icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
13. dub 2017

@fonamor jo,rikal,ze hcg bylo vysoke,to druhe nikde nenasel,jenom tu prazdnou dutinku,tak to bylo asi ono..skoda,utz neni obden😃

itworks
13. dub 2017

@georgina_ jo čeká 🙂 jsem už teď nabitá novou energií a před ivf ještě budou lázně Františkovky, takže Františka pořádně ošahám i za vás tady všechny 😀

fonamor
autor
13. dub 2017

@raelyn že to nevyjde, teď ani nepřemýšlej, je potřeba myslet pozitivně. O tech lázních jsem slyšela, i holky z naší skupiny se chystají.. Prý jsou masakr na spodek, ale velice účinné🙂..
Taky o nich přemýšlím, ale mě už to asi pojišťovna neproplatí, když máme poslední IVF..

raelyn
13. dub 2017

@fonamor no já myslím, že to nemá vliv kolik IVF ještě máš. Já už jsem jako samoplátce, tak snad bych je dostala 😒, ale to budu řešit až kdyby

itworks
13. dub 2017

Tak hlásím schválené lázně, takže asi 18.6. tradááá za Františkem 😀

fonamor
autor
13. dub 2017

@romik32 je to na dobré cestě, budete s prckem s pořádku ikdyž to jedno to nedalo zřejmě. I tak je to mega úspěch, že se chytlo jedno a to tvoje hcg si pamatuji, bylo moc vysoké. A pak ještě někdo tu měl snad 10000🙂

raelyn
13. dub 2017

@itworks zdravím 🙂 a kdy máš termín těch lázní

fonamor
autor
13. dub 2017

@itworks paráda🙂.. takže zase o krůček dál..... Hanyas jde taky do lázní, nebudete tam náhodou společně?🙂.. a kdyby náhodu to nevyšlo ani mě, tak se ráda připojím🙂

raelyn
13. dub 2017

@itworks už to čtu 😉 se mi to nějak pomalu propisuje

fonamor
autor
13. dub 2017

@raelyn přesně, to se může řešit až pak🙂..

itworks
13. dub 2017

@raelyn od 18.6., domluvila jsem se tady na koníkovi s jednou holkou, takže nebudu tam jako Alenka v říši divů 🙂

itworks
13. dub 2017

🙂 jo? to nevím, ale pozjiš'tuji

itworks
13. dub 2017

Takže změna 21.6. rezervace v Adler 🙂 přidá se někdo?

fonamor
autor
13. dub 2017

@itworks v ččem? co je to Adler?

itworks
13. dub 2017

@fonamor hotel v lázních, jmenuje se Dr. Adler. Aha, teď se dívám, že jsem to napsala tak nějak divně...🙄

fonamor
autor
13. dub 2017

@itworks a to máš na pojištovnu, nebo jsi se rozhodla, že si to cvakneš a zaplatíš procedůry sama? Pokud ano, zajímalo by mě, na kolik to vyšlo a na jak dlouho jedeš, kují😘

itworks
13. dub 2017

Jo, vše přes pojišťovnu, komplexní lázeňská péče. Jedu na 3 týdny, doplatek bude i se slevou 4985,-. Jako jsou i levnější pokoje... kde se nedoplácí, nebo ještě méně, staré vybavení, ale je to taková "ubytovna". Zkus napsat Janap777, ta ti dá info, platí si už lázně sama 🙂 nebo v diskusi "Byla jsi nebo budeš ve Františkových lázních? Jak to tam probíhá? "

fonamor
autor
13. dub 2017

@itworks děkuji, poinformuju se, jsi zlatá🙂❤

nita1984
13. dub 2017

Jsem blázen, vím, ale uklidňuje mě to...

romik32
13. dub 2017

@nita1984 ja jsem byla mozna jeste vecsi blazen,ale taky me to uklidnovalo😀

itworks
13. dub 2017

@nita1984 nejsi blázen, pěkně sílí 🙂

kvetnatko
13. dub 2017

@nita1984 Krasa ❤

evelinah
13. dub 2017

@nita1984 gratuluji. Já budu začínat zase od znovu, dnešní kontrola u dr. dopadla špatně, další ZT 😢. Držím pěsti ať to dosáhnete do konce. Moje cesta je slepá. Jsem na dně ☹

itworks
13. dub 2017

@georgina_ krásné mimi 😍 já chci taky 🙂 opatruj se, ať je vše bezproblémové jako doteď 👍

tehulka1167
13. dub 2017

@fonamor vzdy šestý a poslední a úspěšný transfer byl sedmej den..

itworks
13. dub 2017

@evelinah 😢 strašně moc mě to mrzí. Tohle se vůbec nemělo stát. Přeji ti, až se z toho co nejdříve dostaneš a budeš mít sílu znovu bojovat.

nita1984
13. dub 2017

@romik32
@itworks díky holky

@evelinah to mě moc mrzí ☹ tohle mě vždycky hrozně mrzí a upřímně i děsí, že ty // jsou jen a jen první krok ☹

kvetnatko
13. dub 2017

@evelinah To me moc mrzi.. Zivot casto neni opravdu spravedlivy ☹

romik32
13. dub 2017

😢jak je to mozny tohleto...mrzi me to..tak to se ted klepu jeste vic...😨

kvetnatko
13. dub 2017

Holky. Tak dnes jsem 3 den po ET. Ted jsem zavadela Utrogestan a ruzove spinim. Zavadim ho pravidelne 3x2, nikdy jsem nevynechala. Na ms je snad jedte brzy? 😢

Strana