icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
10. dub 2017

@romik32 nechci tě strašit 😅 , však to je indivindi. Tak ať je to tak, jak si přeješ ty 🙂 trochu strach je vždy, ale až "něco" uvidíš, tak bude jen a jen líp 🙂 tak ve středu očekáváme překvapení 🙈

romik32
10. dub 2017

😍

luccip
10. dub 2017

@fonamor zatím je to fajn..musí být ale lepší ještě. ..snažím se byt v klidku...sice swm dnes byla v práci ale není tam žádna divocina..Já mám volat výsledek tt az příští utery a pak se uvidi...ale Děkuji moc ❤

hanyas
10. dub 2017

Holky, dotaz 🙂 kdybych teoreticky chtela a mela narok na PGD/PGS, jak je to s proplacenim pojistovnou. Jsem u VZP, ta pry proplaci bez problemu, ale manzel je u MV (211). Jde mi o to, jestli moje pojistovna zaplati vse, nebo treba jenom polovinu, kdyz embrya jsou jakoby napul moje a napul manzela? Nevite?😕

itworks
10. dub 2017

@hanyas ahoj, mi dr říkala, že PGD na pojišťovnu je v případě, že nebylo úspěšné 2 cykly ivf, ale určitě jsou i další medikace. Asi je lepší se zeptat přímo v car. Mi dr řekla, že mám nárok a na pojiš'tovnu manžela se neptala. Řekla bych, že se to takhle nepůlí 🙄 kdy začínáš, po Velikonocích?

romik32
10. dub 2017

@hanyas Staci tvoje poistovna 😉

jennyy12
11. dub 2017

@hanyas Ano, staci tvoje pojistovna. My budeme mit PGS po 1. IVF a 1 KET. Zjistena mirna geneticka zatez u me.

salenas
11. dub 2017

@nita1984 jůůůůůů 🙂

hanyas
11. dub 2017

@itworks prave v Heliosu rikali, ze i patologicky spermiogram je indikaci k proplaceni. A my jsme s normospermiemi na 0%. Vsechny maji spatnou morfologii hlavicky. Tak si rikam, ze by nam to treba pojistovna zaplatila... ja zacnu o mesic pozdeji. Sice 17.4. zacnu s tou Proverou, ale tu budu mit dva cykly. Takze az v pulce kvetna 😉

itworks
11. dub 2017

@hanyas tak to je dobře, že to tak jde. Ale i tak ti to sletí. Kamarádka měla PGd, jedno vysetrene v pořádku, to se nechytlo a druhé, které vyšetřit nemohli,ptz nemělo tolik buněk se chytlo 😀 mi přijde, že je to všechno jen o štěstí, jak v loterii 🙂

firnang
11. dub 2017

tak dneska sem 8 den po ET test negativni a zda semi jako by sem to mnela dostat rano cervena krev na pairu po zavedeni crinone uz jen hnedi spineni bricho boli jako pri ms tak nevym jestli uz sem prohrala nebo jeste cekat na zazrak ale pri mojem stesti si myslim ze uz to je v haji ☹

itworks
11. dub 2017

@firnang teď je to buď a nebo. Osmý den může být ještě brzy. Ber ještě léky a uvidíš, jestli se to rozjede. Ještě nemusí být konec. V mém případě mi taky sice MS držel utrogestan nějaké 2-3 dny, ale pak už se rozjela i přesto. Hodně holek špinilo, krvácelo a bylo to ok. Zkus test zítra znovu, držím palce, ať se něco ukáže.

firnang
11. dub 2017

@itworks nevym nedavam tomu velkou nadeji prave ze si taky myslim ze my to uz jen zadrzuje ten crinone nevym jestli zavolat pro radu do caru a ani nevym co bych mnela ric docela mne to dstava

itworks
11. dub 2017

@firnang každopádně ti stejně řeknou, že rozhodně nemáš prášky vysazovat a počkat do 14 dne, tak to chodí u nás. Při krvácení utroš polykat, ale ty máš crinon, ten asi nejde polknout? Drž se...

jeanne_g
11. dub 2017

@hanyas My měli PGS schválené od VZP už u 1. IVF, ale naše jediné embryo nešlo vyšetřit. Pokud máte morfologii 0 normálních a opakované ivf, tak nebude problém. U nás to bylo 1 %. Jinak vše jde na pojišťovnu ženy.

firnang
11. dub 2017

@itworks crinon se zavadi

hanyas
11. dub 2017

@jeanne_g diky moc 🙂

hanyas
11. dub 2017

@itworks jako jooo, blizi se to 🙂 si prave rikam, ze kdybysme na PGD meli narok, proc to nezkusit, kdyz to uspesnost zveda 🙂

itworks
11. dub 2017

@hanyas jasan, taky si myslím, že nám to Texl nabídne, už se nám konzultace taky blíži, příští středa 🙂

itworks
11. dub 2017

@romik32 držím moc palce na zítřek 🙏❤

hanyas
11. dub 2017

@itworks vim, vim. 19. jdu na endokrinologii, tak si to pamatuju 😁 tesis se? 🙂

itworks
11. dub 2017

@hanyas jo těším a jsem strašně zvědavá 😲

evikuuu
12. dub 2017

tak dnes ve dvanact mam jit do car na transfer. Podle doplatku to vypada, ze mi zbylo jen jeden bobanek a zadny ke zmrazeni. Doufala jsem ze jich vydrzi vic. Nervy pracuji a stale si rikam bud v klidu, ale nejde to.

itworks
12. dub 2017

@evikuuu chápu tě, ale zrovna tento bobík může být úspěšný 🙂 držím palce, snad tě tady @romik32 nakazil tehotenskym bacilem 😀

luciebx
12. dub 2017

@evikuuu je ja mam taky dnes ve 14.15 transfer. KET jediny posledni mrazacek. Tak budu drzet palce

romik32
12. dub 2017

@itworks tak jsem tu😀je tam jeden a videl motna jen zvysek gestacniho vacku druhyho..jsem 6+0,podle utz 5+6,ale rikal,ze to nevadi jed3n den,tak snad to bobek dobehne..n3co tam poblikavalo,al3 nebyl jsi jistej,tak pristi tyden na kontrolu,uz by melo byt videt ❤..tak doufam,ze bude🙏

nita1984
12. dub 2017

@luciebx moc na tebe myslím a držím všechno co mam.

evelinah
12. dub 2017

@nita1984 Co ty nezkoušela jsi ještě testovat? Držím palce ať ti to vyjde 😉

itworks
12. dub 2017

@romik32 no super 👍, takže to vyšlo, jak jsis přála 🙂 jeden den sem,jeden tam to není žádný rozdíl. Jen tak dále, takové zprávy tady potřebujeme 😍

raelyn
12. dub 2017

Ahojky holky, tak hlásím, že jsme rozhodli po ET jít hned na KET. Koncem dubna jedu pro léky, tak se uvidí. Všem vám tady moc držím palce, ať se nám to tentokrát podaříííííí ❤

Strana