Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@thea07 moc pekne carky, taky bych si prala videt je u sebe🙂
Koukam že se nestresuju sama. Od patka večera neustále se opakující spineni. Jeden den třeba vůbec nic a druhý den opět. Břicho bolí jako na MS a bojím se jít na záchod co uvidím. Na utz zatím nikde nic vidět není. Je to prý 50:50. Čárka sílí pomalu a hCG budu mít dnes odpo. Nejdřív to narostlo z 6,8 na 20,6 a uvidí se dnes co krev ze včera jestli klesne nebo naroste a podle toho se domluvime prý co dál. Tedy aspoň koukam že se nenervuju sama. Dostala jsem Ascorutin 2-2-2tbl. Dá se koupit i bez receptu, prý na posílení cév.
@klokanka73 ne, nejsi v tom sama. S tím záchodem to máme stejne. Budu držet palce, ať hCG sílí. Ten Ascorutin si asi taky koupím, ten se normálně polyká? Ještě jsem ho neměla, možná že i fraxiparin má na krvaceni vliv, když ředí krev.
@fonamor jj je casik,ale i hezky teseni vid🙂
@tetalucina abych pravdu rekla,jdu uz s hruzou.. 3.3. ET,ktery nevysel a ted prvni KET.. Na jednu stranu se moc tesim,na druhou vubec. Uz jsem z toho i psychicky vystavena 4 IVF...
@klokanka73 ahojky,moc drzim palce,at hcg stoupa!!.. Vim,ze je to na nervy,bud silna!🍀
@itworks Dá se normálně koupit. Je to vit.C s nějakým rininem, a posiluje cévy aby nepraskaly když se embryo zavrtava. Podle doktora to spineni souvisí se nidaci embrya, mě se snadno dělají modřiny, takže prý křehké cévy, Ascorutin je má posílit a normálně se prý v těhotenství nasazuje na krvácení a spineni. A nemám si všímat že je tam napsáno že se nesmí, jen to znamená že není testován na těhotných. Jinak mě taky tohle začalo 8/den po KET. A úplně neviditelný duch. Takže myslím že to máš ten 8den nidaci jako já. Někde se tam prostě zavrtava a hold i nižší hCG, to se vylučuje až se zavrtanim. Prý někomu se uhnizduji už za dva dny a někomu až ten osmý den. Takže spineni i u tebe je určité zavrtavani do sliznice.
@klokanka73 po vlozeni 5ti denni blastocysty je nesmysl,ze by se embryo zavrtalo az nekdy 8 den ..
@klokanka73 to jsi mi popsala přímo ukázkově 😀 hotový dr 👍 děkuji moc,odpo si pro něj zajedu😘
@fonamor jj verim, hodne sil a vycerpani to stoji, ale ket je prijemna zalezitost a kdyz je to prirozene bez leku tak je to super,aspon ja to tak citila, i kdyz to bohuzel nevyslo...
Taky si myslim,ze u 5 ti denni blasty se zavrta maximalne druhy treti den...ja jsem 3 den po Ket,den transferu nepocitam,byly to uz 6 ti denni blasty,protoze byli pred mrazenim drobet pomalejsi,jedna expandovana,jedna hatchujici,doporuccil mi dat obe,i kdyz jsem hodne vahala..bohuzel zatim mam pocit,ze se nic nedeje😲zadny bolesti,zadne pichani v prsou,zadne motani hlavy,proste nic👎 po et jsem blaznila s testama uz 4 den a ted to vypada,ze se budu bat testovat i 10-tej...chjo..
@fonamor mě to ale takhle řekla doktorka v nemocnici a i včera doktor v Pronatalu, tak to asi možný je. A na netu píšou že až týden se embrya co doputovala z vejcovodu do dělohy můžou v děloze volně pohybovat než se uhnizdi. Takže věřím doktorum.
@klokanka73 pri prirozenym oplodneni jo, ale takhle nevim, no. To, se se s vajickem deje cestou z vejcovodu si ty nase odbudou v "misce"...
@klokanka73 to ano,ale my se tu celou dobu bavime a ET,nebo KET... Tam uz nemaji co spermie cekat nekde za rohem a cekat,az se uvolni vajicko. U techto postupu se embryo vlozi rovnou do delohy a nejake vejcovody s tim absolutne nesouvisi.
Ja teda vsude od lekaru cetla,ze embryo se v deloze zahnizduje 6-7 den zivota,coz teda ti moje uz bud jsou zahnizdene,nebo tam uz nejsou 😉
ahojte 🙂
toto je moje prve IVF. Chodim do reprofitu.
Dnes som 10 den po transfere. vkladali mi 5 dnovu hatchovanu blastocystu. vsetky tehotenske testy zatial negativne.
vcera vecer som chvilu nahnedo spinila.nakazali mi pridat o 2 tabletky utrogestanu naviac. dnes zatial ziadne spinenie. tiez som uvazovala ci to nemohlo byt uhniezdovanie,ale docitala som sa ,ze po 9 dnoch uz urcite nie.
az do pondelka budem lezat v kludovom rezime,v pondelok (14 DPT) pojdem na krv a podla vysledku sa zariadim...
test si budem robit aj zajtra na 11.den.
tolko moja situacia 🙂
@fonamor bohužel souvisí ☹ mohou potvrdit, mně při prvním IVF zavedli krásné embryjko, které se tam ještě putovalo, až doputovalo do vejcovodu a tam se uhnízdilo a bylo z toho mimoděložní těhu ☹

@thea07 ale máš je tam 🙂 pujdes znovu na krev?