Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@katkadam oba nekuřáci...v car nám doktorka řekla, že tělo je navyklé na nějaký režim, člověk má nějaké návyky a že nelze po klientech chtít, aby přestali např. kouřit ze dne na den, tělo to pak bere jako stres a místo aby byl člověk v klidu, tak je spíš nervózní a moc si nepomůže...takže snižovat postupně, ať z toho nejsi vykolejená a pak třeba zjistíš, že už ti to noc nedává a přestaneš úplně...ale pokud ti nedělá problém přestat hned, tak jen dobře 😉 Schválně se na to zeptej 😉
@raelyn ahojku😊 Vylozene ja sama pro to moc nedelala, spise pred transferem jsem si dopřála červene vinecko na sliznici, jinak jsem uživala klasicky progesteron - u nas davaji utrogestan a jeste mi nasazovali estrofem ( sliznici jsem mela vzdy hranicni) rikali mi ze to pomaha sliznici nejenom k rustu a udrzeni výšky, ale pry je i dobře vyživená 😊 Pak uz zalezi na kvalite embryjka. A tobe se nechytlo nikdy zadne embryjko??? Ani naznakem? ( biochem.tehu)
@raelyn Ahojky,kamaradce pomohl Gynex,ja ted mam homeopatika Thuya occidentalis,Nux vomica,Luteinum,take mi japonska maserka pradila Horecnatou sul na procisteni,masaze Schiatsu,vcera jsem se tu docetla,ze velky uspech ma Asvagandha a Salaveri,Cinska medicina nebo lazne,je toho hromada.Ja zkusila horm. jogu,terapii Rus na psychiku,vrele doporucuji
@tetalucina jo no, pořád teď něco řeším, tak mi to i pomohlo se z nezdaru lépe vzpamatovat. Doporučení k laznim-lekarskou zprávu mi napsala dr z car a s tím jsem zašla k obvodakovi sepsat návrh na lázně. Sepsaný návrh+ tu zprávu jsem hned podala na pojišťovne-podatelne.Vse šlo hladce, teď jen aby schválili,prý max do 14 dnů 🙂 neboj se na to zeptat, držím palce 🙏
@raelyn ach jo teda- to je nejhorsi siruace, kdy neni zjisteny problem, vse napovida skvele priprave k transferu a nic 😞 A embryjka ti tranaferuji po prodlouzene kultivaci? A genetiku ti na nich delali?
Ja mela transfery jednou uplne bez uspechu a pak pokazde s uspechem, ale bud z toho bylo biochem tehu nebo zamlkle tehu v 10tt, takze mi bylo jasne ze otehotnet mi jde, jen byla kvalita embyjek spatna.
Co ti na to rekli domtori v CAR? Kolik transferu jsi mela? A ted mas pred nebo po?
@lenusaak mě po biochemickem řekli, no super, tak otěhotnět vám jde, ale embrya prvotřídní kvality, vše OK, hold děloze se nechce. A když se jí nechce, můžu se na hlavu postavit a nepůjde to. Takže super, moje děloha to bojkotuje. Zítra jdu na utz a když tak poslední KET a domlouvam tu děloze že to po ní chci naposledy at mi tam 9 měsíců nosí miminko a pak může do důchodu. Tak uvidím, jestli mě poslechne.
😀tak to te urcite poslechne uvidis😉
@romik32 asi bych mohla zajít k mému gynekologovi, ale vzhledem k tomu, že jsem tam hodně dlouho nebyla a vše jsem řešila přes car, tak se mi tam moc nechce...spíš se potřebuju sama vnitřně uklidnit a neřešit blbosti 🙂
@lenusaak díky, jsi hodná 🙂 ...znám tě z fóra IVF leden 2016, taky jsem tam párkrát zezačátku přispěla, ale nakonec už jste tam byly většina v očekávání, tak teď už jen občas nakouknu 🙂
holky asi blbej dotas ale nemam takovi skusenosti chci se zeptat HCG jak si to mnerite anebo seto dela jen s krve myslim jak vyte kolik mate cisel?
Ahoj holky,ja si tu mrchu asi privolala. Dnes 9 den po KET a u delozniho cipku se to rozjizdi do ruzova☹(..
Ahoj holky...mam dotázek min.pátek sem byla na ketu...ve ctvrtek sem ráno předtím ještě píchla pregnyl 5000...a dnes ráno jsem našla malého ducha...,myslíte že je to možné??Vždycky jsem testovala až cca 10den a vzdycky sněhobílo a dnes takto...??prosím moc o názor
😔nene,nas tady tak krasne povzbuzujes,to neni mozny ze to nevyjde..moc drzim palce at se to nerozjede🙏estrofem si nemela,vid..

@lenusaak zdravím 😉 můžu se zeptat jestli jsi něčím podpořila zahnizdění popř. co myslíš, že pomohlo. Já mám za sebou již několik IVF a zatím nic.