Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks och tak to ma fakt ani nevies ako velmi mrzi :( :( ani neviem co by som ti povedala :(
@fonamor zarazilo ma to,lebo sestricka mi povedala hodnotu 172,dalej ze mam brat lieky,kedy na ultrazvuk a potom dodala: "ak dostanete menstruaciu,neda sa nic delat".
tak to ma trochu zaskocilo...
@fonamor je to sileny nejhorsi je ze nam na zacatku primar rekl ze nase hodnoty jsou v norme,ze jestly to nechceme zkusit prirozene ale ja cekat na zazrak nechtela kdyz se nam to nedarilo do ted tak sme sli do ivf vajicek odebranych 33 zralych 28 oplodnily sme 10a vsech 10 vyslo krasne et sme nemely kvuli hyperstimulac.syndromu tak od ty doby skousime kety dvakrat se to povedlo ale nedopadlo v unoru jsem byla na histeroskopii vse v poradku ja uz nevim kde je co spatne priroda to asi jeste nechce je mi 31 a pritelovy taky a uz by sme tak chtely.
@babikadaska to je koza ta sestra, co to plácá?... Já bych ji jako něco řekla.. hele, nic si z toho nedělej, ony to ty sestry berou jako rutinní práci a asi některým vůbec nedochází, jak hloupým slovem může druhému ublížit...
@itworks tak já tu zprávu čtu až teď.. psala jsem o malinko dříve, než jsi poslala.. Mrzí mě to, ale asi jsi s tím počítala.. Já už nikdy po nezdařeném et ani na krev nešla...
Hlavně se zkus dát zase psychicky do pořádku, vím, že je to teď težké, ale taky vím, že bude a začneš se těšit na další pokus. Jsme přece bojovnice, pamatuješ?😘
@anela85 máte za sebou vyšetření na genetiku, imuno atd? To, co máte vy jsou vzácné případy.. Na jednu stranu jsi měla úžasně zdravých oplodněných vajíček, že bys mohla rozdávat, na druhou se ani jedno nechytne? !!... Ikdyž znám taky jednu holku, co ji to vyšlo až na 12 pokus!!...
Zase na druhou stranu máte ještě dva pokusy a s tvojí úrodou už by bylo nemožné, aby se to nepovedlo!!
Drž se..
@itworks diky moc zlato😘chtela bych se radovat,ale vim,ze je to malinkate vitezstvi na zacatku dlouhe cesty, rano uz jsem si myslela,ze je to v cudu,kdyz me bolela zada a podbrisek,ale nastesti jsem to nedostala...ten slaboulinky duch me trosicku trapi,ale verim, nikdy jsme se nedostali takhle daleko🙂....preji hodne sil do dalsiho snazeni😘
@babikadaska dekuju moc a drzim palecky tobe at se hcg pekne zvysuje😘
@fonamor diky diky moc, budeme na sebe ve stredu myslet😉v kolik jdes na ket?
🙂... buď na sebe opatrná teď, je to opravdu důležité..
Ještě nevím, v kolik jdu na KET, mám si ve středu ráno mezi 8-8,30 volat.. Ale klasicky dělají transfery od 13 hodin, tak snad budu v první dávce a budu to mít brzo za sebou..
Ono teď se mi to ještě mluví, ale vždycky tak 6-7 den po ET jsem dostala mrchu, tak budu trnout s blížícím se časem na toto podělaý období...
Tak já taky krev negativní jak se čekalo, další pokus až po další menstruaci. Tato co teď dorazí se nepočítá. No tak to nevím jestli přemluvím doktora ať mě nechá neschopenku do dalšího Ketu. A mám obavy že když půjdu do práce, dostanu padaka. Tady se tohle netoleruje. Od ledna co jsem měla IVF marodim a znáte ty kecy v práci.
@klokanka73 mrzí mě to, psala jsi to už včera v jiné skupině, znám tvůj příběh.. myslím si, že doktor ti napíše bez řečí neschopenku.. Máš teda šílenou práci, ale chápu, že po třech měsících, co jsi tam nebyla, by to nebylo zrovna příjemné a dostat padáka si teď nemůžeš dovolit. Jen buď doma a odpočívej a přiipravuj se na další KET..
Mě teda doktoři vzali na KET hned, nemusela jsem čekat cyklus a pak jít až ten další a nikdo mi nic neřekl, že bych neměla.. Vím, že se doporučuje dát po stimulaci nějakou dobu pauzu, ale znám mraky holek, co šly na KET hned po nevydařeném cyklu a chytlo se to..
@babikadaska nic se neděje, jsem ráda, že to aspoň někomu vyšlo.
@fonamor já myslela že budu moct jít taky hned ale prý je lepší nechat proběhnout jeden přirozený cyklus. Kdybych trvala na tom jít hned teď udělali by to ale nedoporučuje se to, takhle bude větší šance a co jsem četla na netu, tak opravdu má proběhnout jeden cyklus přirozeně a pak v dalsim KET. Tohle se prý nebere jako přirozená MS, ale potrat v časném stádiu, protože těhotná jsem chvíli byla a tělo se potřebuje vyčistit a děloha zregenerovat. Tak raději počkam, do třetice to zkusime. A taky pořád uvažuju o tom Embryoglue, i když se hodně píše že jsou to vyhozene peníze. Ale co kdyby že jo..
@tetalucina neboj, bude sílit, je to bojovník 🙂 teď budeš mít asi testovací mánii 😀
@klokanka73 jo s tou praci to je naprd, loni mi vyšla vedoucí vstříc a umožnila chodit stridave na nemocenskou a do práce, když jsem musela čekat. Ale nejde to do nekonečna. Takže taky potřebuju zůstat doma, jinak bych musela být v práci do konce roku.
@klokanka73 aspoň jsi měla to štěstí být ikdyž jen chvíli, ale těhotná... Mě se to ani nezavrtalo, takže si myslím, že je to cajk.. Prostě nedokážu čekat, chci vše hned teď🙂
No a embryoglue... slyšela jsem teď o tom prvně, nikdy mi to nikde nenabídli, až teď doktroka, co mi dělala UTZ, přitom je to na trhu už řadu let. Právě včera jsme to probírali s chlapem, říkám mu, kašleme na to, to glue nedáme, necháme to na přírodě, ale ukecal mě, že to aspoň jednou zkusíme, že bychom si to pak zase mohli vyčítat a kvůli pár tisícům už to nebudeme teď řešit.. Jsem se holek ptala v jiné skupině, zda na tom byly a jaké byly výsledky a 80% nic a 20% kladně...
😅neboj není to žádná úchylka 😂jen překlep,měl tam být smajlík. Jsi mě teď fakt rozesmála 😂
@fonamor taky to tedy zkusime, v člověku to hloda, co kdyby právě tohle pomohlo
@tetalucina tak nožky nahoru, dej si něco dobrýho a hlavně klídek! 🙂 :-*
Holky, vám, kterým to nevyšlo, přeji, ať to brzy přebolí a ať se brzy pustíte do dalšího ÚSPĚŠNÉHO boje :-*

Tak negativní, jak jsem čekala, konzultace příští týden.