovitril, ten je už namíchaný, ale musí se platit.

thea07
22. bře 2017

@itworks ahojky jak je, pořád na tebe myslím....

itworks
22. bře 2017

@thea07 tak všelijak, břicho pořád poboliva, někdy víc, někdy míň a začala jsem špinit, což jsem čekala.Vim, že to ještě nemusí nic znamenat, tak odpočívám, piju vodu s citronem, více proto nemůžu udělat.

thea07
22. bře 2017

@itworks moc dobře vím jak ti je, také nemám vyhráno, a čím jsem si už prošlo je na dlouhé vyprávění, test jsi dnes nezkoušela? opatruj se a stále držím palce 😉

fonamor
autor
22. bře 2017

@itworks ahojky,taky na tebe myslim... Drz se a hezky odpocivej..

itworks
22. bře 2017

@thea07
@fonamor dekuju holky, že na mě myslíte 😘 dneska jsem radeji netestovala, možná zkusim zítra, to bude 10 den.

klokanka73
22. bře 2017

@tetalucina já si musím pichat Agolutin, ta samá lahvička, někdy to taky úplně rozdrtim a už jsem se i rizla několikrát.

tetalucina
23. bře 2017

@itworks dobre rano🙂tak jak ti je dnes a co testik?mne trochu poboliva podbrisek, bojim se, abych to nedostala,i kdyz to mam urco lekama zastaveny....vcera chtel manzel, abych testovala🙂jesteze nemuzu,nevim jak bych to zvladla:(

tetalucina
23. bře 2017

@klokanka73 jjj taky jsem mela stripku v palci jak se to rozdrtilo

hanyas
23. bře 2017

@itworks taky jsem jak na šťopkách. Od 5 nakukuju a nic nevidím 🙂 tak jak to vypadá?

itworks
23. bře 2017

@hanyas to já tak brzo nevstavam 😀
@tetalucina břicho bolí hodně od včerejška, už jsem si večer myslela, že to ráno dostanu.Vcera jsem měla i červené špinění, teď už spíš dohněda.Test asi negativní, možná vykoukany duch po limitu nebo ryska. Nějak jsem stále naivní, ale ještě to nechci odpiskat.Termin MS tak víkend.

tetalucina
23. bře 2017

@itworks jeste je brzy a duch bude silit uvidis, drzim palecky, vyjde to😉

evelinah
23. bře 2017

@itworks držim palečky, ať ta druhá čárka pořádně vykoukne 🍀🙂

tetalucina
23. bře 2017

Holky, kdy muzu zkusit test, kdyz jsem si pichla v utery prehnyl 1500??diky

thea07
23. bře 2017

Holky 16den po Ket takto dalnice nikde ach jo

thea07
23. bře 2017

@itworks drzim moc moc palce a myslim na tebe urcite uz zitra bude silnejsi

itworks
23. bře 2017

Uvidíme holky, jestli tam bude ještě zítra, nebo jsem měla " vidiny". Pořád spinim - slabe krvácím, tak je to buď a nebo.

evelinah
23. bře 2017

@thea07 vždyť je to krásná čárka

Strana