Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@nevesta172 Já jsem si byla jistá, že je konec 7.den po ET, kdy jsem začala taky špinit 😉 brečela jsem až 8. den, kdy jsem našla // 😀 ach ty hormony no...
@thea07 bezvadny🙂neboj poroste;)
@itworks zlato hlavne v klidu, je jeste brzy!jsi doma nebo chodis do prace?zkus zamestnat hlavicku necim jinym a nestresuj se🙂....utesuju tebe a sebe zaroven, neboj, sice testovat nemuzu, ale zacinam se zkoumat, se strachem jdu treba na zachod,abych to nedostala atd....a na druhou stranu nahlas mluvim na pupek, ze tam mam Majdalenku🙂....no pekne blaznim🙂)
@hanyas nebylo zbyti, manza je do zitra pryc:(injekce a vsechno zdravotnicky nesnasim, ale kousnu se pro mímo🙂)a jak jsem psala odpolko jsem tele, ptz mi ty ampulky vzdycky blbe prasknou:(
@tetalucina ahoj, snad jo. Víš jak, jsem trubka hledala na konikovi... Už mi je líp 🙂 tady se vždycky dokážeme podpořit. S tím lítáním na WC to máme stejně, díky utrogestanu si případam mokra pořád. A s mluvením na pupek to máme taky stejně, už od et mimo přesvědčuji, aby tam zůstalo, že mu tam bude dobře. Jsem doma a odpočívám, pořád něco tvořím, ne že bych se nudila, ale víš jak, někdy ty myšlenky jsou. Držím nám palce oběma, musíme být trpělivé 🙏
@tetalucina jeejda a co to máš za ampulky? Kolik jich ještě musíš dát? Zvládni to! 😉
@tetalucina @itworks holky, nejste samy, taky si s ním povídám, někdy i jen tak v duchu 🙂)
@tetalucina ale tak hlavně, že z nich dostaneš co máš 😉 Jsi dobrá 🙂 až si budu mít píchnout já, zajedu si za tebou 😀
@georgina_ pichala jsem si pregnyl a jedna ampulka je prasek a druha tekutina, stejny jako menopur, jenze me se to nedariodlomit, vzfycky tu spicku rozdrtim:(
@hanyas jj nastesti dostanu🙂 a diky za duveru😉
@tetalucina kurňa 21.století, to ty farmaceutické firmy nemůžou vymyslet něco blbuvzdorného? Já teda měla všechny injekce v poho, buď už namíchané přímo v injekci nebo to byly plastové ampulky, které šly krásně "odšroubovat"...ještě to vydrž, ono se to zúročí 😀 😉
@tetalucina taky se mi to stalo, že se mi ten konec rozdrtil. Příště jsem si raději nevhala napsat Ovitril, ten je už namíchaný, ale musí se platit.
@tetalucina já si musím pichat Agolutin, ta samá lahvička, někdy to taky úplně rozdrtim a už jsem se i rizla několikrát.
@itworks dobre rano🙂tak jak ti je dnes a co testik?mne trochu poboliva podbrisek, bojim se, abych to nedostala,i kdyz to mam urco lekama zastaveny....vcera chtel manzel, abych testovala🙂jesteze nemuzu,nevim jak bych to zvladla:(
@klokanka73 jjj taky jsem mela stripku v palci jak se to rozdrtilo
@hanyas to já tak brzo nevstavam 😀
@tetalucina břicho bolí hodně od včerejška, už jsem si večer myslela, že to ráno dostanu.Vcera jsem měla i červené špinění, teď už spíš dohněda.Test asi negativní, možná vykoukany duch po limitu nebo ryska. Nějak jsem stále naivní, ale ještě to nechci odpiskat.Termin MS tak víkend.
@itworks jeste je brzy a duch bude silit uvidis, drzim palecky, vyjde to😉
Holky, kdy muzu zkusit test, kdyz jsem si pichla v utery prehnyl 1500??diky
Uvidíme holky, jestli tam bude ještě zítra, nebo jsem měla " vidiny". Pořád spinim - slabe krvácím, tak je to buď a nebo.

@gabcat nezkusila. V nedeli jsem to obrecela a hodila uplne za hlavu. Dneska to ce me zacalo zase hlodat, tak zitra skocim do lekarny pro test a zkusim. Pokud se zadari, zacinam verit na zazraky 🙂