icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luccip
7. dub 2017

@itworks ale mám zac...Já mela pregnyl Týden před a pak ještě den před ketem..U me zkouší různě varianty ale ve smes ket hodně podobny..ted mam navíc náplasti estrahexal..no a normalne 3xdenne estrogen a duphaston a na noc utrogestan a injekci clexane...strasne doufám že tam bude aspoň jeden broucek...dávali mi ted poslední dva sestidenni...mrzí me ze ty zatím nic...je to neskutečná bolest...

itworks
7. dub 2017

@luccip jo tak, některé holky to tu taky měly, takže jsi stejně měla dohromady těch 10 000 jednotek. No v neděli budeme chytřejší 🙂 Těch prášků máš dost, tak snad ti pomůžou, u dvou by měla být větší šance, ale na to jsou zase různé názory, taky jsem měla 2...bolest to je, ale musíme bojovat a věřit, že miminko prostě bude 🙂

luccip
7. dub 2017

@itworks právě musíme věřit ze i pro nás jdou Připravené dobre zpravy!!b neděli dam vedet!!a jak to ted mas ty?půjdeš znovu?

itworks
7. dub 2017

@luccip já teď momentálně čekám na schválení lázní, manželovi se dodělají nějaké testy z krve na hormony, mezitím pojedeme na první konzultaci do Heliosu, tam počítám, že se případně udělají ještě další vyšetření... stejně musím asi čekat 3 měsíce. A event. po lázních huráá do dalšího ivf v Brně 🙂 třeba nebude zapotřebí a "František" zaúčinkuje 😀 jinak jsem už 3x otěhotněla spontánně, z toho minulý rok právě před 2. IVF - byl z toho prázdný gestační váček, takže revize, 3 měsíce pauza.

luccip
7. dub 2017

@itworks Jee tak to se musíš Hezký zregenerovat a pak to bude ok!!ale pokud už si otěhotněla spontálne tak to je dobre!!aspoň vis ze to jde...my proste za cela léta nic...ted teda boli ty bradavky a tak...ale strach mam strasnej!!budu ti držet palecky a určíte dej vědět co a jak..sem rada ze o tom mužů s někým mluvit. .

katkadam
7. dub 2017

Ahojky holky,tak ja dnes po poslednim patem KET z 1.IVF opět negativni 😢

katkadam
7. dub 2017

Tak nevim pořádně co,už rok jsme v Sanusu,pred tim v Arlete,nikde nic nezjistili,konzultace az za 14 dni,volne misto na laparoskopii,kterou chce pan Dr.delat,az za mesic a půl,mam posledni rok,treba v Heliosu me prijde,ze delaji vic vysetreni a davaji vic medikamentu,nevim ted co delat,asi se oklepat z nezdaru a snad mi pomuzete něco vymyslet,děkuju

romik32
7. dub 2017

Tak prejdi do jineho Car-u,mas 1.ivf,to nevychazi docela casto bohuzel😔budes se z toho muset nejdriv oklepat a soustredit se u na neco jineho,vim jak to je tezky,ale psychika bohuzel dela 80% uspechu..po ty laparce by si mohla dostat i lazne,ne?

itworks
7. dub 2017

@katkadam mrzí mě to, už jsi byla i na krvi? ☹ máš už všechna vyšetření jako imuno, genetiku, hematologii, nějaké podrobnější vyšetření spermií? U nás třeba chybí vyšetření manželova hormonálního profilu, test dna fragmentace spermií, urologie... to vše teď doděláme...

katkadam
7. dub 2017

@romik32 Ahojky,moc děkuji,o laznich přemýšlím,snad ano,budu s tebou moc rada v kontaktu,dnes jsem krapet mimo,ale i tohle psami me strasne pomaha,dokonce se i vybrecet,jindy to dudom,s chlapem to probirat nejde a jinak tim nikoho moc netrapim,ani nemam pobliz dusi,ktra by tomu rozumela a měla pochopení,takze jsem vám tu moc vděčná

evikuuu
7. dub 2017

Ahojky, tak i ja jsem po punkci odebrano 9 foliklu a z toho jen 4 vajicka. Tak snad vydrzi vsechny. Ve stredu jdu na vlozeni. Jinak jsem chtela od dr.jeste estrofem. Minule se mi to po nem povedlo, ale to byl KET, pry ted se nedava. Nemela jste nejaka Estrofem hned po punkci?

katkadam
7. dub 2017

@itworks Ahojky moc děkuji,ano dnes na krvi.Ani poradne nevím,co vsechno nám pred tim rokem pred 1.IVF dělali za vyšetření,mě z krve a spermiogram,pry vše v pořádku.Po IVF vajíčka vsechny v pořádku,oplodněné všechny,vývoj v pohodě,genetika v pohodě.Nechtela jsem se stresovat nejakym pitvanim a plně duverovala Dr. Teď mi to moc pomáhá si s vámi psát

itworks
7. dub 2017

@katkadam jak psala romik32, první IVF málokomu vyjde. Však uvidíš na konzultaci, co dalšího vám dr nabídne... musíme jim věřit, že pro nás dělají vše, i když někdy je to s přístupem takovým, že o co si neřekneš, to ti hned nenabídnou. Odpočiň si, zrelaxuj, kup si něco pěkného, prostě si udělej/te radost 🙂 to přebolí a budeš bojovat dál 😘

itworks
7. dub 2017

@evikuuu ahojky, držím palce, ať se embryjka vyvíjí 🙂

luciebx
7. dub 2017

@evikuuu ja mela estrofem pred ET a ted ho beru pred \kET| takt. kvuli sliznici. Se divim ze ti ho nedali.

katkadam
7. dub 2017

@itworks Děkuju moc 😘

katkadam
7. dub 2017

@fonamor Taky drzim palecky 😉

katkadam
7. dub 2017

@lenusaak ahojky,moc diky za oporu,ale bohužel test negativní,zazrakem jsem se dostala na cinskou kliniku,ale bohuzel neplodnost nedělají,mám ale jehlicky v uchu na pohodu a bez cigaret,doporučili mi dietu,hodně masa a živin,za 14 dni konzultace a pak laparo,tak uvidíme,preji ti šťastné těhotenství 😆

romik32
7. dub 2017

@katkadam to vis ze jo,jen se vypis..s chlapem to fakt nejde probirat,tej muj je furt na pohodu,kdyz mu reknu,ze ne.am furt zadny priznaky,tak jsem blba,takhle brzo to ne.a nikdo a bla bla bla...jako.kdyby nejakou tehuli znal a vedel kdy maji byt priznaky 😀 uz to s nim neresim radsi,jenom.by me nastval😈

hanyas
7. dub 2017

@fonamor beruuuu, mrchu pust z hlavy! Dokud regulérne nekrvácís, nic to neznamená! Budu držet dal pěsti, zítra tu nebudu a v neděli chci cist dobre zprávy! A v pondělí chci vidět pozitivni testik! 😉

fonamor
autor
7. dub 2017

@katkadam
@hanyas
Díky holky, ještě se držím.. zatím furt jen hnědá malinko krev.. Jinak změna plánu, testovat budu v neděli, já to teď už do po nedám!!!...

fonamor
autor
7. dub 2017

@luccip ahojky, moc držím palečky, ať to není pregnyl a čárka jen sílí🙂

fonamor
autor
7. dub 2017

@katkadam ahojky, ježíšíí, toto už není možný, moc mě to mrzí!.. Teď je tu poslední dobou více špatných zpráv, než dobrých☹.. Zkus se dám psychicky do pořádku, chce to chvíli čas a až budeš dobrá, začneš se těšit na další pokus. Hold nic jiného nám nezbývá. Bojovat budeme přece dál, my se nedáme🙂

luccip
7. dub 2017

@fonamor Děkuji moc budu doufat v nedělní silnější!!!

katkadam
8. dub 2017

@catchulinecka Ahojky,muzu se jeste zeptat jak dlouho jsi kourila a v kolika se ti podarilo otehotnet?Me to opet nevyšlo,je mi 38,nechala jsem si udelat na cinske klinice akupunkturu,abych ty kourove berlicky odhodila v klidu,docela to jde.Rekli mi tam,ze musim doplnit živiny.Uzivala si neco na pročištění?A kolik pokusu bylo,nez se ti to po tom roce povedlo?Dekuji K.

tetalucina
8. dub 2017

@fonamor ahoj zlato,drzim palecky na zitrejsi testik😘musi ti to vyjit 🙏
@itworks...ja jsem dopadla jak jsem cekala:(nema smysl ze me zkouset vajicka, nemam skoro nic, takze moznost jen s darovanym, jinak vse ostatni v poradku a zadne testy jine smysl pry nemaji, ptz staci co mame a ty vysly ok.takze rozmyslet jestli dame stotisic za darkyni,kde bych mit sanci mela, a objednat se na cerven,dva mesice pak staci na srovnani cyklu s darkyni....no ale manzelovi se do toho nechce, ptz jsem uz darovane taky zkousela a nevyslo:((takze jsem od ctvrtka v pr..cicich, ptz ja strasne chci....strasne me boli myslenka,ze bych v naruci nedrzela nase mimi,nejde mi prijmout, ze bych nemela dite.....adopci a vsechno ostatni zavrhl ihned....
Devcatka potrebujeme pozitivni zpravy, at mame viru a nadeji❤

tetalucina
8. dub 2017

@katkadam ja vymenila Sanus za Arletu, vice se mi venuji v Arlete,ale stejne mi nic nevyslo:(...1 ivf je vazne bran pokus-omyl, tak nelam hlavu🙂jeste mas dost moznosti🙂
akupunktura je fajn vec, vzdy me to nakoplo a citila jsem se radoby pozitivni,ale kazdy neuspech me natolik znicil, ze to bylo jako bych zadny jehlickynemela:((neumim si to v te hlave proste nastavit pozitivne nadlouho....

evelinah
8. dub 2017

@tetalucina Mám stejný problém,vajíček málo a nedařilo se.Loni poslední pokus na pojišťovnu s darkyní-4 embrya,Et nevyšel, Jet ano, ale v 10 tt ZT a revize,další Jet 2 embryí nic.Zkoušela jsem 2x Nativ,ale bez úspěchu.Nakonec jsme se domluvili a naposledy zkusili dárc.vajíčka, ale vitrifikovaná-70tis.a jsou v tom 2 garantované Et blastocyt.Hned první Et vyšel, zatím jsme teprve začala 9.tt,takže ještě žádná jistota úspěchu, ale chytlo se 😉.Držím palečky ať se ti podaří manžela přesvědčit a hlavně, aby už ti to konečně vyšlo a měla v náruči "vaše" mimi 🍀❤

itworks
8. dub 2017

@tetalucina to mě mrzí 😒 musíte to nechat "uležet" a pak se třeba něco změní. Zcela tě chápu, každá tady toužíme po miminku. Sto tisíc je strašně moc, ale člověk by to dal, kdyby věděl, že se to podaří. Dejte si pauzu a pak to zkuste znova probrat, jestli nepřijdete na společné řešení. Držím palce, ať manžel změní názor 🙂

itworks
8. dub 2017

@evelinah držím palce, zachvíli bude to "nejhorší" období za tebou ❤

Strana