icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luccip
9. dub 2017

@evelinah kežby!!!Děkuji moc! !

luccip
9. dub 2017

@fonamor jeee Děkuji moc!!!zlata!!Rikam si ze to snad ani není pravda...a strasne strasne doufam!!🙏

katkadam
9. dub 2017

@luccip Je to tam,moc gratuluju 😉

luccip
9. dub 2017

@katkadam dekuju moc!!!❤

katkadam
9. dub 2017

@luccip Prolomila jsi to neštěstí,je to nadhera,jsem šťastná s tebou,je to super,opravdu sílí 💖🙌😆😘

luccip
9. dub 2017

@katkadam ❤jeee si fakt zlata!!Děkuji moc!!!budu doufat že to bude už jen lepsi!!nás 4pokus a po všech těch operacich...🙏

firnang
9. dub 2017

ahoj holky ja sem dneska 6 den po et jak koza to nevidrzela a testla bohuzel ani malinkej duch nic sice si rikam ze je mozna brzo ale na jinich skupinach holky pisou ze uz 5 ebo 6 dni po prenosu mneli aspon ducha

firnang
9. dub 2017

😔

katkadam
9. dub 2017

@firnang Je to brzy vydrž ještě 2 dny😉

firnang
9. dub 2017

nejak zacinam stracet nadeji nemam zadni priznak zadniho ducha uz ani to pobolivani v prichu necitim proste nic ale porad v duchu doufam tak snad se uz taky konecne dockam

romik32
9. dub 2017

@luccip Preju at je kazdym dnem silnejsi🙏

romik32
9. dub 2017

@firnang ja sice mela 5 den dusika,ale mela jsem dve 6 ti denni blasty..a je hodne holek,co maji ducha spis az 8-9 den..dulezity je,aby pak silil..neboj,pockej 2-3 dny a budes vedet na cem jsi😘

luccip
9. dub 2017

@romik32 dekuji👽

fonamor
autor
9. dub 2017

@firnang vubec nevysiluj🙂.. Je jeste opravdu cas. Zkus za tri ctyri dny🙂.. Drzim palecky❤

itworks
9. dub 2017

@luccip konečně pozitivní zprávy 😀 držím moc palce, ať pěkně sílí, kdy jdeš na krev?

firnang
9. dub 2017

diky holky snad to bude tak jak rikate ja sem takovej smolar v zivote

fonamor
autor
9. dub 2017

@firnang smula se otoci ve stesti,ver tomu a bude tak🙂

luccip
9. dub 2017

@itworks Já mám po velikonocích volat výsledek testu a pak uvidíme co dal...každopádně moc moc děkuji!!

firnang
9. dub 2017

@fonamor diky za oporu snad nas pan buh vsechni vyslisi a zadari se nam vsem

tetalucina
9. dub 2017

@fonamor kocicko, je mi to moc lito😢ty by sis to uz zaslouzila po tech neuspesich 😘co ted budes delat?

tetalucina
9. dub 2017

@catchulinecka taky jsem byla na hysteroskopii a dala jsem to bez narkozy, takze se neboj je to v poho, jinak stejne jako @fonamor vsechno pruchodny a v poradku,ale et mi nevysel:(

nita1984
9. dub 2017

Holky, 6. den po KET.... pořád bolesti jako na MS, dojme mě i Ferda mravenec, tak vidíme, jestli z toho něco bude...

firnang
9. dub 2017

@fonamor ses uzasna as ted sem si vsimla tveho prismevku ze tito nevyslo to mije fakto moc lito ale i presto tadi dkazes holky uklidnit a nahodit optimuzmus fak pred tebou smekam🌷

raelyn
9. dub 2017

😔 vím, že ti to tu všechny psaly, ale i mě je to moc líto. Určitě to vyjde příště 😉 holky nám všem. Mě končí MS a tentokrát to (po ET) byl mazec 😈

raelyn
9. dub 2017

Zpráva je pro @fonamor 😎

evelinah
9. dub 2017

@nita1984 Tak se drž a odpočívej. Přeji hodně štěstí, budu držet všechny prsty ať ti to vyjde 🙏❤

nita1984
9. dub 2017

@evelinah díky. Já to s odpočinkem moc nepřeháním, minulý pokus jsem byla na neschopence a ležela první tři dny a stejně to nedopadlo. Jak řekla moje dr. těhotenství nevyležíme. Tak vidíme. Ale upřímně, dneska mám bolesti docela velké, částečně jako na MS a hodně do boků a do zad. První test zkusím ve středu, to budu 9. den

evelinah
9. dub 2017

@nita1984 já měla bolesti břicha od ET, tak jsem tomu moc nedávala a ejhle, klaplo to. Jj je pravda, že jsem také neměla čas ležet, měla jsem docela blázinec i když jsem byla doma. Tak tfuj, tfuj, tfuj 🙂

nita1984
9. dub 2017

@evelinah já to tentokrát beru hodně sportovně... pokud to vyjde budu moc, moc šťastná... pokud ne, je to znamení, že máme ještě něco dořešit a do dalśího KET půjdeme na podzim.

katkadam
10. dub 2017

Ahoj holky,tak po pátečním negatevnim testu,stale čekám na menzes.Vzhledem k tomu,ze jsem měla ducha na testu 3xpo sobě,me to tentokrat pořádně zkoplo.Chtela jsem se zeptat,narazila jsem na netu na podporareprodukce.cz,celkem zajímavé,mate nejaka zkušenost s psychoterapii?

Strana