Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
To je mazec, člověk tu dva dny není a já nestíhám🙂.. tak jinak, všechny, co tu jste po transferu, držím palečky a v průběhu příštího týdne bych tu ráda zase viděla //🙂 držte se holky a hlavně v pohodě a klidu🙂
Holky díky. Ode dneska už jen doma. Sice žádný podlehavani dělám jako by nic ale nic v plánu není. Zpět letim do ÚK příští patek. To už bych měla vědět co a jak.
Holčičky, já se s vámi pomalu loučím...i když nakukovat budu asi stále, dokud prďolku nebudu držet v náručí 🙂 Moc vám všem držím pěsti, pokud to nevyšlo napoprvé nebo naponěkolikáté, nezoufejte, vytrvejte, najděte sílu a až budou tělo i mysl skutečně připravené, stopro to vyjde! Holt člověk je tvor složitý a nelze všemu poručit, ale všechno zlé je na něco dobré. Držte se. Jako motivaci pro snažení posílám našeho drobka, jsme po 1.screeningu a vše je zatím naprosto v pořádku ♥
@fonamor ahoj😘vcera byl utz,ale uplne mi nepotvrdil srdecni akci,jenom pocinajici aktivitu,tak snad pristi stredu to bude ok..mam trochu bobky,cekala jsem ze ❤uz bude..mam byt 6+0 podle utz5+6,ale.prej 1 den nevadi..a ma 3mm😃a vedle byla dutinka 6mm asi neprospivajici druhy gestacni vacek...
Holky, jdu se zeptat i sem, mám vrtocha v hlavě už od včera.
Který den jste byly na KET po píchnutí ovitrelle nebo pregnylu u 5ti denní blasty? Většina holek píše, že pátý den, já až sedmý,tak mám brouka v hlavně, že to bylo špatně třeba načasované?

@kvetnatko co je AA