Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
😍
Holky, dotaz 🙂 kdybych teoreticky chtela a mela narok na PGD/PGS, jak je to s proplacenim pojistovnou. Jsem u VZP, ta pry proplaci bez problemu, ale manzel je u MV (211). Jde mi o to, jestli moje pojistovna zaplati vse, nebo treba jenom polovinu, kdyz embrya jsou jakoby napul moje a napul manzela? Nevite?😕
@hanyas ahoj, mi dr říkala, že PGD na pojišťovnu je v případě, že nebylo úspěšné 2 cykly ivf, ale určitě jsou i další medikace. Asi je lepší se zeptat přímo v car. Mi dr řekla, že mám nárok a na pojiš'tovnu manžela se neptala. Řekla bych, že se to takhle nepůlí 🙄 kdy začínáš, po Velikonocích?
@itworks prave v Heliosu rikali, ze i patologicky spermiogram je indikaci k proplaceni. A my jsme s normospermiemi na 0%. Vsechny maji spatnou morfologii hlavicky. Tak si rikam, ze by nam to treba pojistovna zaplatila... ja zacnu o mesic pozdeji. Sice 17.4. zacnu s tou Proverou, ale tu budu mit dva cykly. Takze az v pulce kvetna 😉
tak dneska sem 8 den po ET test negativni a zda semi jako by sem to mnela dostat rano cervena krev na pairu po zavedeni crinone uz jen hnedi spineni bricho boli jako pri ms tak nevym jestli uz sem prohrala nebo jeste cekat na zazrak ale pri mojem stesti si myslim ze uz to je v haji ☹
@firnang teď je to buď a nebo. Osmý den může být ještě brzy. Ber ještě léky a uvidíš, jestli se to rozjede. Ještě nemusí být konec. V mém případě mi taky sice MS držel utrogestan nějaké 2-3 dny, ale pak už se rozjela i přesto. Hodně holek špinilo, krvácelo a bylo to ok. Zkus test zítra znovu, držím palce, ať se něco ukáže.
tak dnes ve dvanact mam jit do car na transfer. Podle doplatku to vypada, ze mi zbylo jen jeden bobanek a zadny ke zmrazeni. Doufala jsem ze jich vydrzi vic. Nervy pracuji a stale si rikam bud v klidu, ale nejde to.
@itworks tak jsem tu😀je tam jeden a videl motna jen zvysek gestacniho vacku druhyho..jsem 6+0,podle utz 5+6,ale rikal,ze to nevadi jed3n den,tak snad to bobek dobehne..n3co tam poblikavalo,al3 nebyl jsi jistej,tak pristi tyden na kontrolu,uz by melo byt videt ❤..tak doufam,ze bude🙏
Ahojky holky, tak hlásím, že jsme rozhodli po ET jít hned na KET. Koncem dubna jedu pro léky, tak se uvidí. Všem vám tady moc držím palce, ať se nám to tentokrát podaříííííí ❤

@romik32 nechci tě strašit 😅 , však to je indivindi. Tak ať je to tak, jak si přeješ ty 🙂 trochu strach je vždy, ale až "něco" uvidíš, tak bude jen a jen líp 🙂 tak ve středu očekáváme překvapení 🙈