icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
13. dub 2017

@kvetnatko co je AA

kvetnatko
13. dub 2017

@luciebx Embryolozka rikala, ze oznaceni kvality..

luciebx
13. dub 2017

@kvetnatko aha. No mě to říkala zase nějak jinak. Ve finále to bude beztak stejný hi hi

fonamor
autor
13. dub 2017

@romik32 ahojky těhule, jak se mi držíš? Doufám, že je vše v pořádku❤

fonamor
autor
13. dub 2017

@hanyas ahoj drahá, jsem teď nějak koníka zanedbávala, ale už jsem tu🙂.. Myslím si, že to vyšetření embryí jde jen čistě z tvé pojišťovny, je úplně jedno, že je něco půl na půl... Jak se mi držíš, zatím pohodičkka, co,🙂

georgina_
13. dub 2017

@luciebx i ty jedna, jaký trajdání po obchodech? Doufám, že to byla max tak hodinka a v poklidném tempu 😉 Teď už pěkně relaxuj, první 3 dny jsou nejdůležitější...držím pěsti! 🙂

kvetnatko
13. dub 2017

@luciebx Hlavni je, aby se zavrtali 😊

fonamor
autor
13. dub 2017

@evikuuu
@luciebx
Holky držím palečky, ať se tam koukají hezky zavrtat🙂

georgina_
13. dub 2017

@itworks jejdaaaa, promiň, já se překlikla 😀 Každopádně držím pěsti, ať vše probíhá dle představ...pokud jsem to správně četla, čeká vás konzultace? 🙂

fonamor
autor
13. dub 2017

@raelyn Ahojky, dobré rozhodnutí, na co čekat, viď? držím moc palečky, ať už to klapne. Copak budeš zobat za prášky?

georgina_
13. dub 2017

@romik32 crl - to je délka od temene k prdelce 😉

fonamor
autor
13. dub 2017

To je mazec, člověk tu dva dny není a já nestíhám🙂.. tak jinak, všechny, co tu jste po transferu, držím palečky a v průběhu příštího týdne bych tu ráda zase viděla //🙂 držte se holky a hlavně v pohodě a klidu🙂

luciebx
13. dub 2017

@georgina_ jo možná víc jak hodina ale pak už sem řekla dost a je-li sme domu. Tak uvidíme. Ve středu test mamka byla se mnou u transferu snad to vyjde.

luciebx
13. dub 2017

Holky díky. Ode dneska už jen doma. Sice žádný podlehavani dělám jako by nic ale nic v plánu není. Zpět letim do ÚK příští patek. To už bych měla vědět co a jak.

fonamor
autor
13. dub 2017

@luciebx to máš super prázdniny a i ta vyhlídka, přijela sis pro mimíska do Čech🙂.. jj, jenom v poklidu a na pohodu🙂

georgina_
13. dub 2017

Holčičky, já se s vámi pomalu loučím...i když nakukovat budu asi stále, dokud prďolku nebudu držet v náručí 🙂 Moc vám všem držím pěsti, pokud to nevyšlo napoprvé nebo naponěkolikáté, nezoufejte, vytrvejte, najděte sílu a až budou tělo i mysl skutečně připravené, stopro to vyjde! Holt člověk je tvor složitý a nelze všemu poručit, ale všechno zlé je na něco dobré. Držte se. Jako motivaci pro snažení posílám našeho drobka, jsme po 1.screeningu a vše je zatím naprosto v pořádku ♥

luciebx
13. dub 2017

@fonamor syn se taky zdaril v ČR na prázdninách 😂 Tak by to bylo fajn.

fonamor
autor
13. dub 2017

@georgina_ jééééé🙂... to je krásná fotka, než nám odejdeš, chci ti poděkovat za nás všechny🙂... Ve kterým jsi týdnu? Tobě přeji, ať to s prďolkou vydržíte ve zdraví a pohodě až do konce, muck❤

fonamor
autor
13. dub 2017

@luciebx to je jasný, přijela sis jen pro sourozence🙂

georgina_
13. dub 2017

@fonamor O víkendu dokončím 13tt. Děkuju Ti a děkuju za tohle fórum, našla jsem tu odpovědi na spousty otázek, podporu a povzbuzení...dost mi pomohlo, když jsem věděla, že nejsem sama, kdo má problém, a mohla se tu vypsat nebo si přečíst příběhy ostatních 🙂

romik32
13. dub 2017

@fonamor ahoj😘vcera byl utz,ale uplne mi nepotvrdil srdecni akci,jenom pocinajici aktivitu,tak snad pristi stredu to bude ok..mam trochu bobky,cekala jsem ze ❤uz bude..mam byt 6+0 podle utz5+6,ale.prej 1 den nevadi..a ma 3mm😃a vedle byla dutinka 6mm asi neprospivajici druhy gestacni vacek...

fonamor
autor
13. dub 2017

@georgina_ ty brďo, tak brzo a už je všechno vidět, já čekala, že napíšeš tak pátý měsíc🙂..
Jj, o tom vykecání to tady je, holky tu jsou všechny zlaté. ❤

romik32
13. dub 2017

@georgina_ preju hodne hodne zdravicka,at je mimino v poradku.. je to krasne videt,moc doufam,ze to taky brzo uvidim😍

fonamor
autor
13. dub 2017

@romik32 neboj, budete s prckem v pořádku,uvidíš. Chápu teď tvůj strach. To druhé to bude asi to dvojčátko, viď? Moc ti držím palečky🙏

fonamor
autor
13. dub 2017

Holky, jdu se zeptat i sem, mám vrtocha v hlavě už od včera.
Který den jste byly na KET po píchnutí ovitrelle nebo pregnylu u 5ti denní blasty? Většina holek píše, že pátý den, já až sedmý,tak mám brouka v hlavně, že to bylo špatně třeba načasované?

raelyn
13. dub 2017

@fonamor Ahoj, no já moc nechtěla, ale doktor to doporučil a i manžel byl pro (taky ho to vyčerpává) Léky a protokol se dozvím až na kontrole, ale bude to určitě jako minule.

georgina_
13. dub 2017

@fonamor 😀 ♥ Jj, všechny části a orgány jsou založeny, teď budeme oba jen růst a růst 😀

@romik32 děkujeme 🙂 Neboj, brzy se dočkáš...mně to teda uteklo hrozně rychle, takže ani se nenaděješ a budeš koukat na podobnou fotku 🙂

fonamor
autor
13. dub 2017

@raelyn jj, jsou to nervy na všechny strany, ale stojí to za to.. život je někdy fakt jak houpačka...

raelyn
13. dub 2017

@georgina_ Ahojky, moc gratuluji k mimískovi ❤ a máš pro nás snažilky nějaké doporučení. Co myslíš, že pomohlo? Dělala jsi něco jinak nebo jedla něco spešl. Díky 😉

raelyn
13. dub 2017

@fonamor no pokud to teď nevyjde (nechci samo předbíhat), tak mě asi pošle do lázní. Vše máme v pořádku, ale trochu prohřát a rozhýbat dělohu. No vždyť to není možné, sám lékař to nechápe, ale jsou věci mezi nebem 😇 a zemí 😈, které nikdo neovlivní

Strana