icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

katkadam
10. dub 2017

Me 1.těhotenství bylo dost traumaticke,ani 1.dva roky nebyly idealni,nez jsem se z toho hrozneho vztahu vzpomatovala.Kdyz mému Adamkovi byli 3roky našli jsme toho praveho tatínka a ja mu nejsem 6let schopna dát dítě.Syn je v pořádku,super chytry a mily klucina,muz si ho osvojil,ale geneticky sve dítě nemá.Myslíte,ze to mám opravdu psychické,protoze vse ostatni je v poradku?Kdo mi s tim pomůže?

fonamor
autor
10. dub 2017

Ahoj holky, tak co, dneska zatím žádná těhule tady? Je pondělí a já čekám dobré zprávy🙂
No, my máme poslední dva mrazáčky, tak si pro ně určitě dojdeme co nejdříve, příští týden bych měla jít na UTZ někdy.. a zase nanovo, ono už to nemá cenu ani psát, pořád to samý🙂
Vy se mi tu držte, muck🙂❤

jezz13
10. dub 2017

@katkadam Vysloveně s psychoterapií zkušenost nemám, ale během prvního (neúspěšného) těhotenství jsem začala chodit na reiki a hrozně mi to pomohlo se uklidnit a následně se srovnat s potratem. Druhý pokus byl díky reiki víc v pohodě a i když to zase skončilo revizí, aspoň si nemusím vyčítat, že jsem si plod "zabila" sama svými obavami. Takže návštěvu psychoterapeuta bych klidně zkusila.

nita1984
10. dub 2017

Přes všechna předsevzetí jsem nevydržela. 7. Den po KET

fonamor
autor
10. dub 2017

@nita1984 moc moc moc gratuluju🙂... čekala jsem dnes aspoň od někoho pozitivní zprávy, ale od tebe by mě to nenapadlo🙂)..

nita1984
10. dub 2017

@fonamor me taky ne, ale je mi od rána tak příšerně, ze kdyz jsem šla na oběd kolem lékárny, prostě jsem ho koupila a udělala. A čumim tu na něj jako puk.

katkadam
10. dub 2017

@jezz13 co to ma znamenat zabila svými obavami,to jde?

itworks
10. dub 2017

@nita1984 👍👍👍 jen ať sílí a vyjde to ❤

itworks
10. dub 2017

@luccip jak to dnes vypadá u tebe? Testovala jsi? 😍

fonamor
autor
10. dub 2017

@nita1984 přesně to jsi celá ty, akce - reakce a vyplatilo se🙂

evelinah
10. dub 2017

@nita1984 moc pěkné 🙂,teď ať krásně sílí a je vše v pořádku,myslím na tebe ❤ Jinak na 7.den krásně viditelná čárka a ještě takhle v poledne 👍. Kdy jdeš na krev?

jezz13
10. dub 2017

@katkadam Reálně to asi nejde, ale prostě jsem od 7. TT měla pocit, že je něco špatně. Doktor ze mně udělat hysterku a vyšetřit mě v podstatě odmítl. Kámoška mě odeslala na reiki, abych se uklidnila, což se opravdu povedlo. Na dalším UTZ za 14 dní se ukázalo, že těhotenství skutečně zamlklo. Samozřejmě člověk v tu chvíli přemýšlí, co bylo dřív - jestli tělo vycítilo, že je něco špatně a poslalo signál mozku nebo si mozek vsugeroval, že je něco špatně a těhu zamlklo až následně.. Při dalším těhotenství jsem byla víc v klidu a brala jsem to, že je to prostě na přírodě, jak to dopadne a já to neovlivním.

jezz13
10. dub 2017

@nita1984 Moc držím palce!

nita1984
10. dub 2017

@evelinah jdu v úterý na krev.

katkadam
10. dub 2017

@jezz13 urcite jsi vycitila ze se neco stalo,sama od sebe by se panika netozjela mrzi me to a diky za typ,mam kamaradku co masíruje a dela Reiky,začnu chodit

katkadam
10. dub 2017

@nita1984 super moc ti preju, at to vyjde 😘

hanyas
10. dub 2017

@nita1984 tak to je na 7.den vyyystavni carka! 🙂 potichu gratuluji! 🙂

romik32
10. dub 2017

@nita1984 Gratuluji,krasna carka 😉

luccip
10. dub 2017

@itworks ahojky....dnes takto..celkove druha fotka. ..co myslis??

itworks
10. dub 2017

@luccip jupííí, sílíííííííí 😍 dnes jsi 10 den, že? Mám radost s tebou 💃

romik32
10. dub 2017

@luccip to je dnes 11 den? Carka sili i kdyz je teda slabsi...drzim.palce at poradne zesili😇

romik32
10. dub 2017

Jo 10,promin 😀tak to je pekny,to jeste zesili,jestli to je jeste delany odpoledne,tak rano by byla silnejsi...gratuluju 👏

itworks
10. dub 2017

@romik32 sice slabší, než jsi měla ty,..., ale ty máš určitě 2 bobíky 😝 ty jdeš 12.4. na utz?

itworks
10. dub 2017

@fonamor hoj, ty to máš teda taky pěkně nabité 😀 má to cenu psát, abychom ti mohli zase držet palce, pokud možno ještě více, než minule.

luccip
10. dub 2017

@itworks jojo dnes 10..doufám že to tam bude!!Děkuji moc!si zlata❤

luccip
10. dub 2017

@romik32 dekuju moc!musíme doufat že tam bude!

luccip
10. dub 2017

@fonamor taky sem ted mela poslední dva sněhuláčky..a doufám že se povede!!!a budu míč moc držet palce aby se ti povedlo a hlavně aby šlo vse v pohode!!!😍

fonamor
autor
10. dub 2017

@itworks ahojky, tak jo, děkuji, někdy si říkám, že už to tady přeháním🙂..

fonamor
autor
10. dub 2017

@luccip ahojky, koukám, koukám, že ti to taky pěkně sílí, paráda, jen tak dál🙂.. já bych nevydržela a při duchovi už letěla na krev🙂.. ikdyž ty ducha nemáš, čárka ti sílí a to je jen dobře, drž se a žádné tahání věcí, atd, v poklidu všechno, muck🙂

romik32
10. dub 2017

@itworks nestras me,nahodou jsem cetla,ze i s vysokym hcg meli jen jednoho😀 jojo,dobre pamatujes,12..a uz mam drobet strach🙏

Strana