icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

evelinah
8. dub 2017

@itworks Děkuji ❤ a tobě hodně sil do dalšího boje 🍀

katkadam
8. dub 2017

@tetalucina To mě moc mrzí,diky za hezká slova.Driv jsem byla i darkyni,to je sila kolik si za to rikaji peněz,vážně to nejde nejak obejit?Souhlasim s itworks,s chlapama je to vážně složité,spojit se s lidmi,co adoptovali,treba zmeni názor,az uvidi,ze to může byt fajn.Moc držím pěsti.Ani ja nejsem schopna ničeho,ať je brzy lip 😊

fonamor
autor
8. dub 2017

@tetalucina dekuji,jsi zlata... No s tim vasim miminkem a celou situaci,vsak vis,co jsem ti psala do zpravy.. Verim,ze s chlapem casem hybnes a dockate se vaseho stesti... Moc bych ti to prala.. My se vcera s manzelem taky bavili,co dal,zadny pokus na pojistovnu uz nemame a shodli jsme se jednoznacne na tom,ze do ivf budeme vrazet i kdyby posledni penize... Samozrejme do urciteho veku.. Ach jo,proc nekteri chlapi jsou jak berani,vid,?☹... Drz se moja.❤

veverka.dada
8. dub 2017

@tetalucina tak tímhle jsme si doma prošli taky :-/ rozhovory o tom, že adopce absolutně nepřichází v úvahu, že by cizí dítě nemohl mít nikdy rád jako vlastní a darovaná vajíčka taky ne, protože nejsme tak bohatí, abychom mohli vyhodit takový prachy z okna, kdyby to nevyšlo jsem vždycky obrečela...a určitě je takových párů víc, mnohem víc...ale zkus mu to nechat uležet, dej tomu chvíli čas...chlapi tohle někdy nedokážou zpracovat tak snadno jako my...ale určitě se doberete nějakého řešení 🙂

tetalucina
8. dub 2017

@evelinah to je bezva,hned citim nadeji😉gratuluju a drzim palce 🙏...prosim te co jsou vitrifikovana vajicka?.....no musim ho ukecat, jeste to vzdat proste nechci🙂

tetalucina
8. dub 2017

@katkadam nn bohuzel neda, znovu jsem se ve ctvr dr ptala, je to odmena darkyni a stimulace pro ni, pak neco pro me, oplodneni a kultivace, no proste od prvni do posledni jehlicky....

katkadam
8. dub 2017

@tetalucina Darkyne za vsechna vajicka a ja jich mela i 16 dostavali 23 tisic,ja bych potrebovala asi lepsi delohu 😉

tetalucina
8. dub 2017

@katkadam ted nerozumim 🙂proc lepsi delohu?

katkadam
8. dub 2017

@tetalucina nejak to zkombinovat,ale to uz by jsme tu prirodu asi hodne obchazeli

tetalucina
8. dub 2017

@katkadam ja uz nejdu pres pojistovnu

tetalucina
8. dub 2017

Aha, to mas pravdu🙂a kde je problem u vas jestli se muzu zeptat?

katkadam
8. dub 2017

@tetalucina ma vajicka jsou vsechna v pohodě,byla jsem darovat opakovane takze se musela uchytit,po mem 1.IVF jsem jich mela 6. a vsechny v poradku, u me nezustalo žádné,i kdyz se podle testu zahnizdila,poprve az na vajecniku,na mimodeloznim jsem byla az v 6.tydnu,posledni test 6'KO byl v 6-9 den pozitivni,12 den bez čárky 😢

tetalucina
8. dub 2017

@itworks presne tak, na jednu stranu ho chapu, ze to nechce jen tak vyhodit, kdyz zaruku nemas, ale zase to nezkusit bych si jednou vycitala a jemu taky,....a taky vim,ze to nemuzeme zkouset donekonecna:(.....za tebe jsem rada,ze jsi v poho 😘

tetalucina
8. dub 2017

@katkadam to je mi lito:((na krvi uz jsi byla?

tetalucina
8. dub 2017

@katkadam jeste mi povez prosim, proc dietka, hodne masa atak?...a jak se citis po tech jehlickach?

fonamor
autor
8. dub 2017

Holky, tak u nás se šťastný konec nekoná, Tt negativní, špinění postupuje pomalu do červena.
Holky já tu asi s vámi budu až do důchodu☹

nita1984
8. dub 2017

@fonamor kočenko moje drž se

sticker
evelinah
8. dub 2017

@tetalucina Verifikace je nějaké nové, prý lepšÍ mrazení. Naše dárkyně - 6 vajíček z toho se 3 oplodnily a zůstala 2 embrya, jedno z nich pomalejší, to se nechytlo.Ale nám 1 bude stačit 😉. Můj manžel to naštěstí nechal na mém rozhodnutí. Ale už jedno 100%našeho pecka máme. Já jsem se hodně dlouho rozhodovala,ale touha po mimi byla silnější 🙂

luccip
8. dub 2017

@fonamor to me mrzí 😔

itworks
8. dub 2017

@fonamor to snad ne ☹ ani náznak ducha? Ja jsem pořád doufala, že ty tady tu smulu zlomis. Ach jo, já nechci číst takové smutné zprávy 🙄 ale dokud není jasna MS, tak porad sance je.

romik32
8. dub 2017

@fonamor Moc me to mrzi😢

catchulinecka
8. dub 2017

@katkadam no, kouřit jsem přestala před první návštěvou kliniky. Kouříla jsem dlouho a hodně. Podařilo se až po roce. Mezi tím proběhlo první ivf, z toho první et dopadl mimoděložním těhu a pak byl ket, který nevyšel. No a pak už bylo to druhé ivf a hned první et z tohoto ivf vyšel, to už bylo rok co jsem přestala kouřit, takže tak. Přeju ti moc, ať ti další pokus vyjde!!!!

catchulinecka
8. dub 2017

Jinak já vás stále sleduju a je mi moc líto, že tu čtu skoro stále špatné zprávy ☹ Je to děs, snad už to někdo prolomí a už se bude jen dařit. Já jsem aktuálně po třech nevydařených ketech a ted mi paní doktorka doporučuje jít na hysteroskopii. Nemáte s tím holky některá zkušenost? Jako vím co mě čeká, ale přesto je jakoby osobní zkušenost lepší 🙂

fonamor
autor
8. dub 2017

@itworks tušila jsem to už, že to nevyšlo, už tím špiněním atd.. žádný zbytečný prodlužování, stojím nohama na zemi a malování vzdušných zámků mám už dávno za sebou🙂.. ale jsem v pohodě, relativně...
😉

fonamor
autor
8. dub 2017

@catchulinecka ahojky, já jsem byla na hysteroskopii minulý měsíc a pohodička. Měla jsem pod narkozou, takže fakt se ničeho neobávej, je to jen taková hloubková kontrola🙂.. Taky držím palečky, holky, sakra, všem se nám jednou zadaří, musíme vydržet!!🙂

catchulinecka
8. dub 2017

@fonamor jejda vážně? a ted ti nevyšel další pokus? ☹ a já měla za to, že se říká, že po tomto vyšetření jsou pokusy úspěšné třeba ☹ ach jo.
A našli ti tam něco?

fonamor
autor
8. dub 2017

@catchulinecka ono to bylo tak: ještě před opu asi dva týdny jsem byla na té hysteroskopii. Nenašel vůbec nic, jsem průchodná a dobrá úplně všude..
No a ET nevyšel a teď ani ten KET.... veškerá vyšetření máme, neumím si to vysvětlit. Ale myslím si, že je to otázka fakt štěstí..
Takže vůbec neměj obavy, nic nebolí, ani po zákroku, je to šup šup🙂
A hlavně, důležité je pozitivní myšlení🙂

luccip
9. dub 2017

Ahoj holky....Prosím prosim...co myslite??min.patek ket...den před 5000 pregnyl...uplne se bojim jen na to pomyslet....Děkuji za nazor!!

evelinah
9. dub 2017

@luccip podle mého názoru čárka sílí 🙂

fonamor
autor
9. dub 2017

@luccip Sílí, já to vidím!!🙂... potichu gratuluji❤

Strana