Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
dievcata neviem ci to bude vidno na fotke ale mam tam slabu ciarku..
potvrdil mi ju aj manzel (odvolala som.ho z prace domov nech to vidi :D ). som 11 DPT
@babikadaska je tam,taky ji vidím 👍
@babikadaska no vidíš, něco se tam rýsuje, hlavně až sílí 🙏
@babikadaska skvele,hlavne at carka sili!!🙂.. Ja ji tam teda nevidim,ale je to tim,ze jsem na mobilu,dulezite je,ze tam je🙂.. Budes testovat i zitra? Psala jsi,ze jsi 11den ,vid,?
@itworks a co tvoj test ??
@fonamor manzel ju nastastie videl tiez 🙂 ano 11 den a budem testovat zajtra aj v nedelu. pondelok krv definitivne.
a co ty ?v akom si prave stadiu/procese ?
Takového pěkného ducha jak @ babikadaska nemám, spíš to bude jen ryska...
@romik32 to znamena,ze ti vkladali dve ?
@itworks spinis stale alebo iba obcas ?
ak chces prezrad mi do akeho centra chodis ty a kolky pokus je to u teba?
babikadaska jako ne v kuse, spíš občas nárazově. U mě je to 4. transfer, 2. IVF a teď jsem měla jen 2 vajíčka a obě přežily PK.
@babikadaska Ano,vkladali dve,jedna uz hatchovana,jedna expandovana..tak cekam..mas nejake priznaky?
mne to ale ukazalo dve ciarky az po dlhsom case ako 1 minuta :( a na teste pisu ze po 15 min uz je vysledok nepreukazny :(
myslite ze to vadi ??? alebo je test neplatny ?
@babikadaska myslím, že určitě ne. Prostě nějaké hcg tam je 🙂
dobre ranko dievcata...
12DPT - TT pozitivny...
dnes sa mi ciarky ukazali hned do pol minuty.
druha je slaba ale je zretelne tam
😍
@babikadaska jj je tam pekna🙂drzim palce at to dobre pokracuje🙏
Tak u mě se zázrak nekoná, rozjela se MS... pondelni krev je jen formalita.
@tetalucina držím ti stale palce, aby to aspoň tobě vyšlo 🙏
@babikadaska dobré zprávy hned po ránu en🙂 jen ať sílí a je vše v pořádku ❤
@itworks to je mi fakticky fakt velmi luto :(
@tetalucina dakujem !!
a co ty ? ktory den si po transfere?
@itworks nnn to neni mozny😢vubec to nechapu a moc me to mrzi:((dekuju ti moc😘
@babikadaska 12den stejne jako itworks a v po na krev, test jsem nezkousela,ptz v ut jsem si jeste pichala pregnyl,ale dnes jsem si ho koupila a asi zkusim zitra...i kdyz jsem podelana:(
Holky ahojte, máte někdo zkušenost přímo? Dnes jsem 4 den po KET a ráno špinavý lehce papír, opravdu jen malilinko. Vím, že se říká, že by to mohlo být zahnízdění, ale nevím nevímm, jestli to neznačí spíš špatný signál...

@babikadaska ahoj, u mě je to jak na houpačce, už 2 dny mě bolí hodne břicho na MS a spinim. Testy mi přijdou, že úplně negativní nejsou, ale že se možná něco děje.Ted zatím dobrý, břicho uz neboli. Já právě taky chci ještě věřit, že to není ztracené. Nemame nic zamrazeno. Držím nám moc palce 🙏