Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky, tak co, dneska zatím žádná těhule tady? Je pondělí a já čekám dobré zprávy🙂
No, my máme poslední dva mrazáčky, tak si pro ně určitě dojdeme co nejdříve, příští týden bych měla jít na UTZ někdy.. a zase nanovo, ono už to nemá cenu ani psát, pořád to samý🙂
Vy se mi tu držte, muck🙂❤
@katkadam Vysloveně s psychoterapií zkušenost nemám, ale během prvního (neúspěšného) těhotenství jsem začala chodit na reiki a hrozně mi to pomohlo se uklidnit a následně se srovnat s potratem. Druhý pokus byl díky reiki víc v pohodě a i když to zase skončilo revizí, aspoň si nemusím vyčítat, že jsem si plod "zabila" sama svými obavami. Takže návštěvu psychoterapeuta bych klidně zkusila.
@katkadam Reálně to asi nejde, ale prostě jsem od 7. TT měla pocit, že je něco špatně. Doktor ze mně udělat hysterku a vyšetřit mě v podstatě odmítl. Kámoška mě odeslala na reiki, abych se uklidnila, což se opravdu povedlo. Na dalším UTZ za 14 dní se ukázalo, že těhotenství skutečně zamlklo. Samozřejmě člověk v tu chvíli přemýšlí, co bylo dřív - jestli tělo vycítilo, že je něco špatně a poslalo signál mozku nebo si mozek vsugeroval, že je něco špatně a těhu zamlklo až následně.. Při dalším těhotenství jsem byla víc v klidu a brala jsem to, že je to prostě na přírodě, jak to dopadne a já to neovlivním.
Jo 10,promin 😀tak to je pekny,to jeste zesili,jestli to je jeste delany odpoledne,tak rano by byla silnejsi...gratuluju 👏

Me 1.těhotenství bylo dost traumaticke,ani 1.dva roky nebyly idealni,nez jsem se z toho hrozneho vztahu vzpomatovala.Kdyz mému Adamkovi byli 3roky našli jsme toho praveho tatínka a ja mu nejsem 6let schopna dát dítě.Syn je v pořádku,super chytry a mily klucina,muz si ho osvojil,ale geneticky sve dítě nemá.Myslíte,ze to mám opravdu psychické,protoze vse ostatni je v poradku?Kdo mi s tim pomůže?